לאדעת כבר מה לעשות...מישהו ?
..

כיפי2

New member
../images/Emo10.gif לאדעת כבר מה לעשות...מישהו ? ../images/Emo10.gif..

וואו,אני בכלל לא יודעת מאיפה להתחיל..אבל אני אנסה לקצר הכי שאפשר.. אוקי..היה לי חבר 4 חודש עד ל3 חודש הכל באמת שהיה מושלם ויפה וסוג של מערכת זוגית שמהווה לכולם דוגמה . [אנחנו כמעט בני 16 אם חשוב למישהו ..]בכל אופן ב 3 וחצי חודש התחלנו לקיים יחסי מין ורצוי להדגיש פה שהוא הראשון שלי ולפניו לא עשיתי כלום ותמיד הייתי ילדה כזאת שלא מוכנה להיות למגע כזה וכל זה אבל מה לעשות האהבה סינוורה אותי, בכל אופן נפרדנו ב4 חודש.. חזרנו אחרי חודש וחצי נפרדנו אחרי 5 ימים ואחרי שבועיים חזרנו שוב ..בכל אופן..הכל היה יחסית טוב ..לא יכולתי לבקש יותר מדי אחרי מערכת זוגית כזאת ..היה יחסית סבבה בקיצר בגלל שידיד שלי [ שהוא לא מכיר ] אמר עליו שהוא יצא גיי בהתהגות שלו וכל השיט הזה אז חבר שלי רצה שאני יביא לו תמספר האייסי של הידיד הזה ואני כמובן לא רציתי כי לא רציתי סתם להתעסק בכל החרא הזה ולרדת לרמה של הילדותיות שלו אמרתי לו" לא לא לא" והוא לא הקשיב רבנו וזה התווכחנו והיה לי כלכך עצוב ואכזבה שרבנו והגענו למצב כזה בגלל מספר מזוין אז אמרתי לו סבבה אתה רוצה תמספר קח אותו אבל זה יגמר בנינו .. קיצר הוא אמר לו לא צריך איכשו המשכנו להתווכח והוא פרנצפ אמר כן תביאי .. הבאתי נפרדנו וזה ..לא דיברנו כמה ימים אחרי כמה ימים ישבנו כולם והוא אמר לי לבוא לצד דיברנו בצד אמר לי מה את לא רוצה לדבר וזה ..קיצר השלמנו ..קיצר חזרנו פתאום אחרי שעתיים שוב אמר בואי לצד הלכתי איתו לצד חטף לי תפלאפון ורצה לראות הודעות התחלנו לריב על הפלאפון ממש וזה ..כי אני אישית שונאת שנוגעים לי בפלא מבחינתי זה חדירה לפרטיות..בכל אופן הוא הצליח לקחת אתזה ראה 2\3 הודעות מבנים [ שהם במקרה ידידים טובים שלי כמו אחים] לא חשב פעמיים ..כלום ..מי אלה מה אלה כלום - אמר לי " את מגעילה אותי את ילדה לא מתביישת רק עברו יומיים וישר קופצת על בנים ועוד אחרי מה שהיה בנינו ועברנו יחדד ?!! " והלך והתחלתי לבכות וזה..ניסתי להתקשר אליו בישבל להסביר לו ..לא רצה להקשיב רק אמר לי אני שולח לך הודעה קראי אותה..קיצר קיבלתי תהודעה שראיתי תהודעה נקרע לי הלב ל2 כתב לי אני שונא אותך את ילדה בלי כבוד אינלך לא כבוד לעצמך ולא לאחרים את שרמוטה ואחרי מה שהיה בנינו ושאני הייתי הראשון שלך ישר את קופצת על בנים אחרים תצאי לי מהחיים ותלכי להזדיין , וכאלו איך אני אמורה להרגיש שהבנאדם הראשון ששכב איתה שבתל אותה כותב לה כזה דבר ?! ..עכשיו בכלל לא קפצתי על בנים אחרים !!! הוא לא מבין אתזה ..זה ידידים טובים שאני מכירה כמה שנים טובות ושאר הבנים בכלל לא מעניינים אותי כרגע..קיצר הרגשתי שאני חייבת לעשות משהו שלחתי לו מכתב באימייל והבהרתי את הנקודה שלי ..אמרתי לו בדיוק מי הבנים האלה ושאר הבנים לא מעניינים אותי כרגע ושאני בחיים לא אוכל לסלוח לו ..קיצר הוא שלח הודעה ענקית שיעני מצדיקה אותו ואמר דברים פוגעים ולמרות שההסברתי לו עדיין המשיך לכתוב לי שאני שרמוטה ..אז לא יכולתי הייתי חייבת להתקשר התקשרתי אליו אמרתי מזו ההודעה הזאת אני רוצה שתסביר לי את קו המחשבה שלך למה שרמוטה בדיוק מפה לשם דיברנו שעה וחצי ..שנינו הבהרנו תנקודות שלנו פחות או יותר ..היה גם קטע רגיש בשיחה והוא שאל אם אני באמת שונאת אותו ובאיזשו מקום הוא התרכך בשיחה הזאת כנ'ל אני לצערי..פתאום לא היו יותר עצבים בלב לא כלום .. מפה לשם ראיתי אותו כמה ימים אחרי השיחה הזאאת ואנחנו יעני לא מדברים עכשיו בערך כמעט שבועיים אני לא יודעת בדיוק מי פה אשם ואם אני יוריד תכבוד שלי ל 0 אם אני אבוא ואבקש לאשלים איתו..אבל מה שכן אני בחיים לא אשכח שאהבת חיי באמת ..אהבה שהייתי מוכנה להקריב בישבלה הכל, שהוא היה בנאדם טוב, שהערצתי תאופי שלו פגע בי ככה ובנתיים כואב כואב אבל אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש ומהלב שלי כל יום אני חושבת עליו כל יום אני מדמיינת אותו ומרגישה כמה אני רוצה אותו ואני כן מנסה להמשיך הלאה , באמת . פשוט לא הולך דיייי אני לא יכולה יותר אני פשוט מיוסרת וכואב לי ..לא יודעת כבר איך לההתמודד עם זה . מה אני עושה אנשים ?
פשוט מלך מי שיגיב ליי תשובה . תודה לכולם
[ וואיי אשכרה חפרתי ..ותביני שזה תימצות
]

ספיר164

New member
../images/Emo70.gifכיפי2 תקראי את זה../images/Emo91.gif../images/Emo206.gif

תקשיבי לפני הכל
שאת מוכנה לשתף...באמת לא הרבה בנות היו מסכימות לשתף. וזה מאוד חשוב שאת משתפת. עכשיו אני יחפור לך קצת
אבל זה חשוב
קיצר.. אני חושבת שעם התנהגות כזאת את צריכה לשכוח ממנו ומהר. לפי דעתי הוא לא באמת אהב אותך, למרות שקיימתם יחסי מין. אם הוא באמת היה אוהב אותך הוא לא היה "מחפש דרך לריב". היא היה סולח לך (למרות שאין לו על מה כי לא עשית שום דבר לא נכון) והוא לא היה מוותר עלייך בכזאת קלות!! גם לי לפני כמה חודשים היה חבר (אבל לא קיימנו יחסי מין) ואני ממש הייתי מאוהבת בו והיה לנו טוב ופתאום הוא פירק הכל רק בגלל שמישהו ששנינו מכירים אהב אותי. היה לי ממש קשה והייתי ממש בדיכאון כי היה לנו טוב יחד והוא פירק את כל הטוב בשניה אחת, אבל הבנתי שזה אומר שהוא לא באמת אהב אותי כמו שאני אהבתי אותו. כי אם הוא היה אוהב אותי הוא לא היה מוותר. וגם ככה לגבייך. יכול להיות שאת לקחת את זה יותר אישי כי בשבילך הקיום יחסי מין איתו הוכיח לך שאתם באמת אוהבים. אבל בגיל הזה זה לא תמיד נכון. בנים בגיל הזה לא מחפשים לשכב עם בנות כי הם באמת אוהבים (בנים סליחה
) אלה כי הם רוצים לפרוק את כל החרמנות שלהם. אני גם לא חושבת שהוא אהבת חיי. כי את עדיין לא חיית את כל החיים. את לר צריכה ללכת להתנצל!!! באמת שלא. הוא זה שצריך להתנצל. את צריכה להתחיל לשכוח ממנו לצאת עם חברים שלך בסבבה ולא להתייחס אליו אם הוא יידע שאת פגועה אז הוא יבין שהוא השיג ת'מטרה שלו. כשאת עוברת לידו עם חברה תחייכי (לא אליו), תראי לו שאת מאושרת ושירדת מהקטע שלו. יכול להיות שבהתחלה עדיין הוא יהיה לך בראש אבל לאט לאט את תראי שאת כבר לא תחשבי עליו. אני מקווה שעזרתי לך ויש לי עוד עצה בשבילך לסיום: בפעם הבאה שלך אל תקיימי יחסי מין עם מישהו שאת לא איתו מספיק זמן (3 או 4 חודש זה לא מספיק) לפי דעתי אם את ממש רוצה לקיים יחסי מין תחכי שנה לראות שאתם יציבים ולא שהוא יזרוק אותך אחרי זה. אל תשכחי שאם את צריכה עוד עזרה אני פה
מקווה שעזרתי

כיפי2

New member
אני לא יכולה ...

אני לא יכולה לחשוב כזה דבר [ שהוא לא אהב אותי ] הוא באמת עשה דברים למעני שהיינו רבים הוא היה נלחם על זה שנשלים [ גם עם הוא אשם ] והוא היה בן אדם כלכך טוב ושמראה אהבה בצורה כלכך טובה , אבל פתאום אחרי הריב הזה עם הפלאפון . אני כאלו כבר לא מכירה אותו ..כאלו כל הזמן הזה שהכרתי אותו זו הייתה מסיכה ובגלל זה אני כלכך פגועה שאיך יכולתי להתמסר לבנאדם ככה ולהסתנוור ממנו \ : אני באמת רוצה להמשיך הלאה , פשוט לא כזה הולך לי ..ולא..החבר הבא שיהיה לי , לא נראלי שאני אלך לקיים איתו יחסי מין כי אני למדתי תלקח ..לא בתקופה כזאת קצרה גם ולא נראלי בגיל הזה , כי תכלס זה הבסיס לכל הכאב שיש לי רק בגלל שהוא הראשון שלי ושאני כבר לא בתולה בגללו . ומה שאמרת ..אני משדרת את זה ..אם אני רואה אותו אני צוחקת אםם חברים וזה כאלו כזה "מי חושב עלייך בכלל ?! עברתי הלאה ! " אבל זה לא ככה..כשאני חוזרת הביתה ..הכל משתנה טוב נקווה שיהיה טוב בע"ה , תודה לך בייבי , באמת תודה

למעלה