שאלה

שבע77

New member
../images/Emo10.gifשאלה ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איך אני יכולה להרשם לארגון לופוס ולקבל אינפורמציה על כנסים וכו? אתם ממליצים להירשם? חוצמזה - היום אני צריכה הרבה עידוד כי אני לא מרגישה טוב והלכתי לאוניברסיטה על ארבע ויש לי מבחן ביום ראשון ולא למדתי אליו ואין לי כוח לכלום ואיכסה!!! עכשיו אני הולכת לשיעור , אני עוד אחזור שיהיה לכם יום מצויין שבע

ritosh

New member
שבע. קבלי ../images/Emo24.gifגדול לעידוד

וכן. מומלץ להרשם לארגון. פרטים תקבלי מגאיה. ולמה את לא מרגישה טוב? אולי היית צריכה להשאר בבית היום ולנוח קצת? ועד למבחן ביום א' יש המון המון זמן. אני בטוחה שתמצאי את הזמן ללמוד. לכי לקפיטריה לשתות
ולהציץ ב-
. אולי הגיעו גברברים שוים לאיזור?! אז מה אם אנחנו נשואות. גם לנו יש זכות לשטוף ת'עיניים!! קבלי עוד
וצאי מהדיכי! יוםטוף, ריטה

ל3

New member
שבע היקרה

אני שולחת לך המון
. אני מבינה היטב את ההרגשה שלך כי גם אני בתקופה האחרונה סובלת מהפרקים. את יודעת, דווקא מה שלפעמים עוזר לי להשכיח את הכאבים, עייפות וההרגשה המגעילה זה דווקא הלימודים והעבודה. אז נכון שלפעמים אני סוחבת את עצמי לשם בכוח אבל כשאני כבר שם ואני עסוקה ראשי פחות חושב על הכאבים. מה את לומדת? אם תכנסי לאתר של האירגון תראי שם כתובות וטלפונים ליצירת קשר. מקווה שתרגישי טוב שירי

לימודים, עבודה, וכדומה

הי, אני יכולה להגיד על עצמי שדווקא בתקופות הקשות העבודה הצילה אותי, כי לשכב בבית ולרחם על עצמי אני עושה מצוין, אבל זה באמת לא מקדם אותי לשום מקום מבחינת מצב הרוח. אז בדרך כלל אני מנסה פשוט להתעלם מנוכחות המחלה, כולל הכאבים, ולהמשיך "כרגיל" במגבלות הקיימות. אני אפילו לעיתים ממש מצליחה!!! למשל- עם הפרקים שלי, בהתחלה חשבתי שלהשתמש במעלית בשביל עליה של קומה אחת זו ממש התפנקות. היום אני מחכה בקומת קרקע בסבלנות עד שהמעלית תגיע, ועולה אפילו קומה אחת. הברכיים שלי רק מודות לי אחר כך... גם לראשונה בחיי פירגנתי לי עוזרת ניקיון לבית, למרות המחיר הכספי הגבוה, אחרי שראיתי שזה נעשה לי קשה יותר ויותר, וסתם בא על חשבון דברים אחרים יותר כיפיים. בעיקר- אני מנסה לשמור את הכוחות שלי לדברים חיוביים. מנסה. לא תמיד מצליחה... ...וזה אולי לא יפה להסתכל על אחרים בצורה כזו- אבל לפני כמה ימים ראיתי אבא של אחד הילדים בגן, שיש לו איזה שיתוק בידיים, והוא בקושי מצליח לסגור את הידיים ולהרים את הבן שלו. חזרתי ואמרתי לבעלי, שיש לי כזה מזל! כואב לי, אבל אני יכולה לעשות פשוט הכל, כולל להרים את הבן שלי, או לעשות דברים עם הידיים, למרות שלפעמים הכתף והמרפק והפרקים של כף היד כואבים—אבל אני יכולה!!!

תמימוקה

New member
אירגון הלופוס ועידוד ?!

היי שבע... חברות באירגון נותנת המון... מידע ...כנסים והכי חשוב הידיעה שאת לא לבד בעסק הזה .!!!. אני אשמח לעדכן אותך לגביי עידוד במסגרת קבוצת תמיכה . השאלה החשובה היא איפה את גרה ? תמי.

lupland

New member
קצת באיחור???

קצת "סדר" ברצף: 1-יש לי מבחן ביום ראשוןולא למדתי אליו.(אולי עליו???) 2.הלכתי לאוניברסיטה על ארבע. 3.עכשיו אני לא מרגישה טוב. 4.אני צריכה הרבה עידוד. אחותי היקרה.קצת קשה לי לעזור לך בשעה שיש מבחן לפנינו ואשר לא למדת אליו או כי החומר לא מעניין אותך.או כי התואר לא מעניין אותך.או כי... יש דברים בגו... עכשיו.אחרי שקצת "התלוצצתי" על חשבונך וכמובן שהתשובה צריכה להיות "זה לא מצחיק.קצת עדינות" אבל כל מה שיש לי לומר לך הוא דבר פשוט.יש "בעייה".ואני לא יודע לפי מה שכתבת אם הבעייה היא המבחן הקרוב או מעבר לכך.כי ביננו.גם אם תשתמטי מהמבחן...יש מועד נוסף.ואז המתח שאופף אותך כרגע רק ילך ויחריף.ועם כל זה שמתח הוא מנת חלקנו בחיי היום יום תסכימי איתי שכחולה במחלה אוטואימונית ואולי בכלל.כל מחלה.כל תוספת של מתח הנה מיותרת.לאחר שנים רבות של שוטטות על פני כוכב הלכת הנפלא שלנו לא למדתי הרבה.אבל קצת כן.לכל מתח יש מקור.אדם לא קם בבוקר "ולפתע נופלת רוחו".יש.והפתרונות קשים וכואבים.אבל כל נסיון להתעלם או למעשה חוסר רצון מלהתמודד רק מחריף את הבעייה. סתם מתוך סקרנות.על מה החומר לימודים ביום ראשון? אולי אחרי הכל יש כאן מישהיא שכבר נבחנה ואולי תוכל לעזור.לפעמים.גם כשנראה שהים סוער...שווה לזרוק את הרשת.גם אם ההסתברות כי תדוגי דבר מה היא לרעתך...עדיין קיים הסיכוי...

למעלה