מישל חברה מאוד טובה שלי...

• פותח הנושא Brit
  • פורסם בתאריך

Brit

New member
../images/Emo10.gifמישל חברה מאוד טובה שלי...

יש לה בעיות בבית ואני לא יודעת מה הם....היא לא רוצה לספר אבל זה לא אונס כי ההורים היתגרשו וכו...אני אדבר איתה בלי ללחוץ עליה...

Brit הרבה תלוי בך ..

הייתי אומרת שאת חייייייייייבבבבבת לעזור לה, אפילו אם היא תחסם בפנייך תנסי להיות החברה התומכת והאוהבת, תראי לה שיש עם מי לדבר ושהיא לא לבד. תצאי איתה כדי שהיא לא תתקה הרבה בבית. הרבה אחריות יש לך נסי לעזור מיכל:)

Brit

New member
אני חייבת לעזור לה כמו שהיא..

כשבאתי לדרום אפריקה לא דיברתי אנגלית והיא תמכה בי כל הדרך

black_magic

New member
וואי את גרה בדרא"פ???

זה המקום הכי פצצות בעולם! אחרי ברזיל ואנגליה כמובן..
יש לי ידיד שגר בדרא"פ, נפגשנו במחנה בגרמניה, הוא כזה מגניב..
מה את עושה שם? שליחות מהעבודה של אבא וכזה? ומישל, באמת תנסי לדבר איתה..

Brit

New member
היא אמרה לי

´היי מישל למה לא באת לבית ספר היום? אני דואגת´ ´יש לי בעיות...´ ´בבית או בבית הספר או שאת חולה?´ ´בבית...´ ´את רוצה לספר?´ ´לא ממש....לא´ ´טוף..´ ´תודה בכל מקרה´ ´ביי...אני יתקשר מאוחר יותר´

אסף_

New member
גם היא תתעקש לא לדבר דברי איתה

היה לי מצב דומה אם חברה שלי היה לה בעיות והיא לא הסכימה לדבר איתי ולהגיד לי מה הם (ניסתי להוציא את זה ממנה אבל היא לא רצתה להגיד) ואם הזמן היא התחילה ליהות עצבנית והיתה מתעצבנת ממש מדברים קטנים ושטויות ורבנו הרבה והמצב בנינו הפך ליהות חרא עד שפעם אחת ניסיתי לשכנע אותה לדבר והיא דיברה ואחרי זה דיברנו מלא לתוך הלילה אפילו שהיה יום אחרי לימודים ומאז המצב השתפר וחזר ליהות דיי טוב . ככה שתעמני לי מנסיון זה לא טוב לשמור דברים בלב זה מתפרץ בדרכים אחרות ואת חייבת לשכנע אותה לדבר מה שלא יהיה

Brit

New member
../images/Emo98.gifלאאא...

מישל היא לא כזאת...אם לוחצים עליה אז היא עוד יותר מבואסת, כועסת ולא מדברת..אני פשוט צריכה לשאול מפעם לפעם או שמו שאנחנו תמיד עושות...יטושבות יחד בחצר שלה כשיש כוכבים בשמים ומדברות על ה-כ-ל..

לך מתוקה

לפעמיים העזרה הכי טובה היא פשוא הקשבה,,, להיות שם בשבילה כשהיא תרצה לדבר ולהתפרק,,, תני לה להוביל וליזום ואת אחלה חברה... וזה טוב.... חוקרת

Brit

New member
תודה ../images/Emo9.gif אבל אני ישתף אותכם בתמונה.

זאת אומרת שאני יודיע לכם אם משהו קורה..

למעלה