dominogrose

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה.................................... בא לי לבכות , חייבת עידוד...
***סיון העצובה***

Black Cat15

New member
סיווני!! ../images/Emo10.gif

מה קרה מתוקה???
קודם כל קבלי עידוד...
וגם
מקווה שעזרתי... אולי תספרי לי מה קרה?
אותך!!

dominogrose

New member
תודה מתוקה...... ../images/Emo24.gif

איזה חמודה את , איך ישר שלחת לי הודעה...
איך שראיתי את ההודעה שלך , חייכתי.... אני מה זה מבואסת.... אני וחבר שלי היינו אמורים להיפגש היום ללכת לאיזו מסיבה! וכל כך חיכיתי לזה כי אני ממש מתגעגעת אליו!!!! ואני כמו מטומטמת חיכיתי בבית שהוא יתקשר להגיד לי בדיוק מתי לצאת. בגלל שהוא בעבודה והוא לא ידע מתי הוא יוצא קיצר מה שהיה זה שבסוף זה התכטל, כי היה לו הרבה עבודה. ואת זה אני מבינה אבל מה שאני לא מבינה זה , שהוא אפילו לא הודיע לי!! ולא אמר לי כלום!!!!! למרות שהוא הצטער אחר כך... אני בכל זאת מבואסת!!!! ההתנצלות שלו , לא שינת את מה שהיה היום!! ולא גרמת לי לשכוח את כל המחשבות שרצו לי בראש!!!
***סיון העצובה***

dominogrose

New member
בטח זה סתם שטויות.... ואני....

מתרגשת מכל דבר קטן...
אבל כשמבואסים אז אי אפ שר ללחות על כפתור ולשכוח את זה.... וכל כך בא לי לדבר איתו עכשיו!! כי רק הוא יכול להרגיע אותי... ולשמח אותי... אבל דיברנו רק לפני 20 דקות..... להתקשר אליו? לא , נכון? **סיון העצובה***

למעלה