יש לנו בעיה בלילה

אירנה ק

New member
../images/Emo10.gif יש לנו בעיה בלילה ../images/Emo53.gif

לפני שהנעליים נשארו רק ללילה לא היתה שום בעיה מאיושקה היתה נרדמת ב20.00-21.00 לבד אחרי בקבוק. נותנת לה מוצץ וחיתול ויוצאת מהחדר וזהו זה היא נירדמת. לפעמים קמה בלילה ,אוכלת וחוזרת לישון. עכשיו היא גילתה כמה נוח לה לישון אל הבטן ואל הצד היא מנסה להתהפך גם בלילה. הרבה פעמים רגל אחת נשארת "תלויה" באוויר בגלל הבר. כנירע זרימת הדם משתבשת והיא מתעוררת בבכי נוראי כש אני מיישרת אותה היא ממש צורחת
בא לי לצרוח איתה ביחד אני לא יודעת איך לעזור לה
. אולי שמעתן אל אפשרות לנעול רק נעל אחת אם מתקן שמאפשר לוותר אל הבר כי רק רגל אחת עם כ"פ.

טאניוש

New member
טיפים של לאון ../images/Emo66.gif

אין אפשרות לוותר על הבר למרות שהק"פ חד צדדי, הבר מקבע את כף הרגל בזווית הנכונה ולא הנעל. הילדים מתרגלים וממציאים "פטנטים". לאון מתהפך לבטן בשניה ובלי להתעורר, הרבה פעמים הוא דוחף שמיכה מתחת לרגל או שהרגל נשענת על דפנות המיטה, וככה הוא ישן על הצד. למעשה הרגל אף פעם לא תלויה באויר. אני מקווה שגם מאיושקה תמצא לה פוזות נוחות יותר לשינה. בנתיים אולי אחרי שהיא נרדמת תהפכי אותה חזרה לגב? כשהיא ישנה חזק היא גם מתהפכת?

אירנה ק

New member
תמסרי ללאון תודה אל הטיפים../images/Emo140.gif

אני הופכת אותה אל הגם אחרי שנירדמה אבל באמצה הלילה היא שוב מתהפכת והבלגן מתחיל

sigis7

New member
אנחנו חווים את אותן החוויות../images/Emo7.gif

גם אנחנו מאזה שהורדנו רק ללילה חווים חוויות של התעוררויות מרובות ויללות, אבל אצלינו זה גם המשיך והגיע לחום, כך שיכול להיות שהכל התערבב לה ביחד, מחלה וירלית עם השהות השונה עם הנעלים. בכל אופן נראה שזה באמת מתחיל להסתדר מעצמו, וכמו שטאניוש מספרת, בד"כ היא תופסת את הפוזה שלה ומסתדרת.יכול להיות שגם החום ששורר פה בלילות האחרונים משגע אותה
אני מקוה שבקרוב ירגע הכל, ונכנס לאיזושהי שגרה

למעלה