חברים שלי

ויווש

New member
../images/Emo10.gifחברים שלי

אתמול חזרתי מאשפוז של יומיים. ההריון הפסיק להתפתח בשבוע 12, אני הייתי ב14. הרגשתי משהו מוזר כל השבוע בבטן, אבל לא התייחסתי חשבתי שזה יעבור. שלשום התחילו דימומים ואז באולטרא סאונד לא ראו דופק. משמיים כנראה נתנו לי סימן שזה לא צריך להיות. זהו יום טוב לכולם.

חני ח

New member
אביבה יקירתי הכל לטובה../images/Emo24.gif

עצוב לי על אובדן ההריון שלך מחזקת אותך מקווה שתתגברי במהרה. לי אישית זה קרה לפני כשבע שנים והייתי בשבוע 22 (הפסקה של דופק ללא סיבה עברתי אז מי שפיר והיה ת ק י ן) עברתי מיני לידה - סיוט גם נפשי- אך זה עבר חלף וכל הזמן היה לי בראש - אלוהים אוהב אותי ולא רצה להקשות יותר. נכון זה לא פשוט אך תסתכלי קדימה .

היי אביבה , מצטערת בשבילך../images/Emo10.gif אבל שתדעי

שאחת לחמש נשים קורה לה מה שקרה לך , ככה הסטטיסטיקה מראה, שיש שק הריון ואין דופק בדיוק בשבועות הראשונים ,גם לי זה קרה ממש שנה לפני שנכנסתי להריון עם קטרין, מה זה בכיתי נורא כאב לי וזה היה הריון ראשון שלי , אז יהיה בסדר מותק תהיי חזקה השם יעזור

ח י ה א

New member
ויווש ../images/Emo24.gif

לפי התגובות אני אכן מבינה שהרבה נשים עוברות חוויות כאלה - אני עברתי משהו דומה לחני.... 18 שעות צירים ובסוף...

מצטערת בשבילך.אבל הטבע יודע לסנן. אם זה הריון

שלא צריך להתקדם, או שצפויות בו בעיות ותקלות - עדיף שבאופן טבעי יופסק. כמה שזה קשה. לי ההריון הראשון נגמר באותו אופן. כמה בכיתי.... והרופא הסביר לי שרבע או חמישית מההריונות נגמרים כך. עד אז לא ידעתי שזה כל כך נפוץ. וכמו שענו לך קודם - כמעט כל אחת עוברת הריון כזה. אולי זה קצת מנחם. חיבוק גדול.....

עופרי18

New member
ויווש יקרה שלי ../images/Emo201.gif

צר לי מאוד לקרוא את הידיעה, אך כפי שאמרו קודמיי ואמרת אף את- מה שהיה צריך להיות קרה, ואני מקווה שתתגברי במהרה ותאספי כוחות מחודשים. שלך תמיד, אורית

למעלה