../images/Emo10.gifכן, זאת שוב אני
ביקשתי מאמא ללכת לפסיכולוגית. היא הסכימה, אבל היא מהאנשים האלה שמדברים באוויר ולא עושים שום דבר. אז יצא לי לבקש היום בפעם השלישית. זה הולך ונהייה קשה יותר מפעם לפעם, אני נשבעת
פתאום כשזה כ"כ קרוב זה מתחיל להפחיד אותי. אני לא יודעת למה. אמא מתחילה להתחנחן ושואלת אותי כל יום שמונים פעם איך אני מרגישה. היום היא גם שאלה אותי אם יש משהו שאני רוצה לספר לה ואמרתי שאני לא רוצה. היא שאלה אם זה כ"כ נורא ואמרתי שאני לא רוצה לדבר על זה. פשוט לא. זה לא יעזור לה עכשיו, כל הנסיונות האלה להתקרב. לאף אחד מהמשפחה שלי זה לא יעזור. הם תמיד מגישים אכפתיות בצורת רחמים, והכי מגעיל אותי שמרחמים עלי. אני לא יכולה ככה. אני רגילה שהמשפחה שלי היא לכל דבר בעולם - רק לא לשיתוף. אני רגילה שההורים שלי ליברלים, שאני יכולה לצאת מתי שאני רוצה ולחזור מתי שאני רוצה בלי שיציקו לי יותר מידי. עכשיו הם מתחילים לחנוק אותי ואני שונאת את זה. מציק לי כל פעם שאמא שלי פונה אלי, לא משנה למה. אבל בעיקר כשזה נוגע אלי. היא אף פעם לא עמדה בהבטחות שלה, גם אם הייתי מתחננת ממנה שהפעם תקיים, שלא כמו תמיד. גם אם היא הכי תנסה להיות חברה שלי בעולם - אני לא אתחיל לאהוב אותה פתאום. וכן, אני לא אוהבת את אמא שלי. אני תלויה בה מבחינת הקיום שלי מסיבות ברורות, ואולי טיפה קשורה אליה (אני בכל זאת גרה איתה 16 שנים, לא משנה מה היא עשתה לי..) אני יודעת שאם אני אלך לפסיכולוגית (כן, זה אם. אי אפשר לדעת עם המשפחה שלי, שום דבר לא נראה להם דחוף. כלום.) היא תציק לי כל הזמן בשאלות מה קורה איתי, היא תציק לפסיכולוגית, וגם כשהמצב יהיה פתאום יותר טוב היא תמשיך לשאול אותי על מה ביקשתי ללכת אליה. חוסמים לי את האוויר. אני לא יכולה יותר. תנו לי לנשום, ה'. המשפחה שלי היא לא מסוג האנשים שאפשר לבקש מהם בקשות שהם יכבדו. הם פולשים לפרטיות בצורה הכי דוחה. מסתכלים בשיחות שלי עם אנשים מאחורי הגב שלי כשאני יושבת מול המחשב, מחטטים בדברים שלא שייכים להם, שואלים שאלות שהם לא צריכים לשאול ובעיקר חוסמים את האוויר כשהכי לא צריך. ומנחמים עם כל הזיוף הזה שלהם. אני שונאת את זה. יצרתי עם הזמן תלות בפסיכולוגית שאני לא יודעת אם ומתי היא תגיע, ואם אני אצליח בכלל לפתוח את הפה שלי לידה ולסמוך עליה (כבר אמרתי מה הבעיה שלי עם פסיכולוגים, ואני ממש מנסה להאמין בזה שהם לא כאלה:/) אני קמה כל בוקר עם רצון לבכות. אני מדרדרת בהכל. הכל כל כך מחניק פתאום:/
ביקשתי מאמא ללכת לפסיכולוגית. היא הסכימה, אבל היא מהאנשים האלה שמדברים באוויר ולא עושים שום דבר. אז יצא לי לבקש היום בפעם השלישית. זה הולך ונהייה קשה יותר מפעם לפעם, אני נשבעת
![](https://timg.co.il/f/Emo10.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo7.gif)