תדע כל אם עברייה..

ferdinand

New member
../images/Emo10.gif תדע כל אם עברייה..

לא, בלי שום קשר לעיניינים אקטואליים - עניין אישי מאוד! עד לפני איזה שנה פחות או יותר, הייתי עצמאי. במילים אחרות: הייתי אבא/אמא למופת (בעיקר מעאילוצים כלכליים) כלומר קיבלתי ת'אפרוחים ב-אחת, חסכתי לנו צהרון וכל מה שקשור, אבל עם הכנסות ששואפות ל-אפס. אחר כך הבנתי, הבנו, שזה לא יכול להימשך כך, וחזרתי להיות שכיר. כלומר - חזרתי להיות אבא סטנדרתי - 8-6 היא עובדת עד שלוש, מפזרת בבוקר, ואוספת בצהריים ת'אפרוחים, ואני - עדיין מרוויח פחות ממנה(!) אבל לפחות מרוויח, יוצא לעפודה מקדם, וחוזר מאוחר. חוזר מאוחר מוטש ועייף, אל אישה מתוסכלת, ואפרוחים שיוצאים מגדרם. אני יודע ש-לי יותר קל (אני יודע, מנסיון מעשי) אני יודע כמה שהעבודה, קשה ודורשת ככל שתהיה יותר קלה מה-שעתיים שלוש האלו עם האפרוחים בצהריים. אני יודע ואין לי שומדבר שיכול לעשות לגבי זה, כי משכנתא - צריך לשלם! (ואני גם יודע - גם כן, מניסיון מעשי - מה קורה כשלא מצליחים לשלם משכנא!) 'קיצר, וסליחה על הפסימיות, הכל חרא! זה כמעט כמו סוגיית ההריון! אני מבין, (באמת שאני מבין!) כמה זה קשה! אבל אךךך! כמה שהיתי רוצה להרגיש את זה! להרגיש את הריפרופים האלו בפנים, את הבעיטות מתוך תוכי.... אני יודע, עשיתי את זה, הייתי שם(!) כמה זה קשה להיות שעתיים עם הילדים בצהריים - אבל אני רוצה את זה! תחושה כזאתי של דד-אנד, של אין-מוצא, של בעיה בלי פתרון! נפתחה עכשיו איזושהי אפוציה (טפו, טפו, חמסה, חמסה!) אולי יהיה לי ראיון בשבוע הבא - אולי, אולי, אוכל להרוויח יותר, לעשות משהו שאוהב יותר - אבל גם להיעדר יותר מהבית! להיות עוד פחות - אבא! אפילו התקווה (הקלושה) הזו - היא שחורה!

חנול

New member
זה אולי לא מנחם, אבל אתה לא לבד

במירוץ אחרי השגת משכורת שתאפשר חיים מינימליים בכבוד, גם שנו עובד בעבודה שמחזירה אותו הביתה בשעה 19:30 -מה שאומר זמן נטו עם הגדולה של בערך שעה. וגם אנחנו מחפשים עבודה עבורו שתאפשר לו להיות "יותר אבא", אבל גם תאפשר לנו לחיות נורמלי. נכון, אני עובדת, וחוזרת בשעה נורמלית הביתה, אבל אין ספק שהחיים ככה לא נעימים. ואני מניחה שעוד הרבה זוגות חיים עם התסכול הזה. ששוק העבודה דורש שעות מוטרפות לגמרי-בעיקר לגברים. ועד שגברים לא ימחו על זה, ונושא שעות העבודה לא יהיה עניין של נשים-כלום לא ישתנה. שוק העבודה הגברי צריך למרוד נגד שעות העבודה המוטרפות שלו.

Master Stav

New member
יכול להיזדהות ....

היתי עצמאי עכישו שכיר ....וכן ....חרא קטע .... ובכל זאת אל תוורתו על החלומות ....לא שלך ולא שלה תמשיכו לנסות .....ולהפיק את הירב לפחות מסופי השבוע ... ליזום דרים עם הילדים ...לנסות ולהעלות את המפשחה כמה שיתר כיחד בהצלחה

הילית111

New member
היי לך

היי לך מחזקת את ידך ומשתפת שגם אצלנו כדי לחיות ברמה טובה ולתת הכל לאפרוח החצי עובד בשתי עבודות ... ולפחות פעמיים בשבוע מגיע בחצות הביתה... אני מאזנת כי אני עובדת עד 15.30 ומוציאה הילד בארבע ככה זה. זה המציאות.ולקח לי המון זמן למצוא עבודה כזו כי כולם רוצים עד 17.00 ושעות נוספות... ולמרות הכל במציאות המטורפת הזו לא מצליחים לקנות דירה וגרים בשכירות... יהיה בסדר

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo201.gifמחזיקה לךאצבעות לראיון בשבוע הבא../images/Emo24.gif "לפחות שהיאוש יהיה יותר נוח..." ואולי אם תרוויח יותר, תוכלו לחסוך קצת, כדי לשוב ולנסות עם העסק העצמאי בעוד כמה שנים. ובכל מקרה, אני מאמינה, שהמשהו המיוחד שאפרוחיך קיבלו ממך בשנותיהם הראשונות, לא ידהה. זו מתנה שתשאר איתם, איתך וביניכם תמיד.

hag70

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif

נשמע לא קל. בעיני יש משהו אחד שנותן לך יתרון על פני אחרים - לך זה מפריע
. גם אם אין הרבה מה לעשות בנידון, אתה לא לוקח את העובדה שאתה חוזר מאוחר כמובנת מאליה. חסרות לך השעות האלה. לא שזה עוזר כשאתה לא נמצא,אבל זה חשוב לך. (מצד שני זה מכניס אותך לתסכולים שאין לאחרים
). בכל מקרה שיהיה בהצלחה עם כל מה שיביא העתיד
.

ronnm

New member
מאוד מבין אותך

אני גם עבד הייטק, אבל למזלי הרגלתי את הסובבים אותי שאני מגיע מוקדם ויוצא בהתאם. עדיין ישנם ימים שאני לא מספיק להגיע הבייתה לפני שהתינוק נרדם - אלה הימים הכי עצובים שלי. בקרוב אשתי חוזרת לעבוד ולשנינו קשה עם זה שפתאום התינוק יהיה ברשות אחרים למשך כל היום. בסופ"ש האחרון פגשנו זוג חברים קיבוצניקים מהצפון הרחוק, זוגתי סיפרה להם שהדרך היחידה שלה למצוא עבודה היא אם היא תאמר בראיון ש"רק" יומיים בשבוע היא תאלץ לצאת מוקדם להוציא אותו מהגן. החברים היו מזועזעים מזה... קשה לדעת מהי הבחירה הנכונה ואיפה האיזון בין צרכי המשפחה לצרכים האישיים. ממה שתארת אני לא יודע אם לאחל לך בהצלחה בראיון (כי אז תעדר יותר) או כשלון (כי אז תמשיך להרוויח פחות) בכל מקרה אני מקווה שהחיים יתבהרו לשניכם ותדעו ימים יפים יותר...

למעלה