שלום..

LGOETA89

New member
../images/Emo10.gifשלום..

הגובה שלי הוא 1.78 והמשקל 62 ולאחרונה אני אוכלת מזה הרבה,ממש אני אפילו לא סופרת ת'קלוריות,אני אוכלת חטיפים,שקדים בלי להגזים,אני ממש "טוחנת" בלי להפסיק,ואני בכלל לא שומרת על כושר חוץ מהיום שהתחלתי לעשות עם משקולות אירובי וכו.. איך אני יכולה להפסיק לאכול ככה אני לא מצליחה להשתלט על עצמי.

dancing machine

New member
עצרי!

תנשמי... אם את אוכלת עכשיו תגמרי את הביס ותפסיקי. למה את עושה את זה? תשאלי את עצמך- אני רעבה? משעמם לי? למה אני אוכלת כל הזמן? וכשתביני את זה- תשאלי את עצמך: האם להכניס עכשיו עוד שוקולד שווה לי את הקילוגרמים העודפים שאני אצטרך להתמודד איתם אחר כך? וזה לא שאני אומרת שאסור לאכול שוקולד או חטיפים, או שחייבים לספור קלוריות. אבל כדאי לאכול מאוזן. התקפות זלילה כמו שתיארת בדרך כלל מגיעות אחרי דיאטה חמורה מדי- ואז הבנאדם מרגיש שהוא שבר את הדיאטה במילא אז "למה לא לחגוג על זה". הדיאטה הטובה ביותר היא לא לעשות דיאטה- פשוט לאכול מאוזן מכל דבר. אז עכשיו, תחשבי רגע על התוצאות של אכילה כזאת, תביני שאת לא באמת צריכה את זה- הביס האחרון של השוקולד יטעם בדיוק כמו הביס הראשון... ותביני שאם אכלת עכשיו הרבה לדעתך, זה לא אומר שהלכה הדיאטה או שישר תהיי שמנה פתאום! פשוט תפסיקי איפה שאת, בלי חרטות ובלי משטרים מוגזמים, ותמשיכי הלאה! אל תקזזי מהאוכל שלך בזמן הקרוב "כדי לפצות", כי זה רק יוביל לעוד זלילות כאלה. פשוט עצרי, ותמשיכי הלאה מכאן כאילו כלום! בהצלחה, את מוזמנת לכתוב לי במסרים אם את צריכה עזרה :) ואגב, את ממש לא צריכה לרזות לפי הנתונים, רק עכשיו אני שמה לב...

שליטה עצמית

עם נתוני גובה ומשקל כמו שלך הייתי פשוט ממשיכה להנות מהחיים ובטח לא מתענינת בקלוריות, תשתדלי ל"טחון" בריא וכן לשמור על כושר.

למעלה