נפלה עלי עצבות

נוג

New member
../images/Emo10.gif נפלה עלי עצבות

הי, אני משוטטת לי בפורום וכואבת אתנו, האופטימיות שלי שואפת ל -0 איפה אני עומדת, לא קבלתי מחזור,מחר יש לי תור לרופא, עוד חודש של הפסקה כדי לסדר את המחזור ושוב סידרה של טיפולים בתקווה שנסיים אותה, שלא נפסיק באמצע בגלל חוסר תגובה או גרוי יתר ובלי לפתח ציפיות בשמיים נצליח ואם לא שוב הכל מהתחלה. (עתיד ורוד) די אני כמו תקליט שבור הוא כבר סיפרתי את הסיפור תוך כתיבת תגובות. אגב סתם,המזל שלי והפרס הגדול, בסוף שבוע אנחנו נוסעים לבקר את בן דוד של החצי השני שלי שאישתו ילדה, אני צרכה ללכת לקנות מתנה. ("איזה כייף יהיה להסתובב בחנות תינוקות ובקניון בחול המועד") הציניות שלי פורצת החוצה אז אסיים כאן נוג

מיכל ק-ש

New member
הי נוג,

גם אני אסתובב לי היום ב"שילב" כדי לקנות מתנה לבן דודי ואשתו. נולד להם ילד שני ומחר יש ברית. כבר כתבתי פה שאני בכוננות ספיגה לקראת כל המבטים והשאלות השנואות של "מה אתכם?". אבל ה"צ´ופר" האמיתי הוא להסתובב בחנות מלאה בגדים וצעצועים של תינוקות. איזה כיף לנו... אבל, אלה החיים ולכולנו יש תקופות של נפילות. אולי יש משהו באוויר, כי גם האופטימיות שביננו (ואני אחת מהן) רושמות נפילת מתח בימים האחרונים. אני מקווה שמצב הרוח של כולנו ישתפר ויביא איתו חדשות טובות. מקווה שהכל יסתדר לך, מיכל.

ligo

New member
נוגה

אני דווקא אוהבת את החנויות לתינוקות. קניתי השבוע מתנה לילד של חברים ויש שם כאלה דברים מתוקים. אני מחכה כבר לקנות לתינוק שלי... מקווה שיהיה לכם נחמד בברית, בלי הרבה מבטים מיותרים, וגם האופטימיות לוקחת מידי פעם חופש, לרגל החגים. אבל נראה לי שהיא תחזור לפני סוף החג...

yaelhul

New member
יחד עם קניית הספר "המדריך להריון

וללידה" הסתובבתי בחנויות שילב ומאדרקר ומצאתי את העגלה הכי מושלמת בשביל התינוק שיהיה לנו. זה היה לפני כשלוש שנים. ממש בתחילת הנסיונות. בתור מי שהתכוונה לקנות סוס ולכן קנתה קודם אוכף, שעמד אצלה בבית כחמש שנים (ממתין לסוס שמעולם לא הגיע) ולבסוף נמכר, ממש מזל שלא קניתי את העגלה ההיא. היא היתה יוצאת מהאופנה לפני שהילד שלי היה מגיע
מה אני אגיד לכן, שבקרוב נלך לחנויות האלה כבילוי פרטי שיעזור לנו לתכנן את חדרי החלומות לנסיכים שלנו.
יעל

מרב.

New member
דווקא חנויות של תינוקות ממש לא

עושות לי את זה. לא מושך אותי ולא צובט לי בלב כל הצעצועים והבגדים שיש שם. רק הדבר האמיתי, ורק הוא. טוב, לפחות זה ירד ממני...

הרמוניה

New member
אולי זה הסתיו?(אין שום סמיילי של גש

גם אני מצטרפת למדוכדכי מצב הרוח-ואני כן באמצע טיפול.... משהו בחושך שיורד מוקדם ברצון להתכרבל להיות בבית בשקט ועם משהו טוב בלב ובבטן... אולי צריך כבר איזה גשם טוב שישטוף את כל הדמעות ויתן לנו להתחיל מחדש הרמוניה

נועם@בת

New member
העצבות הזאת בדרך כלל לא מחפשת

סיבות כדי ליפול עלינו. היא מחכה שצד ואיפה שהיא רואה סדק, היא ישר קופצת. מה לעשות ולפעמים אנחנו סדוקות כל כך כמו איזה מפת תחרה. מתנות לילדים יש לי בבית. יש לי סטוק, כי כל פעם שאני רואה בגדי ילדים אני קונה- שיהיה למתנות. הרי חס וחלילה לא אכין בגדים בשביל הילד שלי
ומפעם לפעם הסטוק מצטמצם, ואני מחדשת. לאחיינים שלי אני מביאה בגדים תחת אזהרה מפורשת שזה בהשאלה בלבד
ואחיות שלי ואמרות, שהילד שלי יקבל הכל חדש
הסתו הזה, הלילה שנופל מוקדם, והריקנות בחדר האינילדים... כל אלו יכולים להכאיב נורא בנשמה. מחר יהיה יום חדש וחוצמזה, מחר יש לי יומולדת, אז זה חייב להיות יום שמח. אז חייכי לעולם נוג והוא יחייך אליך בחזרה
נועם

../images/Emo47.gif ../images/Emo49.gif יומולדת שמח ../images/Emo70.gif

הנה עוד מאזניים.גם שלומלום וגם א. של מרב. אנשי הצדק והטוב שבעולם. תתחדשי על הכוחות החדשים שנולדים כל שנה מחדש, תתמלאי באנרגיות הטובות שלך. זמן טוב להתחלות חדשות. אולי באמת נעשה התפקדות יומולדת? אני סרטנה - 12/7. נשיקות ליומולדת (יש לי פטור ממתנה, נתתי לך אבן) אוהבת הרבה הרבה
נילה

נועם@בת

New member
אתמול הנחתי את האבן במקומה

התלבטתי איפה לשים. אם אכניס לכיס בטח אשכח להוציא והיא תיפול לי במכונת הכביסה. מתחת לכרית אי אפשר כי אין לי כרית. בסוף קיבעתי אותה בגובה החוגרה, במקום בו אני נמצאת הכי הרבה זמן במשך היום- הצמדתי אותה לגב הכסא ליד המחשב
רק מקווה שהחתולות לא יגלו אותה שם, כי אז הן יהיו בהריון עוד לפני
אני חושבת שמחר אעשה כאן יומולדת וירטואלי. מועדים לשמחה נועם

נוג

New member
לנועם ../images/Emo39.gif

מזל טוב, זה רעיון נהדר לעשות יום הולדת בפורום אפשר אולי להתחבר לצ´ט. בכל מקרה אם את הולכת על זה תשאירי הודעה כאן באיזה שעה. אז שוב מזל טוב ואני שולחת לך
נוג

נוג

New member
נזכרתי, למי רואה את ההודעה

בנות הי, לנועם יש יום הולדת באחת ההודעות תגובה שלה היא כתבה שאולי תחגוג בפורום. הצעתי בהודעה למעלה הצעה אם היא רוצה לחגוג שתשלח הודעה מתי. הייתי רוצה לקבל תגובות, מי מצטרפת וכו´ בי נוג

נוג

New member
לנועם ../images/Emo49.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

החדשות הטובות הן שגם זה עובר...

ולכל מצברוח כזה יש גם סוף, ובסוף חוזרים לטוב. אפשר קצת להישאב לתוך העצבות הזאת, לשקוע בה ולתת לעצמנו את הזמן להיות בעצבות, ואפשר גם לעזור לעצמנו לצאת ולחזור לטוב כשמספיק מזה. ונראה לי שזה שכתבת ושיתפת זה כבר צעד לצאת מזה. נוג- השם שלך הוא גם עצב וגם אור.
ממני - נילה

למעלה