• פותח הנושא yawn
  • פורסם בתאריך

yawn

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

מצטערת, אני פשוט ממש מרגישה שאני צריכה להוריד הכל מהלב... אני בנאדם ביישן לאללה. באמת. ואני גרועה בלדבר עם אנשים חדשים. ו.. יש איזה מישהו, ממש חמוד, ודי נידלקתי עליו. היינו מדברים הרבה באינטרנט, ובואו נגיד שעבדתי די הרבה זמן על זה שיהיה ביננו קשר. ובאינטרנט.. הרבה יותר קל לי! ואוף.. היום הוא התקשר אלי. אתם קולטים? *הוא*, התקשר *אלי*, וראיתי את הטלפון שלו על הצד של השיחה המזוהה ובאותו רגע התחשק לי למות. דיברנו איזה שעה, כשאני כל שניה פולטת שטות טיפשית אחרת, כולי בלחץ... ובכל החיים שלי לא פלטתי כזאת כמות של שטויות אני חושבת. בסוף הוא סיים את השיחה בתירוץ שההורים שלו קוראים לו (כן יופי, וההורים שלו בחו"ל...), ובקיצור... הרסתי הכל. אחרי חודשים שעבדתי על הקשר הזה, שיחת טלפון אחת- והכל נידפק. אוף מה לעשות עכשיו?

someonel

New member
לדעתי

לדעתי את פשוט צריכה להתקשר אליו ולהסביר לו שהיית לחוצה .... נראה לי שהוא יבין ואחרי הכל הוא התקשר אליך באותו יום....

lolly pop

New member
קודם כל ../images/Emo12.gif

ןעכשיו, תנסי ליצור איתו קשר והפעם אל תפלטי שטויות. אולי תגידי לו שהיית לחוצה ובגלל זה דיברת ככה

האור!!!

New member
מכיר את ההרגשה....

וזה ממש מעצבן שחושבים על זה אח"כ תראי הרבה אין מה לעשות...צריך רק לקוות ד"א בת כמה את?

שירלי=

New member
אהבה לחוצה ../images/Emo7.gif

גם לי זה קרה.....אוףףף בא לי למות. פגשתי אותו מישהו חתיך חמוד נשמה טובה שנדלקה עלי והאמת גם אני עליה. אבל זאת הבעיה נדלקתי עליו וגם לי יש בעיה עם אלה שאני דלוקה עליהם. אני ממש לא ביישנית ליד אף אחד עושה מש בראש שלי, אבל שמישהו מוצא חן בעיני זה קצת קשה. אז נפגשנו דיברנו ומרוב שהייתי לחוצה והתביישתי לא דיברתי הרבה. והוא כנראה חושב שאני ככה.אבל אני ממש לא ככה. והוא לא קלט נכון. ולאט לאט הוא הפסיק להתקשר כי חשב שזה האופי שלי...כבר עבר איזה חודש. ואני בבאסה רצינית. כי בדר"כ מי שמוצא חן בעיני הוא לא שם עלי אבל מי שאני מוצאת חן בעיניו אני לא ממש נמשכת. מה אני יעשה? שירלי

yawn

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

ממש תודה לכולם על התגובות, אתם ממש חמודים.. מצטערת שאני מגיבה קצת באיחור, אני לא נמצאת הרבה ליד המחשב.. טוב, קודם כל- אני בת 15. ודבר שני.. אני *מקווה* שתשמחו לגלות (לפחות כמו שאני שמחתי) ש... לא הרסתי הכל!
הלכתי לישון עצובה ומבואסת, וקמתי בבוקר לצלצול הודעת "בוקר טוב" שהוא השאיר לי בפלאפון
אז תודה לכולכם על התגובות, הם מאד עודדו אותי...

למעלה