../images/Emo10.gifEh tu Brutus?...
בתגובה לתגובות שאני ואוף פלייר קיבלנו לגבי עריכת חומר בידי גורם צעיר (15) ולא מנוסה (בשום R מעולם!!!). אני מאוכזב מכם בצורה שלא תתואר. דעתי, גם אם היא שגויה, היא שלי וזכותי להביע אותה, כל עוד אני עושה זאת בצורה עניינית ומנומקת. אם מישהו רוצה להגיד שהייתה אחרת, מוזמן!
נשבר לי. זה הקש ששבר את גב הגמל! מה השטויות האלה? ממש פורום דמוקרטי יש לנו כאן אם כאשר אנשים נותנים ביקורת כנה ולדעתי אף לגיטימית, הם נתקלים במסכת הערות וביקורות מבישה שכזו. אני ואוף פלייר הבענו את דעתנו! תפסיקו להציג את זה כאילו ביצענו מעשה מגונה. תודה רבה. ממש נותן חשק להשתתף בפורום הזה. ואתה דודיק... אני חושב, ואתה יותר ממוזמן לתקן אותי אם אני טועה שאני עובד ותורם מספיק! גם בלי קשר לביקורות שאני רושם אם וכאשר אני רואה לנכון. אותו כנ"ל לגביך אושר. אם הפורום אינו יכול לתת במה למגוון דעות, גם כשהן פחות פופולאריות, אין לו זכות קיום!
מקווה מאוד שאני לא אצטרך להתייחס לנושא הזה שוב!!! למעשה אני שוקל להדיר את רגלי מהפורום הזה ולחסוך מכם את נוכחותי השלילית. שלום!
בתגובה לתגובות שאני ואוף פלייר קיבלנו לגבי עריכת חומר בידי גורם צעיר (15) ולא מנוסה (בשום R מעולם!!!). אני מאוכזב מכם בצורה שלא תתואר. דעתי, גם אם היא שגויה, היא שלי וזכותי להביע אותה, כל עוד אני עושה זאת בצורה עניינית ומנומקת. אם מישהו רוצה להגיד שהייתה אחרת, מוזמן!