זה בערך מסכם הכל..

la bella dama

New member
../images/Emo10.gifזה בערך מסכם הכל..

ידיד שאל אותי עכשיו למה אני אומרת שהכל חרא,אז ככה: ניסיתי ללמוד למתמט,באמת שניסיתי כמה שיכלתי,זה לא כ"כ הלך,אבל יש לי מועד ב' ואני בטוח אצליח בו,אבל לשמוע שאומרים לי שלא השקעתי מספיק,זה ממש מייאש,אני כ"כ לא אוהבת מתמט וזאת הפעם הראשונה ב3 שנים שאני ממש יושבת ולומדת,אז להגיד את זה?!לא מספיק אני מאוכזבת לבד?! לא התקבלתי למכינה שכ"כ רציתי,כנראה אני לא אלך לש"ש שכ"כ רציתי,ושזה דבר מאוד חשוב לדעתי,ואני כ"כ לא מבינה למה לא התאמתי לשם,ממש ראיתי את עצמי שם,זה ממש איכזב אותי ההורים שלי לא מפסיקים להציק לי,על כל דבר שבעולם,על הכל!נמאס לי כבר!! והדבר הכמעט אחרון שהורס אותי כרגע שזה שחבר שלי,אם אפשר להגיד את זה כבר דיי עצבני עלי בטרוף,צריך עכשיו באמת קצת מרחק,אני עצבנית מידי.לא מספיק שזה ממש קשה לשמור על קשר שכזה,הוא רק עושה את זה יותר קשה,יופי באמת וכמובן בתוך כל זה אני לא מפסיקה לאכזב את עצמי,וגם קצת לרפרף בקשר עם החבר הכי טוב שלי,בקיצור-החיים יפים!משו..

YYY כמה דברים!!

מרשה לי אחד אחד? למדת למתמטיקה קצת באיחור. לא כל כך הלך כי - נו? היית צריכה להתחיל קודם. זה ברור לך כשמש וגם ברור לך שעד מועד ב' תיישרי קו עם הציפיות שלך. ואז בא מישהו שלא יודע את כל מה שאת כבר בהחלט יודעת ואומר איזו אמירה שיפוטית. ואת? במקום לשמוע בקול עצמך (כי את עצמך את מכירה הרבה יותר טוב ממנו!), את שומעת בקולו של מישהו שאומר את דעתו שלא מבוססת על כלום. זה לא שלא השקעת. השקעת אבל קצת מאוחר מידי. עם עוד קצת זמן השקעה תעברי ויהיה בסדר. את זה הוא לא יודע. מי שלא יודע - שלא ישפוט. נקודה. ואת שאת כן יודעת, לא צריכה להקשיב לכושר השיפוט הקלוקל של מישהו אחר. לא התקבלת למכינה (ש"ש זה שנת שירות?). מה את יודעת ממה ניצלת? לפעמים מבחוץ דברים נראים ממש "בול" אבל מקרוב מסתבר שלא כל כך. אישית אני נוטה להאמין שאם לא השגתי משהו שממש ממש נראה לי, סימן שזה לא היה אמור לקרות ושהדבר הנכון עוד יגיע. צריך רק להישאר עירניים להזדמנויות ולא להינעל על מטרה אחת. החיים הרבה הרבה יותר מעניינים ככה כשלא נעולים, ושלומדים להגיד "כן" לכל מיני הזדמנויות גם אם לא חשבנו עליהם קודם. בקשר להורים -- אם היית מביאה דוגמא להצקה - הייתי עוזרת לך בהתמודדות. נא לחשוב על דוגמה "עם בשר" בקשר לחבר -- את עצבנית, הוא עצבני - מה קורה שם? לא הבנתי. גם פה אם את רוצה עזרה נא לחשוב על דוגמה. מעבר לכך - זו תקופה קשה כמו כל תקופת מעבר. המון סימני שאלה באופק והמון חוסר וודאות. במקום להתעצבן עליהם, כדאי להבין שהם בלתי נמנעים ולנסות לאמץ גישה קצת יותר פתוחה וסקרנית לגבי הבאות במקום גישה סגורה ועצבנית שחייבת לדעת ב-ד-י-ו-ק מה יהיה כל צעד ושעל. ולנשום, כבר אמרתי?

למעלה