סתם עדכון ושאלה לבנות עם תפר

טוש10

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifסתם עדכון ושאלה לבנות עם תפר

אני בשבוע 35 בשמירת הריון משבוע 20, מתחילה לטפס על הקירות כבר. עד עכשיו הצלחתי להעביר 15 שבועות אבל עכשיו שציפיתי לצאת להשמירה הרופא הפתיע אותי ואמר שיוריד לי את התפר בשבוע 38 ועד אז אני עדיין צריכה להיות בשמירה. הצוואר סגור וארוך (37 מ"מ משינוי של 45מ"מ) ומעט רך והראש די למטה, חוץ מזה יש לי בריקסטון היקס קרוב לחודש וחצי. אבל חוץ מזה אני מרגישה בסדר חוץ משהתפר די לוחץ בבמצב משכיבה לעמידה וקצת הליכה. כוךם אומרים לי שזהו יש עוד 3 שבועות ושזו המשוכה האחרונה, משתדלת גם כן להחזיק מעמד... בנות עם תפר , מתי יצאתן משמירה ומתי הוציאו לכן את התפר ואיך זה האם כואב (ידוע לי על אי נוחות השאלה עד כמה..)

לא יכולה לענות לך לגבי מידת הכאב

כי (עדיין) לא עברתי את הפרוצדורה הזו בכלל, אבל ממה שהבנתי מחברות - ממש לא נורא. בכל אופן, לי נראה שכשתגיעי למעמד הנחשק של הוצאת התפר, כבר תהיי כל כך נרגשת שלא תהיי פנויה להרגיש כאב גם אם יהיה כזה... מאחלת לך ששלושת השבועות הבאים יעברו בטיל. קחי נשימה עמוקה, הנה זה בא.
עתליה

סאלי33

New member
טוב את מכירה את הסיפור שלי ../images/Emo24.gif

הוציאו בשבוע 36 מלא וההוצאה לא היתה נעימה בגלל סיבוכון אבל הבנתי שככה זה קצת לא נעים אבל לא אמור לכאוב כמעט... מקווה שיהיו 3 שבועות קצרים וכפי שכבר אמרתי מותר לך גם לזייף בסרט, מסעדה, קפה בצהריים כל עוד שאת לא מסתובבת יותר מידי ולא עושה פעילות פיזית מותר לך קצת להנות עכשיו....

למעלה