ואני חשבתי שראיתי הכל....

../images/Emo10.gif ואני חשבתי שראיתי הכל....

נשבעת.. כל יום שעובר... בפורום שלי ובתיבת המסרים שלי...אני חשה כאילו אחרי כל גבעה שהצלחתי לטפס עליה - קיים עוד מצוק המחייך אלי בבוז ואומר לי: "הלווו ..את ...שם למטה...בואי נראה אותך עלי..." היום קיבלתי מסר מאדם שנכנס לפורום והגבתי להודעתו. איני יודעת אם מותר לי לחשוף כאן את המסר - יוצאת מהנחה שלא... אולם עיזרו לי להבין את ההבדל בין הודעה או מסר שיש בם משום סכנה לחיי הכותב או לטובתו למסר בו יש משום התראה וסיכון לחיי אחרים... הלך עלי. אני, שמשך 25 השנים האחרונות הייתי, טיפלתי, חוויתי, עזרתי (לפעמים אולי גם הזקתי...שלא מתוך כוונה) בנפגעי אסון ואיבה, בחולים סופניים ומשפחותיהם, נגעתי בלבבות ובנשמות תרתי משמע, הבאתי נשמות חדשות לעולם וממאות אחרות נפרדתי...שיקמתי, צחקתי בכיתי ומחיתי דמעות כאב... אני מקבלת היום מסר מוזר... ו... מה??? מה????

ה מוזה

New member
תעלי לכאן את המסר

בלי לציין שמות ,תמחקי שמות ותעלי על מנת שנוכל לעזור לך את נשמעת מאוד מבולבלת וחסרת אונים תני לנו לנסות לעזור כאן מסר דינו כדין הודעה אם קבלת מסר ובו איום לחיי אדם הכותב או אחר טלפני לאפרת אני פה

../images/Emo4.gif האמת?

אולי לא מתאים לי... אולי אני פיכסית...(אוהה אני יודעת להיות פיכסית לפעמים...) אולי אני חסרת אחריות... (מה שלא קורה לי בדר"כ...) אולי סתם נשבר לי ...ואין לי גבס שקוף ... אולי - כל התשובות נכונות... עניתי, סגרתי מחשף, ויצאתי לנשום אוויר. רוצים את ההודעה? תכף אני יביא גם אותה וגם את התגובה שלי.... איני יודעת מאיפוא, אולי מתרגול של כמעט שלושה עשורים לעבודה תחת לחץ..אולי כי האינטואיציה שלי עובדת בלעדי, אבל - כמעט תמיד יוצאות לי התשובות ה"נכונות" .... רק שזה סוחט ממני את התמצית של המיץ. אבל קודם אני הולכת לנקות מעלי את אתמול... תודה, הייתי זקוקה לכם - נשבעת.

../images/Emo5.gif הנה ההודעה.... ותמצית תשובתי

אני כותב לך במסרים משום שיש לי רושם שיש לך ניסיון ואיני רוצה לתת פומבי לדברים דלהלן למרות שאני אנונימי ברשת. לא ניסיתי לעשות פרובוקציה, אני עם נטיות לפדופילם. אני כל היום חושב על ילדים יפים ואני מסוגל להסתכל עליהם במשך שעות, זה לא מדובר על משהו כמו עשר פעמים בשעה אלא זה יכול לתפוס אותי במשך שעות רבות ביום. אישית מעולם לא בצעתי מעשים מגונים בילדים הן מההיבט המוסרי, הן מההיבט החוקי והן מההיבט הפרקטי אולם יש לי רצונות עזים לכך. המצב הוא שאני מנסה להשתחרר מהרצון והוא חוזר במשנה מרץ לאחר כמה ימים. תביני, פניתי לפה לא בשביל לספק את המאווים שלי, אלא להפסיק לרצות את זה בצורה כזו מטורפת (הרצון שלי גדול בהרבה ממה שמתואר כאן). אשמח אם תעזרי לי, פנייתי היא לעזרה למרות שיתכן ויש שחושבים שאני עושה בדיחה. בבקשה תעני לי. תודה לך (-) פלוני בתשובה עניתי לכותב כי לעניות דעתי ובאם אכן קיימות בו אותן נטיות עליהן הוא מדבר, לא זו בלבד שתיבת מסרים אינה תחליף לעצה אלא שעליו לבקש עזרה מקצועית. הפניתי אותו לפורום להעלאת הנושא ללא פרטים ומאידך הפצרתי בו למצוא פתרון מקצועי לנטיות אותן הוא מתאר. אם אכן נכונים דבריו - הוא יושב על חבית חומר נפץ כשגפרור דלוק בידו...

אכן מקרה קשה

ומאוד סוחט רגשית. ממש עושה חשק לתפוס את הגולש לפני שהוא נשבר וכן נותן דחף לרצונות המגעילים שלו. אך, למרות זאת, הנושא בפירוש לא שייך לפורום התמכרויות. פדופיליה היא לא התמכרות, אל בעיה חמורה בהרבה. טוב עשית שהפנית אותו לעזרה מקצועית.

Pure SilenCe

New member
../images/Emo10.gif אפילו לא יודעת מה להגיב..

האמת.. אם מישהו היה בא אלי בהודעה כזו, לא הייתי בכלל נכנסת לזה. ישר מפנה אותו לסה"ר או מקומות דומים. אין ליכוח נפשי עבור דבר כזה...

לפני שהוא נשבר? או לפני שאני נשברת

כי היום... ממש לפני החושך.. הוא נכנס עם הודעה לפורום.. ואני את עצמי כאם צעירה לילדים שמתנצנצים לו בעיניים... ולמרות שבנתיים הרצונות שלו הם בגדר מחשבות בלבד - אני שומרת על ילדי מרגע היכנסי לפורום - סגורים מאחורי מנעול ובריח - עד שהוא יהיה סגור לטיפול... אני כולללללה אחות מוּס, מה אתם רוצים מהחיים שלי ???? מה???????? מה אני עונה לפדופיל? רוץ לטיפול או שאני שולחת משטרה????

ה מוזה

New member
אין מה לרוץ למשטרה

אדם חף מפשע עד שהוכח אשם מחשבות הן עדיין לא פשע במדינת ישראל ( למזלנו או לצערנו) מה שכן את יכולה לעשות זה לתת לו את הכלים ולקוות שהוא יבחר לעשות בהם שימוש להפנות אותו לפורום מתאים יותר כגון פורום העוסק בתחום הנפש ומקצועי יותר שם ידעו לכוון אותו למרפאה או לטיפול מתאים וקיים טיפול להפרעה זו . את יכולה לתת לו קישורים על מנת שיקרא מעט על מצבו ויוכל להבין לעומק את חומרת הדברים ועד כמה הוא על גבול דק ומה שחשוב שיבין שיש טיפול "הטיפול התרופתי החדש (זריקה חודשית המורידה את רמת ההורמון הזכרי ללא תופעות לוואי) נוסה בארץ בהצלחה בכחמישים מטופלים" אל תשכחי יקרה שמאחורי פדופיל עד כמה שאנחנו נרתעים וזועמים יש בן אדם חולה צרפתי לך קישור אם תרצי להפנות את הגולש שיקרא שידע שיכול לפנות ולקבל סיוע לפני שיהיה מאוחר מדי

מוזה יקירה,

תודה על הקישור, אני מאוד מקווה שברור לך ולכל יתר חברי המנהלים כי לכאן, לפורום הזה, אני נכנסת כדי להוציא קיטור. כאדם העוסק ברפואה ובסיעוד (כולל הסוגיות המשפטיות הכרוכות במקצועי) ידוע לי הכלל שאדם חף מפשע... וכולי. יתרה מכך צר לי על האיש שמאחורי הדברים, אני מסוגלת לחוש במצוקה הנוראית בה הוא נמצא...והסיבה שהבאתיה לכאן אינה אלא כי אין זאת כי לי אני לעתים אין התשובות ... לומר עלי כי אני "נרתעת ונזעמת מאדם חולה..." חוטא בלשון המעטב, למציאות אותה אני חיה כבר הרבה שנים, אני מאוד מקווה כי לא אלי כיוונת בדברייך. אל דאגה מוזה יקירה, איני רצה למשטרה, גם לחו"ל איני עפה בנתיים... ולעולם לא שכחתי ואני מקווה כי לעולם לא אשכח כי האדם הוא קודם כל אדם..ואין זה משנה מהן מחשבותיו, מעשיו, נטיותיו,יצריו ובודאי לא מחלותיו... בריאותם וסיעודם בכל מצב של בני אנוש, מוזה, הם לא רק המקצוע שלי - הם גם דרך חיי. אשמח למעט קרדיט הן על נסיוני המקצועי והן על העובדה כי אם אני נכנסת לכאן כדי לשתף מי מכם בהתלבטויותי על הנעשה בפורום שלי - אין זה מן הסתם בשל חוסר מעש או יכולת... פשוט הצורך לשתף...

ה מוזה

New member
סליחה אם נפגעת

לא היתה כוונה שכזו על אחת כמה וכמה לא היתה כאן שום כוונה לביקורת מה גם שלא כתבתי בלשון יחיד כתבתי "אנחנו נרתעים ..." מעבר לכך שהגבתי לך כאדם לאדם מבלי לקחת בחשבון תארים או ניסיון ..רק ניסיתי לעזור חבל שבחרת לראות בכך דברים שכלל וכלל לא התכוונתי אליהם לא רמזתי ולא היתה כל כוונה נסתרת או גלויה להמעיט מהיכולות שלך או הניסיון שלך . צר לי שכך לקחת את תגובתי אם נפגעת אבקש סליחתך ערב טוב לך

../images/Emo141.gif לא נפגעתי מוזה...

קיטרתי... פשוט קיטרתי.. מקטר, מקטרת, מקטרים, מקטרות... פשוט קיטרתי. ממש לא כועסת. וממש לא נפגעתי - עכשיו אחורי שקיטרתי - נרגעתי

ה מוזה

New member
תגובה טובה אל תטוסי לחו"ל

רק..אהממ דבר אחד יכולת להקפיץ את ההודעה שלו ע"י שרשורה להודעה חדשה שלך קצת צורם העתקה מחדש ועוד מודגשת עם כותרת של "זהירות פדופיל" חושבת שגם ככה היה קשה לגולש לכתוב את מה שכתב ועכשיו לראות את זה כשלט מאיר עיניים ,לא כל כך נעים .. מעבר לזה תשובה לעניין נתת לו

neta s

New member
קשה קשה

לנסות לעזור לאדם שכל נימה בתוכך רק רוצה להעלים אותו מעל פני האדמה. אולי בלתי אפשרי שלא לשפוט אותו במלא החומרה על הסטייה שהוא מתאר, סטייה שנתפסת בעיני לפחות כמשהו בלתי נסבל עוד לפני שבודקים את הפרטים. אני חושבת שאני מבינה את המעמסה הרגשית שזה משאיר, את התחושה הריקנית של מה אני עושה פה בכלל, אם אני צריכה לשמוע דברים כאלה. אולי גם תחושה של נמאס... כן, גם לו יש זכות לקבל טיפול, גם לו ענית בצורה עניינית כיאה לאחות מוסמכת, למנהלת פורום תמיכתי, לאדם מבוגר ורציונלי... ומתחת לכל הדברים האלה שאנחנו יודעים ועושים, רוצים רק להרוג אותו... שלא יחלום להעיז אפילו... הייתי רוצה לחשוב שהייתי יכולה לענות לו באופן דומה לזה שאת ענית. לא בטוחה...

למעלה