הפכנו לפורום מתרוממים.

../images/Emo10.gif הפכנו לפורום מתרוממים. ../images/Emo34.gif

מה זה הרקע הורוד המזעזע הזה ששמו לנו כאן ?!?! מה זה הפרסומות האלה שתופסות חצי מסך ?! אורי, אלון, בבקשה הביעו את מחאתכם בפורום למנהלים בלבד, כדי שאלה שמעליכם יבינו שכל הפרסומות האלה ו"שינוי התדמית" שמבצעים לעמוד שלנו מדי חודש פלוס מינוס, ממש לא מקלים עלינו ולא אהודים עלינו (אני מרשה לעצמי כרגע לדבר בשם כולם, מי שאינו בדעתי, הבע מחאתך כתגובה
). תודה מראש.

paluta

New member
אני מוחה ומה זה בכלל קשור למתרוממים

לי, ממש לא מפריע לי צבע הרקע (לדעתי וורוד זה צבע נחמד) והפרסומות ממנות את תפוז ללא פרסומות לא היה לך פורום \ קהילה להיות בה אתה יכול להעלות תוכנות שמנקות את המסך מפרסומות ללא הפרעה לגלישה - נסה זאת .

אולי חשבת שיש לי משהו נגד ../images/Emo34.gif

אין לי שום דבר כנגד אנשים שאוהבים את בני מינם, כל אחד חופשי לפעול לפי ליבו ולאהוב את מי שהוא/היא אוהב/ת. קהילות לא דורשות מימון כל כך גדול והפרסומות הללו, בגודל כל המסך, הן מתאוות בצע בלבד לפי דעתי. ישנם אתרי קהילות ללא כל פרסומות או עם פרסומות מעטות בצידי המסך או בחלקו העליון, ושאינן מפריעות לגלישה בפורום ולעיון בהודעותיו ללא כל צלצולים, אנימציות וצבעים מתחלפים. לא לכולם יש מחשב סופר-מהיר ומסך ענק שלהם אולי זה לא מפריע... אינני יודע אם לך יש מחשב שכזה, אבל לי אין ואני בטוח שיש הרבה כמוני, וזה גורם מפריע. בכל אופן, אם הגולשים ומנהלי הקהילות יתנגדו למצב הזה, הוא לא יתקיים.

אוריא

New member
קצת על נאמנות...

תשמע, יש בטבע מעט כללים. אחד מהם הוא שאין יש מאין. כלומר לא יכולות להיות קהילות ברמה לאורך זמן ללא כסף או מימון לתפעל אותן. מכיוון שבעלי אתר תפוז לא קדושים ולא הקימו את האתר על מנת שלי ולך יהיה איפה לפטפט, אלה גם על מנת להרויח - עמדו בפניהם 2 אפשרויות: הראשונה היא שתשלם מחיר קבוע כל תקופה על מנת להשתמש באתר. השניה, כמו שאתה רואה וכמו שיש בטלויזיה לדוגמא, היא לממן את הפעילות ע"י פרסומות. אז נכון, אני ואתה שאין לנו מחשבים כל כך מהירים - סובלים יותר, אבל לחילופין אנחנו מקבלים את הקהילות הכי טובות בארץ, ויש,שיגידו בשקט, גם בעולם ולא משלמים על זה שקל. זה מה שיש לנו, וזה המון. נראה לי שהמשפט "לא יורקים לבאר ששותים ממנה" מתאים פה מאוד.

או אל תזרוק אבנים על בית השכן שלך

אם הביית שלך בנוי מזכוכית.חחחחחחח כך לימד אותי מישהו........ לחיים.
ולניר יקירי,סבלנות לכולם, על לא כלום.... צא לבלנז....

חץ הכסף

New member
זה לא אותו אחד שהרס -

שקילקל וחיסל את הפורום הישן בלשון השוק הגסה והבוטה שלו?

rondadon

New member
היייי....די עם זה.....

עזבו את העבר...דייייי...היה ונגמר... ואם כבר...אז הוא גם זה שמצא אחר כך פורום טוב יותר... אז בבקשה...בלי לרדת לרמה של כיתה א´!

zoharfi

New member
עזבו חשבונאות מיותרת !

בסה"כ הוא הביע את דעתו, ולדעתי, במאמץ להיות כמה שפחות תוקפני...

amircx

New member
איזה ז*** של פירסום!!!

מה קרה שילמו יותר מידי סלקום אז מוכרים את כל האתר?????????????

למעלה