נולדתי לסיוט

RobinhooDw

New member
../images/Emo10.gif נולדתי לסיוט

היום הלכתי לרופא. היו לי בעיות של נשימה, לא יכולתי לנשום, לא יכולתי להיתרכז וכו... הרופא אמר שכתוצאה מהנסיעה באופניים נגרם לחץ של הצלעות על הראות... הרופא אמר שזו לא בעיה, רק נוציא לך את הצלע השמאלית קצת החוצה וזהו. בקלות השתמש בכמה מכונות אוויר פשוטות ושיחרר לי את הצלע, הרגשתי מצויין, כאילו ירדו לי 40 קילו מהלב. ואז ניסיתי להגיד לו משהו ולא יכולתי, אז הבנתי שהפחד הכי גדול שלי שהגימגום לעולם לא יעזוב אותי... הלחץ של הצלע השמאלית על הראות שלי הוא אשר מאפשר לי לדבר... זה כלכך מתסכל, פשוט מקרה אבוד. כבר מזמן חשדתי שמקור הגמגום שלי נובע מהעובדה שנולדתי עם צלע שמוכנסת קצת יותר מהשניה, ממש קצת!.. נשארתי עם 2 בררות. לנשום ולהיות מסוגל להיתרכז, ללמוד ולהצליח או שיהיה לי קצת קשה לנשום שלא אצליח להתרכז בכלום אבל אוכל לדבר
. חשבתי שנגמר שעברתי את הסיוט הזה, אבל הסיוט הזה לא רוצה לעזוב אותי. זה קצת נכנס בקטגוריה של "מה אתה מוכל להקריב כדי להפסיק לגמגם" ובכן אמא שלי אומרת לי שזה בלתי אפשרי להמשיך ככה, אבל הראש שלא בעיקר בלימודים שלי. היא לא מבינה שאני לא מוכן לגמגם יותר, שזה כואב לי הרבה יותר. אוףף נמאס לי מזה, נמאסססססססססססססססססססס , מה אני לא יכול לנשום ולדבר?! אוף. מה לבחור א' או ב' ,להיות מטומטם או מגמגם. "to be or not to be"

avi9

New member
לא ברור עדין האם האופניים פתרו

לך את הגימגום, או שהיה מדובר בהסחת דעת לכאב אחר? בכל מקרה יש בארץ 60 אלף מגמגמים,שרובם רכשו השכלה,מקצוע ומעמד. כולם היו מוכנים לשלם הרבה כדי להפסיק לגמגם,אבל החיים אינם תוכנית כבקשתך ועלינו להסתדר עם מה שיש. התאבדות היא בריחה, והמוות יגיע בכל מקרה. ניתן להעביר את החיים בכייף גם עם גימגום בתנאי שמוכנים להתמודד ומפסיקים עם הרחמים העצמים. אנשים שמשדרים מסכנות ואומללות מקבלים התיחסות זהה. במקום לשבת כל יום בפורום ולחפס צאטים,תתחיל לרוץ, לך למכון כושר,תשקיע בלימודים, תמצא תחביבים שבהם תוכל להצטיין.

RobinhooDw

New member
../images/Emo4.gif לא כאב...

ממש לא הסחת דעת. פשוט הפסקתי... להפך אני מרגיש מצויין. אתה לא מבין, יש לי בחירה, בעצמך אתה יודע עד כמה חשוב למגמגם להפסיק לגמגם, אז איך אתה לא מבין את התסכול שעומד מולי? יש לי את הבחירה של לדבר וכל ההטבות הכרוכות בזאת. או לצערי לסבול מתופעות לוואי של חוסר חמצן... תאמין לי שאם הייתה באותו המצב שאני בו הייתה בוחר באותה הדרך. כל מגמגם היה עושה הכל כדי להיות מסוגל לדבר חופשי, לצחוק ולדבר מבלי לחשוב כל שניה אם תגמגם או לא... זה קשה נכון, אבל לגמגם זה פי 100 יותר קשה ויותר כואב, [נפשית ופיזית] avi, תפסיק לתקוף אותי, אני לא יושב כל היום ו"מחפש לי צ'טים" אני רוצה מישהו לשתף את המצב שלי בו, כמו כל אחד אחר.

avi9

New member
אתה שם לב למה שאתה כותב?

הפסקת לגמגם במחיר של חוסר חמצן? אתה מבין למה חוסר חוסר חמצן גורם? תוכל גם להפסיק לגמגם אם תכניס אבן לפה, הכאבים שיגרמו לך בהוצאת כל משפט יסיחו את דעתך מבעית הגימגום מאחר ומוחך יהיה עסוק בכאבים הפיזיים שאתה חש בתהליך הדיבור. אל תתחיל להתוכח ולהסביר מחדש את תאוריית האופניים וכל השאר. עם כל הכבוד,אתה עדין ילד,עם נסיון חיים קצר,עם השכלה וידע מועט מאד בפסיולוגיה,בפסיכולוגיה ובגמגום. לאחר שתבין זאת,תוכל להתקדם הלאה. תקרא טוב טוב מה כתבה BELL ואיזה קשיים היו בדרכה.אין קיצורי דרך! בכל מקרה, מאחל לך הרבה הצלחה.

RobinhooDw

New member
מזכיר לי מישהו...

נו, תפתיע אותי, למה חוסר חמצן גורם? לכאב?, לא לא גורם לכאב, הכאב היחיד שהיו לי בזמן הדיבור היה לפני שנתיים כשגימגמתי ובמצבים רבים נאלצתי להוציא את המילים בכוח. תחשוב מה שבא לך. מקווה לך כל טוב.

spidergirl

New member
אבי

למה אתה מטיף מוסר ? אם אתה לא מסוגל להבין את כאבו, אל תגיב להודעה. אני יכולה להגיד לך שאני בת 24 לומדת עובדת ופעילה חברתית, ועדיין - הגמגום כואב לי יותר מכל בעיה אחרת. ורובין - אולי כדאי לשקול טיפול אצל קלינאי? חבל על הנשימה שלך.

avi9

New member
לא ברור לי מה מציק לך?

ניסיתי להסביר לנער כי רק הוא יכול לעזור לעצמו ונתתי לו דוגמה את BELL שאחרי עבודה קשה מאד וללא רחמים עצמיים והתבכינות יום יומית, הגיעה להישגים מרשימים בתחום האישי והמקצועי. הגימגום כואב מאד לכולנו, אפשר להתאבד, אפשר להשקיע מאמצים לחיות איתו בשלום במידת האפשר. אני מכיר מספר רב של מגמגמים ורובם משתלב בחיים בצורה סבירה, חלקם הגיעו להישגים מקצועיים מרשימים. ראשית כל יש להפסיק עם הרחמים העצמיים, להשלים עם הגימגום(במידת האפשר),ולהתחיל להשקיע באפיקים שבהם למגמגם יש יתרון יחסי על הסביבה. המגמגם חייב להיות טוב יותר בכל תחום,אם ברצונו לזכות בעבודה. מעסיק יעדיף את הלא מגמגם על המגמגם אם כישוריהם זהים.לכן על המגמגם להצטיין. בסה"כ החיים לא קלים, אולם ניתן לצלוח אותם בהצלחה .

RobinhooDw

New member
../images/Emo4.gif

אין לי מה ללכת לקלינאי תקשורת אני מבין את הסיבה שבגללה אני מגמגם... עכשיו בעיקרון אני הולך לרופא עצמות ושרירים אני רוצה שיזיז לי את הצלע הימנית שלי כך שתהיה באותה מיקום כמו הימנית לדעתי זה יפתור את הבעיה. אז מבינה, עכשיו שהצלע לוחצת לי על החזה, אני יכול לדבר חופשי אבל במצב רגיל היא ל לוחצת לי על החזה אבל לוחצת לי על שרירי הבטן משום שבמצב רגיל היא נמצאת קצת למטה מהשמאלית.. זה גורם לי לגמגם... כך שיש לי 2 ברירות או שהצלע תלחץ לי על שרירי הבטן העליונים וכתוצאה מכך לגמגם או שהצלע תלחץ לי על החזה... אולי בגלל זה במקרה שלי תמיד אמרתי שלפני שכל זה קרה לי תמיד הרגשתי כאילו שמשהו מציק לי... רק מה שמעניין אותי לדעת זה למה הגימגום שלי כלכך דומה לשל רבים משאר המגמגמים והאם גם אצלהם יש מקרה דומה.

R O N Y1

New member
לרובין היקר .

רובין אל תקח ללב .. הרי למה קיים האתר לעזאזל כדי ליתמוך, לשתף ,לתת כתף לבכות עליה!! אתה יכול להמשיך לשבת ולחפש צ'טים למי זה מפריע.!!!! זה אפילו בריא לישפוך את הלב למי שמבין אותך.!! בזמני לא היה צ'טים לא היה לי למי לבכות. לא היה את מי לשתף בכאבים.!! הרי כאן באתר כולם יודעים ומבינים את זה . תיראה אתה אדון לעצמך להחליט בקשר לעתידך ,בגילך לא חלמתי למה שאני יגיע נ.ב אתה יכול לרכב על האופני הרים כמה שתרצה אל תדפוק חשבון לאף אחד!!!! RONY

למעלה