לילה ראשון במיטה בלי אבאמא

פרלמנים

New member
../images/Emo10.gifלילה ראשון במיטה בלי אבאמא../images/Emo7.gif

הי כולם, היום, אחרי שנה של "מיטה משפחתית" נעימה ומועילה-דניאל עוז , כבר בן שנה, עובר למיטה שלו בחדר שלו! הרדמתי אותו הרגע (עם ציצי כמובן) והעברתי אותו מיד למיטה שלו (אחרי שנעלתי לו את הדניס)... אני מתכננת לישון לידו על מזרון כמה ימים כדי שאהיה זמינה כשיתעורר ולהרדים אותו בחזרה. מקווה שאנחנו עושים את הצעד הנכון לכולנו...אנחנו בטח נתגעגע להתכרבל איתו ולקבל סימנים כחולים מהדניס
בכל מקרה זה כבר היה מתבקש גם כי דניאל גדול מאוד ונהיה לנו צפוף, גם כדי שתהיה לו פינה משלו, גם כדי שיהיה לנו קצת שקט ופרטיות...
ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo25.gifבהצלחה../images/Emo45.gif

מה שבטוח עשיתם צעד נבון שיעבור בקלות להתכרבל תמיד אפשר בבוקר...במיוחד בשבתות נשיקות אנג'לה

פרלמנים

New member
../images/Emo122.gifכן כן...קוראת בשעות הזויות../images/Emo12.gif

התעורר ובכה....לא הסכים להרדם כמעט שעה. עכשיו נרדם ואנסה להעבירו שוב למיטה שלו. נשיקות

פרלמנים

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

היה סביר... התעורר 3 פעמים והחזרתי אותו למיטה שלו. בפעם הרביעית נרדמתי איתו על המזרון ליד... וקמנו בבוקר
מקווה שיהיה שיפור בכל לילה... הבאסה הזו עם הדניס שנתקע בכל מקום ומעיר אותו...אני בכלל לא הכרתי את הבעיה הזו עד עכשיו כי במיטה שלנו אין מעקה
תודה על ההתעניינות מותק
נשיקות למאיושק'ה ג'סיקה

אנגלה3

New member
ממוש תרפדי לו את המעקה סביב סביב

מאוד עוזר, לנו לפחות זה עזר זה ישתפר מלילה ללילה, אל תשכחי שהוא צריך להתרגל לעובדה שהוא ישן לבד במיטה שלו. בהצלחה, מחזיקה לכם אצבעות נשיקות אנג'לה

ואנחנ עוד מחפשים פתרון בלישון ארבעתינו

לא יכולה לוותר על לראות לפחות קטנצ'יק אחד איתי במיטה. (-: מעבר קל ומוצלח. נ.ב אמנם התמונה באלכסון אבל יש סיכוי שהבר קצר מידי? אולי כדאי לבדוק.

פרלמנים

New member
הי עידית

יכול להיות שאת צודקת, למרות שמדדתי לפני כמה ימים בעין, ככה "חפיף" כי אני וסיגי חשבנו שאולי באמת הגיע הזמן להחליף בר...נראה לי שאני צריכה למדוד יסודי יותר ואולי להחליף. אגב, לדניאל ממש אין בעיה עם הרוחב הנוכחי,
ופונסטי מדבר על התאמת הרוחב מטעמי נוחות בלבד (ללא השפעה על איכות הטיפול) אז בכל מקרה זה לא דחוף לי... תודה רבה רבה, נשיקות לילדודס ג'סיקה

תחיצ

New member
אורך הבר צריך להיות כאורך הכתפים

אין לי מושג את בודקים את זה
אבל בבקורת אצל הרופא תבקשי ממנו שיבדוק. ההארכה נעשית ע"י פתיחת הבר (יש עגולים כאלה קטנים בחיבורים), שאליהם נכנס "מפתח אלן" (זה הוו הריבועי שקבלת עם הבר), משחררים את הסגירה, מאריכים לגודל הרצוי ומחזירים. מאד פשוט.

inbal38

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo50.gif היום ב"מלחמת הלילה"../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

תזכרי לא להיכנע. לנו היה קשה בלעדיו בחדר בהתחלה, אבל מהר מאוד התאהבנו חזרה ב"לבד", עד שבא זה הקטן, ושוב אנחנו יחד... שיהיה לכם הרדמה נעימה ומהירה ! דברי איתי מתישהו, ענבל.

פרלמנים

New member
הלילה הזה התחיל על צד שמאל../images/Emo3.gif

דניאל נרדם ב 17:00 אחרי יום כמעט ללא מנוחה... אבל-כמובן שהתעורר עכשיו, כמו נמר, מוכן לסיבוב נוסף של משחקים ובילויים
נראה מתי ירדם שוב
תודה, נדבר, ג'סיקה

11sarit

New member
בהצלחה לכל המשפחה

עם התמדה זה בטוח יצליח מה שבטוח שבגיל 18 הוא כבר לא ירצה לישון אתכם שרית ונועם

למעלה