הפלות

adina81

New member
../images/Emo26.gif פעילות גופנית גורמת להפלה../images/Emo35.gif

שלום לכולם
בחודשים האחרונים נוכחתי מספר פעמים שלאחר פעילות גופנית (חדר כושר או טיול רגלי) קיבלתי מיד מחזור שהקדים בכמה ימים. היה נראה שהפעילות הגופנית היוותה זרז. האם יכול להיות דבר כזה
לפני מספר שבועות המחזור איחר משמעותית (אצלי) והגעתי ליום ה- 32 וכבר הייתי בטוחה שסוף סוף אני בהריון בפעם הראשונה. ואז באותו יום יצא לי לשוטט ברגל כ- 3 שעות. ביום למחרת קיבלתי מחזור. אולי זה היה מקרי והיה קורה בלי קשר להליכה של יום קודם, אך האם יכול להיות שיש קשר בין הדברים
בעלי טוען שמדובר בהפלה טבעית בגלל ההליכה. האם זה הגיוני
מראש.

kukita

New member
../images/Emo13.gif שלום

עד כמה שאני יודעת פעילות גופנית לא אמורה לגרום להפלה גם לא הליכה. אני יודעת שצריך להמנע מכפיפות בטן אך לא ממשהו אחר. חברה שלי שנמצאת כעת בחודש חמישי מאוד פעילה מבחינה גופנית ובעצת רופא היא לא הפסיקה את הפעילות. אולי כדאי לא להתאמץ מאוד ולעשות יותר הפסקות ולשתות הרבה אבל לא להפסיק לגמרי. מה שכן אם זו תופעה ששמת אליה לב אצלך (הקדמת המחזור שתיארת) אולי בכל זאת כדאי לפנות לרופא על מנת שיראה שהכל בסדר. אני לא חושבת שאפשר לדעת אם זו הייתה הפלה וחבל להעלות השערות כאלה שרק מלחיצות ומדכאות
מקווה שהכל יסתדר

adina81

New member
../images/Emo51.gif לך

אולי חשוב לציין שאני ממש לא בכושר, אבל חוץ מהפעם האחת שהתאמנתי בחדר כושר בשיעור אירובי, בשאר הפעמים (כולל כשהמחזור איחר) סה"כ עשיתי הליכות, בקצב רגיל, ולא יותר מזה.

ספרייט 7

New member
לפי מה שאני יודעת בתור פעילה בכושר

יש משהו בגו.. במיוחד למי שלא מתאמנת קבוע ומתאמצת המחזור יכול להקדים, אני אישית בהנקה סבלתי המון מדימומים ובתחילת כושר זה גבר, אבל אחרי שהתחלתי להתאמן קבוע זה יסתדר.. שיהיה בהצלחה נ.ב. להתאמן לא מתחילים בבת אחת עדיף בהדרגה שהגוף יתרגל

adina81

New member
אבל הפלה../images/Emo35.gif

אולי זה הגיוני שפעילות גופנית מזרזרת את המחזור, אבל לא הבנתי האם זה יכול לפגוע בהריון שמתהווה?

יערה75

New member
לקוקיטה

רק רציתי להגיד לך שהחתימה שלך מקסימה. בחירה כל כך הולמת של שירה לפורום הזה. וגם כמוטו לחיים בכלל סופ"ש נעים!

kukita

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אחרי שעברנו תקופה די לחוצה פתאום התנגן לו השיר הזה ברדיו וזה היה כל כך במקום שאימצתי...

למעלה