עידכון חשוב

../images/Emo10.gifעידכון חשוב../images/Emo5.gif

בס"ד שלום חברים יקרים! היום אני מתחילה את תהליך החפיפה בין ה"דפלאפט 200", התרופה הישנה
ל"למוג'ין 100" התרופה החדשה,
ואני מודה ומתוודה שאני מפחדת מתחילת התהליך, אני לא יודעת איך הגוף שלי יגיב לטיפול החדש, ואני מפחדת מתגובות פיזיות ונפשיות כאחד, מעולם לא עשיתי חפיפה בין כדור לכדור ולכן אני לא יודעת מה מצפה לי. אני כותבת את ההודעה הזו עם חששות כבדים מהבלתי ידוע, אבל אתם חלק ממני אתם וניהול הבית היקר שלי חלק בלתי נפרד ממני, ובגלל זה אני מיידעת אתכם, שלצערי לפחות בתקופת החפיפה יכול להיות שאצטרך הרבה מנוחה וענבלי ועדי יחליפו אותי, אבל הכל תלוי בהשפעת התהליך עליי וכמובן שיהיו עדכונים שוטפים גם אליי וגם ממני כמו תמיד אשמח אם למישהו/י מחברי/ות הבית או האורחים/ות יש טיפים להתמודדות עם המצב המפחיד ו/או סיפורים אופטימיים ללמוד מהם ולקחת כוחות אז זהו חברים יקרים שלי, עם כל האהבה והכוחות שלכם ושל כל השאר מסביב, אני יוצאת להתחלה של תהליך מורכב אבל הכרחי ואם הכל ילך חלק בסופו יהיה שיפור משמעותי בבריאות שלי ואוכל להיות הרבה יותר חזקה פיזית ונפשית והכל בשבילכם! שיהיה לכולנו ב"הצלחה ורק בריאות! אוהבת ליאת. _____________________________ ההחלטה הזו היא תוצאה של הבדיקה שעברתי ברמב"ם, ליאת.

buffgirl

New member
אני לא יכולה לספר ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לך חוויות אישיות כי אין לי, אבל אני רוצה לאחל לך כמה שיותר הצלחה עם התרופה החדגשה וכמה שיותר בריאות!

buffgirl יקרה../images/Emo24.gif

בס"ד תודה על תגובתך, אני מגיבה להודעה שלך עם דמעות בעיניים כי קשה לי,
, ליאת.

buffgirl

New member
אנחנו תמיד כאן אם את ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

צריכה לחלוק איתנו משהו.

qt1

New member
ליאת, אני יכולה לשתף אותך...../images/Emo24.gif

אני לא מכירה את הלימוג'ין, אולי חיים מכיר,אין לי הרבה זמן לבדוק היום אבל כל שינוי תרופתי הוא הדרגתי כפי שאת יודעת. אני אסביר לך מה התהליך שאני עברתי ואולי את תראי כמה התהליך דומה אצלך או שונה, בתחילת שינוי תרופתי את נוטלת את התרופות שלך כרגיל ומתחילה את התרופה החדשה בהדרגה, באיזשהו שלב את תורידי את התרופה אליה את רגילה ,אבל גם את זה את תעשי בהדרגה... אני מניחה שאת קיבלת טבלה ובה כתוב מה את צריכה ליטול בבוקר, צהריים ובערב, אין ספק שמדובר בתהליך מפחיד, התקף של איבוד הכרה/פרכוסים ,הוא דבר מפחיד מאוד, אבל הסיכוי שזה יקרה לך נמוך מאוד, את בעצם מעלה מינון, ואת זה את צריכה לזכור, את לא מורידה מינונים בגוף אלא מעלה מינונים... במהלך השינוי התרופתי שלי אני לא סבלתי מאף התקף, ואני השגתי את מה שרציתי, בסה"כ שיניתי תרופות כדי להיות ערנית יותר . השינוי התרופתי שלך חשוב, מפני שאת מפרכסת לדבריך כל 3 חודשים, סביר מאוד להניח שתהיי עייפה בימים הקרובים, הגוף שלך מתרגל לתרופה החדשה, עם הזמן את תרגישי טוב, אם יש לך איזשהם שאלות את יכולה לשאול בחופשיות , אני מאוד רוצה לעזור, אם אוכל כמובן...תסמכי על התחושות שלך ואל תתביישי לפנות אל הרופא או אל האחות בכל שעה של היממה. בשורה התחתונה מאוד מאוד חשוב לי לכתוב לך, לא לשכוח להיות הרופא של עצמך, את ורק את מכירה את הגוף של עצמך ואף אחד לא מכיר את הגוף שלך יותר טוב ממך. חג שמח ליאת

../images/Emo24.gifqt1 יקרה

בס"ד תודה לך מכל הלב על הרצון לעזור ולתמוך, נראה לי שזה מה שאני צריכה יותר מכל בתקופה הזו, (ההודעה על תחילת החפיפה עם התרופה החדשה שהתחלתי אתמול תבוא בנפרד). אני יודעת שזה תהליך שנעשה בהדרגה (במקרה שלי תקופת החפיפה היא תקופה בת חודש). את צודקת שהתקף פירכוסים הוא התקף מאוד מפחיד ומאוד לא נעים לעבור אותו, (בלשון המעטה),
, תודה לך, אני מאוד נרגשת לקרוא את התגובות שלך ושל כולם כאן, ליאת.

למעלה