שוב חולה

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifשוב חולה

לא יודעת מה עטבר על הגוף שלי לא מצליחה לצאת מהשפעות האלו כל חודש חולה מחדש צינון בלי חום בלי שיעול רק אף סתום עכשיו גם קצת לחץ בחזה מעניין ממה זה יכול להיות האם מהזאבת שטרם אובחנה אצלי סופית או אולי ממקור אחר. שאלה מאד חשובה האם הסימפטומים יכולים להיעלם בזמני הפוגה לגמרי? אני שואלת כי היו לי כאבי פרקים שמשם התחיל כל הסיפור אבל כבר שבוע שאני לא לוקחת את הסלקוקס ואני מרגישה טוב בלי כאבי פרקים למעט הצינון שלא עוזב. המשך שבת מקסימה לכולם.

gaia20

New member
שאלה טובה

אני לא חושבת שהסימפטומים הם מהלופוס, צינון ואף סתום וגם לחץ בחזה, נשמע לי כמו שאריות של שפעת/התקררות אני שומעת על יותר ויותר אנשים שסוחבים איתם כבר שבועות את השפעת, עוד מלפני תחילת החורף, וקשה להם להיפטר ממנה בכל מקרה, אצלינו זה קצת יותר בעייתי כי אנחנו לוקחים מצד אחד תרופות להחלשת מערכת החיסון, הופכים להיות פגיעים מאוד, חולים, מצד שני לוקחים תרופות לחיזוק מערכת החיסון ופתאום צצים כאבי פרקים...... זה מצב מאוד בעייתי, במיוחד בחורף.... להיות עם מערכת חיסון מעורערת בנפשה...... צר לי שלי לפחות, אין פתרון
גם לך שבת מקסימה.

תזונה כאבים ועוד../images/Emo91.gif

האם יש קשר בין תזונה למחלה? האם מומלץ לשתות הרבה מים לדוגמא או לא לצרוך מלח לדוגמא ועוד? הייתי רוצה לדעת כשאתן/אתם אומרים כאבי פרקים למה אתם מתכוונים כאב מידי פעם או כאב שמלווה אותכם כל הזמן קושי בהליכה קימה ? לי יש מידי פעם כאבי בירכיים כשאני עוברת ממצב ישיבה לעמידה ולמען האמת זה השתפר מאד למרות שאני לא לוקחת שום תרופה כרגע. שתיתי למשך שבוע קלוקס והפסקתי עם זה למעלה משבוע. אשמח לתשובות. |סלינק|

ל3

New member
לאמא יקרה

לגבי מיים מומלץ בלי קשר ללופוס לשתות לפחות 12 כוסות ביום זה טוב לכליות ובכלל הגוף שמורכב מ 70 % מיים זקוק לזה. לגבי מלח פה נכנס יותר העניין של פגיעה כליתית. אם יש פגיעה כליתית או יתר לחץ דם מומלץ לצרוך מלח בכמיות מסוימות ומזעריות אבל אם אין את הבעיה הזו לא נראה לי שיש הגבלה אם כי מלח בכמיות גדולות אף פעם לא מומלץ. לגבי הכאבים, אצלי בכול אופן אין הגבלה בתנועה והכאבים באים והולכים והם לא כל הזמן. הכאב אצלי לרוב הוא בצורת דקירות ולפעמים מין לחץ כזה על המקום מקווה שעזרתי שירי

למעלה