- התקפה במרכז ההומו-לסבית

../images/Emo10.gif - התקפה במרכז ההומו-לסבית

הצעד מאוד גדול לשמוע שאנשים מוכנים להגיע כ"כ רחוק... לשנוא מישהו, ולהרוג זה 2 דברים שונים אבל לבוא למקום ולירות באנשים כאילו הם היו מקקים, זה פשוט לגזול ממישהו לחיות את החיים שלו כמו שהוא רוצה... אני כותב וכותב ובצעד גדול אומר... זוועת עולם... אני מקווה שהחברים של הפורום של הרכב הקלב בסדר, וכולכם שלמים ואין פגועים! אני אוהב את כולכם ותשמרו על עצמכם המון! אהוב המון המון JOJO
R I P

אור enjoy

New member
קראתי את זה וממש הזדעזעתי!!!

איזה גועל נפש של אנשים יש בעולם .. לקחת מאנשים את החיים על רקע גזעני ! יהיה זכרם ברוך

jakovstyle120

New member
../images/Emo201.gif בלתי יאומן-מזועזע מכל הבחינות !

מקרה מכאיב ביותר, מצער, בלתי ניתן לעיכול, ולא משנה על איזה רקע בוצע הרצח, זה פשוט כואב . לי אישית עוד קשה להאמין , ולעכל את כל מה שאירע אתמול..אחסוך במילים ואני מצרף דבר קטן עם מסר בעל משמעות שדיי מתאימה לנו ולכל הקהילה ההומו-לסבית ועם כל מה שאנחנו עוברים- לאחת הבעיות הכואבות שלנו יש שם,שם פרטי ושם משפחה-צירוף המילים:"יהיה בסדר!" צירוף המילים הזה, שרבים מאיתנו שומעים בחיי היום יום של מדינת ישראל,הוא בלתי נסבל. מאחורי שתי המילים האלה חבוי בדרך כלל מה שלא "בסדר":יהירות ותחושת בטחון עצמי מופרז, כח ושררה,שאין להם מקום. ה"יהיה בסדר" מלווה אותנו כבר זמן רב, שנים והוא סממן לאווירה הגובלת החוסר אחריות ברבים מתחומי חיינו. ה"יהיה בסדר",אותה טפיחת כתף חברמנית,אותה קריצת עין,אותו "סמוך עליי",הוא סממן לחוסר סדר ומשמעת,למקצועיות שאיננה,לבטלנות שישנה.אווירת ה"חפיף"היא,לצערי הרב, נחלת ציבורים רבים בישראל,לא דווקא בצה"ל.היא אוכלת בנו בכל פה, ואנחנו כבר למדנו בדרך הקשה והכואבת ש"יהיה בסדר" פירושו שהרבה מאוד לא "בסדר". (מתוך נאומו של יצחר רבין ז"ל ) בתור נער אופטימי לחלוטין שנוהג להשתמש בצירוף המילים הזה לעיתים קרובות, הבנתי עד כמה אמירה זו כל כך נכונה ! השימוש בצירוף מילים זה בלט אצלי מאוד ב-ע-י-ק-ר בקרב הקהילה ההומו לסבית ממני לחבריי הקרובים, לאנשים מוכרים, ידידים וידידות, ורבים מכירים ויודעים, שאולי לפעמים זה מעודד, אבל השימוש בצירוף נובע מהסיבה של -כמה לא בסדר ! בואו נשאר הכי אופטימיים שיש ונהיה בטוחים שלא נשתוק על המקרה אתמול . יהי זכרם ברוך של הנרצחים, מקווה שפניו של הרוצח יתגלו כמה שיותר מהר. יום טוב לכולם, יעקב.

מזעזע ומחריד- פשוט איום ונורא

כמו שג'וג'ו אמר לשנוא ולהרוג זה 2 דברים שונים ובאמת כל מילה מיותרת אמרתם הכל ואין מה להוסיף חוץ מאשר שבאמת יהי זיכרם ברוך ושבאמת יתפסו את ה________________ שעשה את זה ובטוח שהוא לא יקבל את מה שמגיע לו כי מה שמגיע לו זה מוות בלי לחשוב פעמיים אבל לפחות שירקב בפנים

TAL BAR ZOHAR

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif to all my best firends

to all the forum tapuz firends we hered what happend in israel and we are deply sorry it is an ugly situation i am sorry for them that there are still people who act like that and cant acsepet the others ******************* over here everything is amazing the toure starts next week l will update you with exslusive pics and video thanks to ower best firends here angels label club cinq-chouy and all kiss alll loveee youuuuuuuu mouuuaaaaaaaaaaaaa
tal bar zohar dudi sharon & jouel b*o*m*b*a*s*t*o*ss*s*s*s*s

עדיף להיות שנוא על מי שאתה מאשר אהוב על מי

שאתה לא.. כך אני אומרת, אין שום סיבה שבעולם לרצוח אנשים חפים מפשע רק בגלל שלמישהו לא ניראה שאנחנו קיימים פה בעולם! מזועזעת, כואבת, המומה ובשוק, ממש חלאת האנושות היצור הזה שעשה את המעשה הנתעב והנוראי מכל, לקחת חיים.. אסור לנו לשתוק ואסור לנו לסלוח , שהחולרעע הזונעע הזה יתפס מהר ויתעללו בו כל החיים שלו. יהיה זכרם של הנרצחים ברוך , אמן! והחלמה מהירה כמובן לכל הנפגעים. מאוד מקווה שמקרים כאלו לא יקרו יותר לעולם בשום מקום עלי אדמות. אוהבת ומחבקת.. ותמשיכו להיות גאים במי שאתם, במי שאנחנו. איש איש באמונתו יחייה.

למעלה