אני מאמינה
שכל הקב"ה הוא לטובה. לקח לי זמן להחליט אם אני בעד או נגד ההתנתקות, אבל אתמול החלטתי סופית שאני נגד!!!. אני מרכינה את ראשי ומודה לכל אותם המתנחלים ההדוקים הללו שהצליחו לגמור את ההתנתקות בדרך שקטה (כימעט), ללא מחלמות אחים מיותרות. ולחיילים ולשוטרים שעושים שם את עבודת הקודש, גם ככה אני קוראת לזה, עבודת הקודש של פינוי המתנחלים - גם להם אני שולחת את מיטב ברכותיי ואהבתי. אלוהים שם למעלה יודעה מה הוא עושה, תמיד, תמיד... אין הוא נרדם על השמירה אפילו פעם אחת קטנה. הוא שם גם כשאנחנו בטוחים שוא יצא לנפוש באיזה יעד מרוחק ובלתי מוסבר, הוא שם בכל צעד שנעשה, בכל דרך שנבחר ללכת, אלוהים שם גם כאשר אנחנו לא רואים אותו, גם שאנחנו לא מרגישים אותו, גם כשנדמה לנו שאנחנו לבד, הוא שם!!!! הוא שם, תאמינו!!! אחיי המתנחלים היקרים, אלוהים רואה הכל, יודע הכל והוא מחליט ההחלטות היחיד שיש (גם אם נדמה שיש אנשים אחרים), כל דבר שהקב"ה עושה הוא למען מטרה קדושה אחרת. לכן, מבחינתי, גם אם אני מזדהה עם המתנחלים הזועמים הצועדים בשתיקה רועמ עם טלאי מגן דוד על דש הבגד, אני גם מזדהה עם החייל או השוטר המפנה את אותם אנשים - גם הוא עושה את מלאכת הקודש, שכן, לא אריאל שרון ציווה אותם לעשות כך, כי אם - אלוהים. חיזקו ואימצו... גם את זה נעבור בשלום.