רוצה לשתף אתכם

../images/Emo10.gif רוצה לשתף אתכם

שדרותית בשנות השלושי עם 2 ילדות קטנות חטפה (בגדול) סרטן השד. אימצתי אותה לחיקי ותומכת בה כל יום ובכל שעה אני משתדלת להיות זמינה לה, ישבתי איתה אתמול באינטרנט ושלחתי בשמה מיילים לגבי זכויותיה כחולה אונקולוגית מה שהעו"ס בבית החולים לא עשתה לטענתה. המחשבות על בנותיה הטריפו את דעתה ( נולדו אחרי טיפולים רבים) ולאחרונה התנהגותה החמירה, המלצתי לה לפנות לפסיכיאטר בביה"ח ואכן כך עשתה והתחילה להתיצב. הרופאים הודיעו לה שללא הרצפטרין אין לה סיכויים לחיות, לאשה הזו אין כסף לרכוש ציוד לביה"ס לבתה אז מצפים שתרכוש את התרופה שתציל את חייה? אז תגידו לי אתם, זו לא ממשלה שמשאירה את חוליה שוטטי דם בשטח? שתתפרק כבר, שתגמר כבר השחיתות הזו. מקרה קורע לב. אתי

suzzan

New member
זה נורא

יש כל כך הרבה מקרים כאלו.. הממשלה,הקופות חולים..אנחנו נתונים בידייהם וללא רחמים הם מחליטים החלטות שבאצת מקפחות את חיי האדם כאן בישראל. בדיוק אתמול שמעתי שישנה אישה,בת 28 אשר חולה בסרטן,שוכבת בבלינסון ויש לה תורם להשתלת מוח עצם. היא כבר עברה השתלה אחת שלא הצליחה והרופאים טוענים שההשתלה השניה תצליח בוודאות. נחשו מי לא מסכים לממן?כמובן-קופת חולים כללית. אז לבחורה הזו נותר שבוע לחיות(ואולי אפילן כבר פחות..) אז תגידו לי אתם: יש או אין גזר דין מוות בישראל? יש!רק שהוא לא מבוצע ע"י בתי המשפט אלא ע"י קופות החולים והממשלה. כל כך עצוב....

נמלולה

New member
את נשמה טובה

ואני חושבת שצריך להתארגן ולמחות נגד הדברים האלה. עד שאתה לא חוטף ת'מחלה הזו אתה לא יודע מה קורה מסביבך!

הכסף לצערינו הוא מכשול

מסתבר שצריך להיות עשירים כדי להיות חולים בישראל אבל גם בארצות אחרות שאין להם ביטוח רפואי ואין להם כסף זו בעיה המדיניות בעבר היתה לתת העזרה לכולם , חוק הבריאות והסל שלו הפיל את כולנו ומכשיל את כולנו בעבר הכללית נתה הכל לטובת החולים עכשיו אנחנו כולנו בצרות

lili the one

New member
אין מילים לאכזריות של החיים ../images/Emo46.gif

ומסתבר שכן חיים לפעמים קונים בכסף עד כמה שזה נשמע עצוב

למעלה