עצבנית ממש!!!!

LGOETA89

New member
תודה

אני כבר קראתי ת'אתר האם המכשיר שהצעת לי יעיל אבל ממש יעיל??? תודה על ההצעות שלך

sivan53

New member
המלצה

גם אני משתמשת ברולר הנ"ל מאד מאד יעיל גם אני שקלתי נתוח מפני שסבלתי מאד מהזעה חזקה מתחת לבית השחי. אני משתמשת ברולר כבר שנה ומאז אני פשוט לא מזיעה מומלץ בחום

LGOETA89

New member
../images/Emo10.gifעצבנית ממש!!!!

מכיוון שאין כאן מנהל מומחה אז אני פשוט אגיד את דברי: אני סובלת מהזעת יתר ברגליים ובידיים ותאמינו לי זאת ההרגשה הכי לא נעימה בעולם ואני באמת רצינית לפעמים אני פשוט לא יכולה לסבול את ובוכה כי זה ממש בלתי נסבל. אני הלכתי לפגישת ייעוץ והמחיר של הזריקת בוטוקס שהיא עולה המון אני לא רוצה להגיד כמה אבל זה באמת המון וזה זמני!! רק לארבעה חודשים.או 6 חודשים. וואי אין לכם מושג כמה שזה לא נעים אתה פוחד ללחוץ את ידו של השני, או לכתוב, וכדומה.. זה ממש מעצבן. אני מעוניינת לדעת כמה עולה הניתוח ובכמה אחוזים מופיעה הזעה מפצה(במקומות אחרים)

LGOETA89

New member
שאלה לי אלייך

את יכולה להגיד לי את שם המשחה ומזה רולר?חחח תודה

הזעת יתר

עצבנית יקרה למה את מתכוונת כשאת כותבת "אין כאן מנהל מומחה"? כל התשובות שניתנות בפורום הם ממומחי הרשת, כל אחד בתחומו. ולענייננו - הניתוח לשאיבת בלוטות זיעה מתבצע לטיפול בהזעת יתר בבתי השחי בלבד. להזעת יתר בכפות הרגליים והידיים הטיפול היחידי שאנו מבצעים הוא הטיפול באמצעות זריקות הבוטוקס. מדובר בשיעורי הצלחה של כמעט 100% ולמרות שהטיפול זמני מטיפול לטיפול טווח הזמן מתארך והשפעת הטיפול גדלה. המחיר נובע מעלותו היקרה של החומר, ולנו אין כל שליטה על כך משום שזו עלותו בכל העולם.

LGOETA89

New member
??

את רוצה להגיד לי שאין ניתוח לשאיבת הבלוטול בכפות הידיים?

למעלה