Eh tu Brutus?...

Damian1

New member
../images/Emo10.gifEh tu Brutus?...

בתגובה לתגובות שאני ואוף פלייר קיבלנו לגבי עריכת חומר בידי גורם צעיר (15) ולא מנוסה (בשום R מעולם!!!). אני מאוכזב מכם בצורה שלא תתואר. דעתי, גם אם היא שגויה, היא שלי וזכותי להביע אותה, כל עוד אני עושה זאת בצורה עניינית ומנומקת. אם מישהו רוצה להגיד שהייתה אחרת, מוזמן!
נשבר לי. זה הקש ששבר את גב הגמל! מה השטויות האלה? ממש פורום דמוקרטי יש לנו כאן אם כאשר אנשים נותנים ביקורת כנה ולדעתי אף לגיטימית, הם נתקלים במסכת הערות וביקורות מבישה שכזו. אני ואוף פלייר הבענו את דעתנו! תפסיקו להציג את זה כאילו ביצענו מעשה מגונה. תודה רבה. ממש נותן חשק להשתתף בפורום הזה. ואתה דודיק... אני חושב, ואתה יותר ממוזמן לתקן אותי אם אני טועה שאני עובד ותורם מספיק! גם בלי קשר לביקורות שאני רושם אם וכאשר אני רואה לנכון. אותו כנ"ל לגביך אושר. אם הפורום אינו יכול לתת במה למגוון דעות, גם כשהן פחות פופולאריות, אין לו זכות קיום!
מקווה מאוד שאני לא אצטרך להתייחס לנושא הזה שוב!!! למעשה אני שוקל להדיר את רגלי מהפורום הזה ולחסוך מכם את נוכחותי השלילית. שלום!

dudyk

New member
רגע רגע

אני מתנצל מראש על כל מילה שאמרתי ופגעה בך. לא לכך היתה הכוונה. אנא קבל את התנצלותי. ודאי שאתה תורם ותרומתך מתקבלת בברכה בבכבוד הראוי לה. כונתי היתה רק לעודד את הבחור הצעיר לתרום וללמוד יותר. TIS הראה רצון להשקיע וחבל לגרום לו עוגמת נפש כבר על ההתחלה. אני שם עצמי כשופט לא שלך ולא של אחרים. אני מנסה רק לקדם את התחום ולעזור כמיטב יכולתי לכל אחד אחר המעונין בעזרתי ורוצה לתרום ולהשפיע גם הוא. אם דברי הובנו אחרת אני האשם ואני מתנצל שוב. מקווה שהתנצלותי תתקבל בהבנה . דודי

מקום ומרחב להבעת דיעה

ראשית - תודה שאתה מביע את אכזבתך כאן, ולא שומר אותה בבטן. תודה, תודה, תודה. בעושך כן אתה מאפשר לנו(לכולנו) לתקן. ראה, אין לי צל של ספק בלגיטימיות הדיעה, כל עוד היא דיעה. היערות כמו "מוטב שתיתן למישהו אחר" ממשהו מנוסה כמוך ומעורב כמוך כבר אינה ממש הבעת דיעה. אין לי צל של ספק שאתה מאמין במה שאתה כותב ולא מחולל פרובוקציות, ואני סמוך ובטוח שאתה לא פועל ממניעי זדון כל-שהם, אולם זו חובתי ומחויבותי האישית לטפח יוזמות אלה, וכנגד דעתך התקיפה ודעתו התקיפה בעליל של off-player, עלי להעמיד את דעתי - לא כמנהל הפורום - אלא כאדם. כך ששנינו למעשה באותה הגיגית. כשאדם כמונו מדבר, הוא צריך לשקול מילים אלף פעם לפני כן, וזה כבר פגיעה במרחב הביטוי. הפתרון שלי הוא לקבל שההתבטאות התקיפה והנמרצת ביותר מהגורם הסמכותי ביותר היא עדיין מבטאת דיעה אנושית ופשוטה, ולפתח עמידות. אם פגעתי בך - להלן התנצלותי. אני חושב שדעתך היא דווקא מהמוסיפות לפורום הזה את המגוון שלו, אך בעסקים אין סנטימנטים - והצדק דורש שאומר לך מה שאני אומר לכולם: אתה מוזמן להמשיך ולהוסיף את דעתך בנקודות היחודיות שלך ובדרך שנראת לך - אך בא במידה, להיות מוכן לקבל גם את דרכי התגובה המתלוות אליה. זו בדיוק הלגיטימציה והמקום לכל דיעה, בין אים היא פרובוקציה, תגובה פרובוקטיבית, או הערה תמימה שסתם דרכה למישהו על היבלת. ואישית - אומר לך שאשמח לראותך נשאר.

the off player

New member
אני איתך

בגלל הפגיעות החוזרות והנשנות במרחב הביטוי שלי בפורום הזה, אני ממעט להגיב כאן ומגיב רק להודעות שמדליקות לי את הפיוזים, ואין מי שיחזיק אותי. כמו לדוגמא אותה ההודעה שמאוד מאוד הרגיזה אותי. אושר- כמו במשחק: דברים אינפליי נפתרים אינפליי, ודברים אופפליי נפתרים אופפליי. אם כתבתי משהו שהרגיז אותך- תכתוב לי תגובה כאן- ואם זה ממש ממש נדרש אז בהודעה אישית. לא אוהב לקבל טלפונים על הודעות שלי בפורום, ובטח שלא צעקות ו"הבטחות" לדריכה על חופש ביטוי...

כבוד

מוסכם. אני אכבד את בקשתך. אך היה ער לכך שאתה חבר אחווה, ודינך שונה מדינו של כל משתמש אחר בפורום.

למעלה