הי , קיבלתי סטרואידים - 5 ימים במרכז לטרשת נפוצה ששם אני מטופלת ,לפני חודש וחצי עדיין אין לי שיפור, אפילו לעיתים אני חשה הרעה, האם זו הידרדרות של המחלה ? שמישהו יענה לי , אני ממש מיואשת
לפעמים שהגוף לא מגיב לערוי הסטרואידים. זה קרה לי בהתקף השני.הכל היה הפוך.אני אמורה במצב רוח טוב עד מאניה, הייתי מדוכאת ועצובה.אני אמורה להיות סמוקה ואדמומית מהסטרואידים,הייתי לבנה כמו סיד.הייתי אמורה לשתות המון ולהיות רעבה נורא (מההרדל ומהניסיון של.הפוך,כמעט לא שתיתי,לא הייתי מסוגלת לאכול כלום.לקחתי את כדור הגסטרו והיו לי כאבי תופת בבטן. כמובן שלא היה שום שיפור. פרצתי בבכי אדיר לנוירולוגיח שלי ד"ר מוסברג:דוקטור הכל הפוך.תוך בכי תארתי."מה הגוף שלי התרגל לערוי סטרואידים והגוף לא מגיב?מה אני אעשה אין תרופה אחרת להתקף חריף? איך אני אחיה?" ד"ר מוסברג הידועה לטוב :חיבקה אותי ואמרה: נורית,זה קורה לפעמים שהגוף לא מגיב לעירוי.זה לא אומר שבפעם הבאה הגוף לא יגיב,תרגעי בבקשה. מאז חטפתי עוד כ 6 התקפים.הגוף הגיב נפלא לכל ערוי
מבינה אותך,זה מפחיד מבהיל וכו'. אני רק יכולה להגיד לך מה שהנוירולוגית שלי אמרה לי כשזה קרה.ומה היה בהמשך שלי. נורית
תודה לך על העידוד ... אני מקווה מאוד שיעזור ושיחלוף כמו שזה בא !!! קשה לי לעמוד במשך כמה דקות מלאות אני ישר מחפשת כיסא / שולחן בשביל לשבת, רוצה לקוות ולהאמין שזה יעזור ושהכל יחלוף ?!
דר' ארנון קרני , תודה על תגובתך . רוצה לקוות ולהאמין שהטיפול עוד יעזור ? היום אני אחרי 6 שבועות ואין לי שינוי . אמורה להתחיל פיזיוטרפיה על מנת לשפר את היציבות שלי , כי אני בקושי מסוגלת לעמוד ויש לי בעיית שיווי משקל . קשה לי לעשות את התרגילים לבד בבית ואני לא יודעת מה לעשות ?? העיקר שביום חמישי יש לי טיפול פיזיוטרפייה בתל השומר במח' טרשת נפוצה . כולי תקווה שהכל יחלוף לי כמו חלום ואני יחזור למיטבי . ביום שאני אצליח ללכת ולא לפחד מליפול אני ארשם לכושר וזו הבטחה לעצמי !!