עצוב לי

ליזי38

New member
../images/Emo10.gif עצוב לי

את המכתב הזה לא אוכל לשלוח גם אם ארצה, אתה נמצא אי שם אומנם רק ל25 יום אבל אי אפשר לשלוח מכתב לחברון לשטח למילואים. יצאת אתמול בבוקר, ארזנו יחד את התיק וכל פריט שנכנס לתיק הגדול הזה הוריד דמעה מעיניי חתך נוסף בליבי. אמרת לי לא לבכות לא להתרגש הרי הכל יהיה בסדר אתה חוזר בסוף, אבל אני ממאנת להבין ממאנת לקבל, מדוע? למה את חייב להתנדב למילואים לאיזור ההוא ליחידה הזו?. אני כל כך מתגעגעת וחלפו פחות מ48 שעות, בלילה האחרון הסתובבתי על המיטה כמו סביבון לא יכולתי להרדם, איפה אתה? היכן הריח המוכר של גופך? היכן קול נשימותיך? רע לי קר לי. חיכיתי לבוקר שיעלה כבר שאתקשר ואשמע אותך, שמעתי את קולך נשמעת נורא, עייף מדוכא ומיד שאלתי: יקירי מה קרה ואתה ניסית להסתיר ניסית להעביר נושא ואני לא הרפתי ואז ענית שלא ישנת כל הלילה הייתם בשטח וחתיכה מליבי נפלה. אני יושבת כאן עכשיו השינה שוב ממני והלאה שומעת מוסיקה "שלנו" ובוכה, בוכה, נקרעת מגעגועים ומפחד. אנא אהובי, חזור מהר חזור בריא ושלם אוהבתתתתתתת

One lOVe

New member
נקרע ליבי...

מכתב קרע את ליבי... הגעגוע הזה הורג אני יודעת.. חמודה שלי אני מקווה בישבלך ש25 יום יעברו מהר וכל פעם שתרגישי עצובה או סתם מתגעגעת תיכנסי לפורום ואנחנו תמיד כאן בישבלך לעודד, לבכות ולהתרגש איתך בכל דבר אפשרי.. אז מתוקה שלי.. אני מקווה שיהיה לך רק טוב ואושר בחיים ושיחזור הביתה בשלום מלא אהבה וגעגועים

למעלה