כלכך רע לי

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo10.gif כלכך רע לי

כל הלילה בכיתי עד שכמעט נחנקתי מרוב דמעות ולא יכולתי לנשום. הדחף להקיא את הנשמה להקיא את כל הגועל אבל התאפקתי בכוח לא אתן לעצמי ללכת לשם כי משם קשה לקום לא אכנע לדחף ההרס העצמי אז במקום זה סיימתי חבילת שוקולד שלמה ו... המשחתי לבכות

בדדי

New member
גם לי

הלוואי ויכולתי לכתוב לך משהו מעודד אצלי הגוש תקוע עלה מהחזה לגרון ונשאר לו שם מעבירה את הימים בקושי לפני שיום מתחיל כבר מייחלת שיגמר לא יודעת עוד כמה כוח נשאר מקווה שיהיה לנו מספיק בשביל לראות עוד פעם זריחה... מעבירה את הימים במיטה הלוואי והיה לי משהו לתרום איזה משפט אופטימי או הבטחה.... שונאת את ההרגשה הזאת שונאת להיות תלויה בכדורים שונאת לחכות שהם יתחילו לעבוד שונאת את החולשה שונאת את הכאב שונאת את עצמי על עצם היותי אני שונאת שדווקא עכשיו שצריכה לתקשר עם כולם שיחזיקו אותי ויעזרו לי אני בוחרת בדיוק הפוך בוחרת להיות בתוך עצמי שונאת את עצמי שאני כותבת לכם את זה אז אני אפסיק

../images/Emo184.gif ואני הוזה...

לא, לא שותה (חוצמי תה עם דבש..) לא על כדורים חוצמי אקמולי, ובכל זאת מצמררת וחולללללההה.. שר המחלות החורפי התיישב לי בגרון נכנס לי בעצמות... ייבש לי את הריאות.. ואני חולה, איכס כמה מגעיל, ומגעילה יותר ההרגשה שחלילה מישהם יכולים להדבק ממני... אז עשו לי טובה להיום מחר ועוד אולי, מלאו לבכם באהבה וטוב, ושילחו לי החלמות... כי אני לא אוהבת להיות חולה...

שיאור

New member
ברבורה יקרה

אני רואה שלא רק אני ערה בשעות האלה. מאחלת לך החלמה מהירה, ובאמת רק תה חם עם דבש או עם לימון, ומתחת לשמיכות. תרגישי טוב ושהמחלה תעזוב אותך מהר מהר. וגם מנה חמה של אהבה תעזור לך

../images/Emo9.gif אווווווו תודה...

אפי הסתום, גרוני הניחר, עצמותי הרוחפות כולם מודים שיאור... אבל עכשיו חם מתחת לשמיכות אז הוצאתי אותן לאיורור... ואני מול המסך, רוצה לקרוא לכולכם - מה????אתם ישנים ????מה???? קומו לדבר איתי...

PhEoNiX FiRe

New member
רפואה שלמה

גם אני כרגע בשלבי החלמה מהחרפת אסטמה תשמרי על עצמך ותרגישי טוב

ברבורה,PhEoNiX FiRe ובדדי

לברבורה הלבנה שתהיה לך החלמה מהירה. ול PhEoNiX FiRe ובדדי אני כל כך מבינה אתכם גם אני היתי במצב הזה וחשבתי שזה לעולם לא יגמר אבל בסוף זה נגמר אז תתעודדו גם לכם זה יעבור בסופו של דבר
.

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo4.gif

חלק מהבעיה אצלי הן התרופות שאני לוקחת שהחלטתי להפסיק . גורמות לי להרגיש כמו איזו בבושקה .

PhEoNiX FiRe

New member
אתמול שהייתי בבית החולים

עליתי על המשקל סתם בגלל הסקרנות (שהרגה את החתול). משקל מכאני כזה

PhEoNiX FiRe

New member
כדורים גורמים לי לנפיחות

ואני מרגישה שמנה כמו בבושקה הנה תמונה של בבושקה להמחיש

בדדי

New member
../images/Emo101.gif

קבלי הרבה חיבוקים:
הרבה אור:
והרבה אהבה:
נו מרגישה יותר טוב? וקבלי גם ארוחת בוקר עד המיטה...(כשחולים מותר לאכול נכון?)

למעלה