למה אין הוספיס בית בכל עיר

../images/Emo10.gifלמה אין הוספיס בית בכל עיר../images/Emo10.gif

כמו שאתם יודעים אבי חולה סופני סרטן ריאות +גרורות עצמות +מוח לפני כשלושה שבועות חזר לגור באילת שם גרו 40 שנה עד שהעברתי אותם קרוב אלי ועכשיו חזרו עקב רצונו למות שם מכבדת את רצונו רק שהכל כל כך מסורבל הוא שייך לקופת חולים הכללית וגם למות בכבוד לא נותנים מטרטרים על מרשמים ועוד כל כך הרבה דברים פשוט נורא מצטערת שזה אולי נשמע מבולבל הייתי צריכה לפרוק קצת.

דברי הנהלת קופ"ח במרכז עם יחסי צבור

יש להם במרכז קופ"ח בארלוזורוב מחלקה שמטפלת ביחסי ציבור או המחלקה לפניות הציבור משהו כזה תעשי רעש במרכז אז תראי הם יקבלו יחס טוב באילת בעבר קבלנו יחס מזלזל , קבעתי תור לאבי ולאמי את אבי קבלו ואת אמי אמרו לה תבואי מחר הייתי בקבע , לא יכולתי להיות איתם כי הייתי בתפקיד בבסיס מהבסיס הרמתי טלפון למרכז קופ"ח והתלוננתי על היחס אותו ערב חיכתה לאמי רוקחת רופאה אחרת ומזכירה עד שאמא שלי קבלה את הטיפול , רק אז סגרו את המרפאה ומזכירה התקשרה אלי לבסיס להתנצל על אי ההבנה אז מתוקה שלי תתקשרי ותתלונני בפניות הציבור על היחס שאביך מקבל באילת , תראי יהיו תוצאות !!!!! אם לא רוצים לענות לך יפה תמיד ניתן לדבר עם משרד הבריאות יחסי ציבור

azehu

New member
קשרים ולחץ

תפעילי את כל הקשרים שיש לך, זה מה שהרופאים אמרו לנו מפורשות. וכמובן שלבוא ולצעוק ולעשות צלצולים תמיד עוזר. גם לאיים בתביעות אם צריך, רק ככה הם מגיבים אלייך.

למעלה