../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifעצוב לייייי../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif
זו אולי לא בעיה גדולה כל כך כמו שיש כאן לאחרים, ואני מצטערת אם זה נראה לכם שטותי, אבל הייתי חייבת לפרוק איפשהו, וכתבתי גם בפמ"ח.. יום אימוץ מיוחד בחסות עיתון ערוץ הילדים - באירוע ישתתפו חני נחמיאס,חיים צינוביץ,סופי צדקה,דנה ברגר, שרון חזיז,רודריגו גונזלס,יעל דואני,טל מוסרי,טל מן,רוני, זהבה בן ועוד.יום שבת, 3 באפריל 2004 בין השעות 10:00-16:00 כל כך רציתי לעשות על זה את כתבת הסיכום של עיתון ערוץ הילדים
והעורכת מתחה אותי, ואמרה שהם יחליטו על הכתבה רק בעוד יום-יומיים ומתחה עוד קצת, ועוד קצת, והבטיחה שאם תהיה כתבה אני אעשה אותה. ועכשיו? אין לי אינטרנט, ואני לא יכולה לבדוק אם אני עושה את הכתבה כי האאוטלוק שלי לא פה
ואולי אני בכלל אמורה להיות שם מחר ולא יודעת מזה בכלל
וכל כך כל כך רציתי לעשות את הכתבה הזאת, וזה כל כך מבאס.. הכתבה הזאת היא על יום האימוץ - מה שאומר להיות בחברה הרבה כלבים
+ כניסה מאחורי הקלעים לראיון קצרצר עם כל הכוכבים שיהיו באירוע. למה לא נתנו לי את הכתבה שכל כך חיכיתי לה?
ואולי נתנו?
זה כל כך מבאססססססססססססססססססססססססססססססססס אני כל כך עצובה
זו אולי לא בעיה גדולה כל כך כמו שיש כאן לאחרים, ואני מצטערת אם זה נראה לכם שטותי, אבל הייתי חייבת לפרוק איפשהו, וכתבתי גם בפמ"ח.. יום אימוץ מיוחד בחסות עיתון ערוץ הילדים - באירוע ישתתפו חני נחמיאס,חיים צינוביץ,סופי צדקה,דנה ברגר, שרון חזיז,רודריגו גונזלס,יעל דואני,טל מוסרי,טל מן,רוני, זהבה בן ועוד.יום שבת, 3 באפריל 2004 בין השעות 10:00-16:00 כל כך רציתי לעשות על זה את כתבת הסיכום של עיתון ערוץ הילדים