../images/Emo10.gifעידכון חשוב../images/Emo5.gif
בס"ד שלום חברים יקרים! היום אני מתחילה את תהליך החפיפה בין ה"דפלאפט 200", התרופה הישנה
ל"למוג'ין 100" התרופה החדשה,
ואני מודה ומתוודה שאני מפחדת מתחילת התהליך, אני לא יודעת איך הגוף שלי יגיב לטיפול החדש, ואני מפחדת מתגובות פיזיות ונפשיות כאחד, מעולם לא עשיתי חפיפה בין כדור לכדור ולכן אני לא יודעת מה מצפה לי. אני כותבת את ההודעה הזו עם חששות כבדים מהבלתי ידוע, אבל אתם חלק ממני אתם וניהול הבית היקר שלי חלק בלתי נפרד ממני, ובגלל זה אני מיידעת אתכם, שלצערי לפחות בתקופת החפיפה יכול להיות שאצטרך הרבה מנוחה וענבלי ועדי יחליפו אותי, אבל הכל תלוי בהשפעת התהליך עליי וכמובן שיהיו עדכונים שוטפים גם אליי וגם ממני כמו תמיד אשמח אם למישהו/י מחברי/ות הבית או האורחים/ות יש טיפים להתמודדות עם המצב המפחיד ו/או סיפורים אופטימיים ללמוד מהם ולקחת כוחות אז זהו חברים יקרים שלי, עם כל האהבה והכוחות שלכם ושל כל השאר מסביב, אני יוצאת להתחלה של תהליך מורכב אבל הכרחי ואם הכל ילך חלק בסופו יהיה שיפור משמעותי בבריאות שלי ואוכל להיות הרבה יותר חזקה פיזית ונפשית והכל בשבילכם! שיהיה לכולנו ב"הצלחה ורק בריאות! אוהבת ליאת. _____________________________ ההחלטה הזו היא תוצאה של הבדיקה שעברתי ברמב"ם, ליאת.
בס"ד שלום חברים יקרים! היום אני מתחילה את תהליך החפיפה בין ה"דפלאפט 200", התרופה הישנה