../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifהתגעגעתי...
לפני הכל חיבוקים ונשיקות לדניאל המקסים- שהחלים ב"ה וחזר לעצמו.( אמא תכיני את הסטייקים
) ועוד חיבוקים ונשיקות לאנג'לה- אני כ"כ מבינה את מה שאת עוברת. ג'סיקה יכולה לספר לך על השיחות שהיו לנו לפני הניתוח של פאר
הדמעות פשוט לא נשלטות. אני מאוד מאוד ממליצה לקבל ח"ד נוספת,זה אולי ירגיע אותך קצת.שיהיה בהצלחה ושנשמע רק בשורות טובות. וכמובן לדובדבנית- שהכל עבר בשלום, ושימשיך כך. ביום חמישי פאר קיבלה את המנה השנייה של החיסון לשפעת, התחילה לשלשל והעלתה חום גבוה .וכמובן חזרה לדיאטה.והכי קשה שהיא אפילו לא חייכה. כל כמה שעות אקמולי עד מוצ"ש.החום ירד השילשול לא פסק, אז המליצו לי לנסות קצת מיץ רימונים. פאר שתתה משהו כמו 10-20 מ"ל ופרחה בכל הגוף.מסתבר שהיא רגישה לרימונים
. אז קיבלנו טיפות נגד אלרגיה . והכנסנו קצת אורז לתפריט . והשלשול פסק .ואז גילינו שהשן הרביעית כבר בדרך. ממש עוד רגע חותכת את החניכיים והיא בחוץ.ב"ה זה לא מלווה בחום הפעם, רק בחוסר שקט, היא בוכה קצת וחוזרת לישון.אני מרגישה שהיא ירדה קצת במשקל אמנם לא שקלתי אותה (והאמת שגם אני קצת רזיתי השבוע הזה.( זה אומר 12 זוגות ג'ינס שאני שוב יכולה ללבוש
) אמרתי לעמי שאני צריכה ללכת לישון במשך שבוע שלם, אני כ"כ עייפה . אנחנו כ" הרבה זמן מתכננים לעצמנו חופש, וכל פעם צץ משהו שדוחה את הרעיון הזה. לא כיף.... שיהיה לילה מקסים לכל ההורים ולכל הפיצפונים. (איזה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווררררררררררררררררררררררךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך) עינבל.
לפני הכל חיבוקים ונשיקות לדניאל המקסים- שהחלים ב"ה וחזר לעצמו.( אמא תכיני את הסטייקים