עוגת הפרג נחלה אכזבה רבה....

../images/Emo10.gif עוגת הפרג נחלה אכזבה רבה....

אני אודה שהעוגה נעשתה במהירות רבתית בטווח של שעה לפני שבת. המרשם היה המרשם שקיבלתי מלמון והעירבול היה ידני ולא במיקסר. נעשתה לי מין יציקה כזו כמו בצק אבל "פרוג" למדי. שיטחתי את התוצאה בתבנית ואפיתי וכעבור שעה וחצי העוגה מצאה את מקומה בפח. איזה באסה זה היה. מה יכולה להיות הסיבה? חבשתי על זה ששמתי פרג משקית ולא פרג טרי טחון. קיצער. אולי פעם ינוסה שוב כי אני נורא אוהבת פרג אבל המפגש הראשון עם העוגה לא עלה יפה. חבל.

מאיוש י

New member
שבוע טוב גולדה

אני לא יודעת למה העוגה לא יצאה לך. זו עוגה שאני מכינה עשרות פעמים והיא תמיד מעולה , תנסי שוב אל תתיאשי.

יוכי68

New member
גולדה, שבוע טובבבבבבבבב

ראשית, איך היתה הספירלית? - מקווה שנחלה הצלחה ולא אכזבה כמו הפרג. לגבי הפרג....כמה הבנות לגבי עוגות בחושות: אין לערבב יתר על המידה, אין לאפות יתר על המידה העוגות יוצאות יבשות ודחוסות..........ומלבד זאת ין ספק שמכינים עוגות צריך להיות רגועיםםםםםםםםםםם.

יפית מן

New member
תו תו תרועה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

גולד-לה תנסי שנית לי העוגת פרג יצאה נפלא לא נשאר פירור ואני מקוה לעשות אותה למפגש עם אחות טיפת חלב שיצאה לפנסי-ה וטיפלה בילדים שלנו כמו שאחות רחמניה צריכה לטפל ואנחנו נשות הכפר עושות לה ערב ואני אעשה אותה למפגש כבר כתבתי שהוספתי לה קליפות של תפוז צבעונים וכן אוספתי צימוקים כי אני לא אוהבת תמרים ויצא נהדר,גם גבוהה וגם אסטתית שלא נשאר לי שארית מהעוגה גולדה-לה תנסי שנית ותראי שכן יצליח לך קורה שלא מצליח בפעם הראשונה ובשניה כן מצליח שבוע טוב חודש טוב בטוב הנראה והנגלה

הספירלית יצאה מעולה וספגה מחמאות רבות

אני באופן אישי לא משתגעת על ריץ אבל אוהבי הריץ אמרו שזו עוגה ששווה להתלכלך עליה מבחינת ההשמנה... לגבי הפרג המרקם של הבלילה יצא ממש כמו בצק לא כמו בלילה. ככה זה אמור להיות?

יוכי68

New member
אני בפעם הבאה אכין אותה חלבית, בכל אופן

נרשמה התלהבות רבה........שמחה שהצליח לך. לגבי הפרג אני לא מכינה לפי המתכון הזה...ערבבת יותר מידי?

למוןדבש

New member
../images/Emo10.gif חבל... אצלי היא תמיד מצליחה!

הבלילה אכן יוצאת קשה יחסית והעוגה יוצאת כבדה לא כמו טורט אבל היא מעולה. זה מתכון של אהרוני לא שלי דרך אגב. חבל שלא הצליח לך, אולי בפעם הבאה!

למעלה