חדשות מבית מיומנה

alti26

New member
../images/Emo10.gifחדשות מבית מיומנה

היום היתה עוד הופעה מבין רבות שהייתי היה אנרגטי מאוד ומאוד מדוייק סחף קהל שבחיים לא היה . יצא לי לדבר עם כמה מהמשתתפים במופע ונודע כי החוזה של בחונטוס הוא עד מרץ 2008 ואחר כך יורד המופע בשל יציאתו של דיוויד לקדם את ההופעה במצדה וכל מני פרוייקטים שלו . בכל מקרה דש מכולם שם הידעתם שתומר שלנו עוסק מקצועית בשיאצו ומטפל מאוד טוב . זאק צחי -הפליא בסולואים מדהימים . נטלי היתה בית מסמרי הערב . בטו - חושב לעזוב את הארץ אחרי המופעים (עצוב מאוד
מה שאני אומר זה נצלו את הנוכחות בהופעות הבאות הם הכי טובות שראיתם מקווה שאני יעיר אותכם שבת שלום דודי

handlessman

New member
תודה רבה על המידע!!!

אכן עצוב... אבל לא יכולנו לצפות שיימשך לנצח, נכון? וחוץ מזה, לך תדע, אם כשדויד יחזור מסיבוב הקידום ל-DVD יתברר שיש ביקוש לבחונטוס, והם יחזרו להופיע (גם אם בהרכב מצומצם יותר)? יאללה אני אני אומר שנלך בחודשיים-שלושה הקרובים כל הפורום ביחד, להוות מעין סגירת מעגל - הפעם הראשונה שהלכנו כפורום הייתה יחסית בתחילת ההופעות שלהם. וכמו שדודי אומר - עכשיו בטח יהיו ההופעות הכי טובות, כי הם נותנים פינלה מכובד. (ותתקנו אותי אם אני טועה - רונן עדיין לא היה בבחונטוס נכון?!?!) אז מה אתם אומרים????????

glitter8

New member
טוב, זה היה צפוי בשלב מסוים.

זה אומר שהמופע ירוץ שנתיים וזה יפה מאד. וגם אל תשכח שהמופע כובל את המשתתפים בו ואז הם לא כל כך יכולים לעשות דברים אחרים, אז זה טוב שהם ימשיכו הלאה.. חבל שרוברטו עוזב, אולי נעשה לו מסיבת פרידה..? ובהחלט נראה לי שנלך לראות שוב את המופעה לקראת הסיום.

handlessman

New member
יאללה אני מציע...

קצת אחרי תחילת השנה החדשה או משהו כזה, כשכבר יתחילו להריח את הסוף באוויר והם ייתנו את השואו של החיים. אבל לא יותר מדי לקראת הסוף. אם זאת תהיה הופעה מספר X (כש-X הוא מספר בעל משמעות או מן מספר יפה כזה, כמו שהיה עם ה-200) זה יהיה נחמד. אבל לא יהווה שיקול קודם לאחרים.

alti26

New member
מבחינתי

אני נוסע לטואקיה לשבוע חוזר ומכאן ניתן להזמין בדצמבר אני בטוח אהיה פעם אחד עם כל המשפחה כולל ניוזילנד רק תגידו לי מתי אתם הולכים שיהיה שבוע טוב דודי

handlessman

New member
גם אני טס בקרוב...

פעם ראשונה. המסע לפולין... ב-23 לחודש, שלישי הבא, ל-8 ימים.

romens

New member
השכבה שלי טסה עוד יומיים לפולנסקי

אתם תיהיה שם בשלג זה מגניב!

alti26

New member
לגבי

אני טס בין התאריכים 4/11 -8/11 ומ1/2/08-29/2/08 ארגנטינה דודי

handlessman

New member
כן, כי זה עם החברים והשכבה...

אבל אל תשכחי שזה מסע לימודי שאמור להיות עצוב (את יודעת, זה שואה...) אבל כשסבא שלי שלף לי אתמול 200$ מטיזי ("קח, תעשה חיים"), איך אפשר להיות עצוב?

YulaShpil

New member
עמרי, המסע ככללו לא ממש עצוב

עצובים הם הדברים שרואים בביקורים במחנות ובמוזיאונים. השאר הוא טיול תיירותי לגמרי. אותנו אפילו לקחו לערב במסעדה פולנית אותנטית, עם מלצרים שמופיעים בלבוש פולני מסורתי, שרים ורוקדים, ומרקידים גם אותנו. ממליצה לך בחום לקחת מעיל שמגן טוב מפני הרוח! אנחנו היינו שם בצד השני של החורף, בסוף פברואר, אבל עדיין היה לנו שלג וקר... תבלה!

handlessman

New member
ממליצה?

תודה, אבל זה די ברור... אמנם לא הייתי בחו"ל במקום כל כך קר (לא הייתי בחו"ל בכלל למעשה), אבל הייתי במקומות יותר קרים, בארץ (טיול חנוכה דרום), ויש לי מושג "קטן" על הציוד הנדרש... אני הולך לבוא לשם כמו דובי / בצל / שרק / עוגת מוצארט (איך שלא תרצי לקרוא לזה).

שלידודי

New member
אנחנו לא נסענו אמא שלי כן

חנית מספרת שסין מאוד יפה יותר נכון היא עכשיו בחבל יואנן היא תחזור רק ב31.10 רק אז נוכל לקבוע תאריך ללכת לבחונטוס, אני אשמח כמובן לבוא להופעות האחרונות בטח יהיה שמח וכייף

למעלה