ראש
בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo10.gif ראש ../images/Emo4.gif בראש! ../images/Emo13.gif

בפעם שעברה התבקשתם להכריע בין To The End לבין It's Not A Fashion Statement, It's A Deathwish. ההצבעה הפעם הייתה צמודה מאוד. מבין המצביעים לראשון הועלו הטענות שהניתוח שלו והקשר שלו לקונפסט מתאימים יותר לאלבום ושהפזמון גאוני. מבין המצדדים בפשן סטייטמנט הועלו הדעות שהוא שיר ענק עם לחן ומילים מדהימים. והזוכה להפעם הוא: To The End (רואה, רענן? הפעם מה שבחרת ניצח
) והשבוע תאלצו לבחור: Honey, This Mirror Isn't Big Enough For The Two Of Us נגד Demolition Lovers הצביעו, נמקו, והשפיעו 3:

DEMOLITION LOVERS ../images/Emo127.gif ../images/Emo223.gif

האני שיר טוב, אבל לא חושבת שיש יותר מדי סיפורים אחרי השיר הזה. לעומתו, דמולישין בהרבה יותר מעמיק, הן מבחינת הליריקס והן מבחינת הלחן [והן מבחינת הסיפור שמאחוריו!!].<:

PUMPKIN juice

New member
דמולושן ../images/Emo45.gif

הוא שיר מדהים והוא בין השירים האהובים עליי של מכר.. המילים מדהימות וגורמות לי לבכות בערך כל פעם מחדש, המבנה גאוני, הלחן מדהים והעיבוד מעולה. השירה של ג'רארד מרגשת ואמיתית למרות שהוא לא תמיד מדייק, ממש מקסים :)

../images/Emo216.gifזה לא כזה ברור מאליו../images/Emo122.gif

בגלל הטקסט המדהים אני אבחר בדמולישן לאברס

okep

New member
../images/Emo40.gif הוהוהוT.T

מה שבחרתי הפסיד . XD נמנמ אני חושבת שאבחר בדמוליישנ . אף פעם לא באמת ממש אהבתי את האני , למרות שהוא שיר באמת טוב והכל . אבל אף פעם לא באמת התחברתי אליו מבחינת הלחן וזה . לעומת דמוליישנ שכלכך ריגש אותי כל פעם ששמעתי אותו , הקול של ג'רארד ,הלחן המדהים ,הליריקס
. הקיצר , דמוליישנ!

STEMINEM

New member
פוקס

Demolition Lovers ! כי זה השיר השני שלהם ששמעתי.. והוא זורם

Wrath Within

New member
Demolition Lovers../images/Emo127.gif../images/Emo11.gif

כי הוא השיר הכי טוב באלבום

NoAmItA ChAn

New member
האני

נראה לי XP כיכי, א. הוא יותר קצבי מדמולשן לאברס. ב. DL מדכא אותי טיפה XD ג. אני אוהבת את הליריקס ואת השם שלו *-*

TicketToRide

New member
באני ? ../images/Emo129.gif../images/Emo122.gif

* האני ! איזה סטלה תפוז .. קיצור , אני לגמרי איתך !

Hadar way

New member
דמוליישן לאברס

כי אני מכורה. אני אוהבת את התקופה הזו שלהם, וזה שיר בנזונה

למעלה