הפט שופ בויז!

alpha80

New member
גם אתה לא לבד

יש פה בפורום מישהי שהיתה בהופעה של דפשמוד והיו שם 400 דוברי עברית

Pet Shop Joe

New member
../images/Emo10.gifהפט שופ בויז!

זה רק אני או שאני המעריץ היחיד שנשאר לפט שופ בויז בארץ?! איפה אתם?! למה כשאני נכנס לטאוור רקורדס אני יוצא בבכי תמרורים על כך שאין דיסקים שלהם על המדף? זה הצמד האלקטרוני הטוב ביותר מהאייטיז. אין שום להקה אלקטרונית שיכולה להתחרות בפצצות כמו west end girls it´s a sin heart always on my mind אם יש פה מישהו שמבין אותי - תגיד משהו! שאני אדע שאני לא לבד!

יש מיקרים יותר גרועים..תאמין לי.

ויש עוד מעריצים לפט שופ.. מה עם מעריצי דפש מוד?....אכן קהילה מצומצמת.

pimpf

New member
"קהילה מצומצמת" ??!!??!!../images/Emo6.gif

יקירתי, את לא מעודכנת.... חפי

מסכימה איתך../images/Emo88.gif

המוזיקה של הפט שופ בוייז הינה מוזיקה אלקטרונית במיטבה לפני שבאו סגנונות כמו טכנו והאוס שפשוט קלקלו את הטעם הטוב... מה דעתכם על ה bronski beat ?

Pet Shop Joe

New member
ברונסקי ביט?!

יש להם בכלל שירים חוץ מ smalltown boy why ? הם די טובים ואם יש להם אחרים שטובים אני אשמח לשמוע חוצמזה, גם דפש מוד מעולים, אבל הם אפלים. מאד. יש להם שירים שעד לפזמון אתה כבר תלוי במרתף. פט שופ בויז לעומתם הם "עליזים" בכל המובנים. זה לא יאומן כמה שירים על הומוסקסואלים יש ללהקה אחת. בכל מקרה! צריך להכין איזה עצומה לטאוור רקורדס.

turrican

New member
ברונסקי ביט לא היו רעים בכלל

לברונסקי ביט בהנהגת ג´ימי סמרוויל ההומו בעל הקול הנשי המסורס היו עוד כמה להיטים כמו: Tommorow you feel like mighty real Never can say goodbye אך אין ספק שהפט שופ בויז הייתה להקה הרבה יותר טובה על המון להיטים מצויינים שגם היום מספקים סחורה לא רעה. לדעתי גם אם המוסיקה שלהם מזוקקת מדי עדיין זו תופעת טבע.

dj80s

New member
אפרופו ברונסקי ביט

לדעתי דווקא אחרי שג´ימי סמרוויל עזב אותם, הם השתחררו יותר ועשו דברים נהדרים. לדוגמא, הסינגל הראשון אחרי העזיבה, שנקרא hit that perfect beat אחד מהשירים היותר מקפיצים של האייטיז. מישהו זוכר אותו חוץ ממני?

turrican

New member
אם כבר הזכרתם את ברונסקי ביט

אז באותה נשימה אפשר להזכיר את אייריז´ר המצוינים ואולטרווקס. 2 להקות עם מוסיקת אלקטרו פופ משובחת .

nafkar

New member
it´s a sin

הוא אחד השירים הגדולים ביותר ב אייטיז. מת על הפתיחה של השיר.

alpha80

New member
שים לב......

קודם כל - אם אתה אוהב את הפט שופ בוייס אז ודאי תשמח לדעת שכל האלבומים שלהם הופיעו לאחרונה בהוצאות מחודשות באריזה כפולה, כשהדיסק השני כולל קטעים שלא הופיעו לפני כן על גבי האלבום המקורי, צידי B של הסינגלים, גירסאות מיוחדות, קטעי דמו, והרבה דברים נדירים ומיוחדים. האלבומים שיצאו בהוצאה המיוחדת הם: PLEASE ACTUALLY INTROSPECTIVE VERY BEHAVIOUR BILINGUAL ואני לא יודע לאיזה טאוור רקורדס נכנסת, אולי לאיזה סניף נידח בטירה, אבל את כל האלבומים הנ"ל בהוצאות המחודשות ניתן למצוא שם. GOOD EVENING RA-A-NA-NA-NA!

בטח אתם יודעים...

שיצא דיסק חדש לפט שופ בויז!! קוראים לו- Release קודם כל אני חייב לומר שמבחינה עיצובית העטיפה מדהימה!! הדיסק בא בתוך כזה כיסוי זוהר שעליו יש ריקוע של פרח...זה בא בהרבה צבעים וכל מיני סוגי פרחים! אני בחרתי את הכחול הזוהר... הדיסק עצמו טוב לדעתי!! אם כי הוא כמעט כולו שקט יחסית...אבל אהבתי!

turrican

New member
איך השירים?

חשבתי לקנות או להשיג את הדיסק. איך השירים? תפרט קצת למען המאזינים

Pet Shop Joe

New member
האלבום החדש

האלבום החדש של הפט שופ בויז נקרא Release. האלבום שונה מקודמיו מאחר והוא בעל גוון יותר רוקיסטי. ברוב השירים משתתף ג´וני מאר - נגן הגיטרה של הסמית´ס. הם עברו בערב על מספר שירים מהאלבום Behaviour מ1990 של הפט שופ בויז וגם על מספר סינגלים של ההרכב האלקטרוני ´אלקטרוניק´ שהקים ג´וני מאר בסוף שנות השמונים. השירים ותאורם: 1. Home and Dry הסינגל הראשון מהדיסק. שיר ממוצע ביותר. קצבי ונחמד אך לא מחדש דבר. 2. I Get Along שיר ענק!!! הסינגל השני מהדיסק. אם אתם שואלים אותי זהו אחד השירים היפים ביותר של הפט שופ בויז. שיר מעולה עם שילוב של גיטרות וסינתיסייזרים. גם התוכן מעניין. מדובר בהפרדות כואבת ובהצלחה שלאחר מכן (כנראה מכוון לאיזה מפיק או לאיזה חבר או חברה מהעבר). 3. Birthday Boy שיר שקט, מרגש ומלא עוצמה. פריטה עדינה של גיטרה עם אפקטים מוכרים. אני אישית הבנתי שהשיר מדבר על ישו, אבל מסתבר שבראיון שהפט שופ בויז נתנו לא מזמן הם אמרו שהשיר מספר על איזה ילד שחור שעבר התעללות. 4. London שיר אלקטרוני קצבי וקל עם מעט גיטרות. לא הבנתי בדיוק במה מדובר. האם זה על סוף המלחמה הקרה? האם זה על המלחמה באפגניסטן? לא ברור. בכל מקרה, האמת, שיר קצת מעצבן אחרי כמה פעמים ששומעים אותו. 5. E-mail שיר שקט וקיטשי. הוא רק מבקש שהיא תשלח לו אי-מייל שהיא אוהבת אותו!!! מה זה השיר הזה?! אבל אם מתעלמים מהמילים המוזיקה קליטה וחביבה. 6. Samurai In Autumn מן קטע אינסטרומנטלי שכולל רק משפט אחד שצץ פעמיים או שלוש במהלך השיר. אני חושב שזה מן קטע דאנס כזה. אחד הקטעים הטובים באלבום. 7. Love Is A Catastrophie קטע שקט וארוך. השיר מדבר על כמה שאהבה זה דבר נורא לפעמים. המוזיקה כבדה וממכרת. 8. Here זה למי ששכח איך הפט שופ בויז התחילו. השיר הזה נשמע כאילו נחת היישר משנות השמונים. שיר אלקטרוני עם סינתיסייזרים כמו באלבומים הראשונים שלהם. שיר פט שופ בויז קלאסי. 9. The Night I Fell In Love השיר המפתיע של האלבום! השיר שקט והמוזיקה היפה לא מחדשת הרבה. אבל המילים!!! השיר רומז בעדינות שאמינם הוא בעצם הומו בעצמו. השם אמינם לא מוזכר אבל ברור מאד שמדובר בו. בשיר הוא מעביר לילה עם צעיר שהיה בהופעה שלו. 10. You Choose השיר האחרון באלבום. עוד שיר שקט. בשיר בעצם נאמר שאנשים בוחרים להתאהב ולא מתאהבים סתם ככה. השיר מעורר נקודות מעניינות למחשבה בנושא. זהו!!! בעקרון זה דיסק מעולה!!! אני קניתי אותו ושמעתי אותו פעמים רבות והתמכרתי אליו. כל זה נגמר לפני שלושה שבועות כשהדיסק נעלם!!! איפה הוא לעזאזל?! אם מישהו יודע דבר על מקום המצאו! אנא! הוא עולה הון תועפות ואני לא רוצה לשלם עליו שוב! וחוצמזה אני ממש מתגעגע אליו. ותקנו את הדיסק! הם צריכים פרנסה! שיבואו להופיע פה שוב!

למעלה