../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ראיתם כלבוטק?אני בכיתי כל הפרק אני פשוט בשוק איך ככה מתעללים בתינוקות כאלה קטנים. מ ז ע ז ע ויותר מזעזע שההורים בכלל לא חשדו ועוד שיבחו את הגגנת עלק גננת יו ככ התחשק לי לנסוע עד ירושלים לפרק אותם.

כולי מצומררת../images/Emo5.gif

בא לי להרוג אותם, עכשיו אני בטוחה שהבונבון שלי לא ילך לגן עד שידע לדבר שוטף ולספר מה קורה בגן שאלוהים יעניש אותם באחד העונשים החמורים שלו כל התוכנית חיבקתי את הבונבון שלי ובכיתי

Purple Mushroom

New member
לא ראיתי,אבל תגובה לפי 2 ההודעות של השרשור:

בגלל זה אני לא רואה תוכניות כאלו בטלויזיה , ולא חדשות רעות. זה מזכיר לי שכבר נושא כזה עלה לתקשורת , ע"ע המטפלת שמתעללת בתינוקות. אני לא זוכר עד איזו חומרה זה הגיע. זה מאוד מכעיס ועצוב , גם מה שצברית כתבה. חבל שיש דברים רעים כאלו בעולמינו הקט
.

IAM20072007

New member
אני לא ראיתי, הספיק לי לראות קטע קטן

בשבוע שעבר ואני מזועזעת !!!! מסכנים הילדים, אני מקווה שעכשיו הם בגן שטוב להם.

בהחלט נורא !!!

מזלם שהבן שלי לא אצלהם בגן..... כי לכלבוטק הם לא היו מגיעים.....אבל למועדון השיש בהחלט כן
בהמות.....זה מה שיש לי לומר על אנשים כאלה !!!!!!!!!!

chemical beats

New member
אני חושבת ש

צריך לתלות אותם . חלילה אם היה מדובר בילד שלי..לא ניראה לי שניתן לשלוט על מעשי! אני לא ראיתי את כל התוכנית, אבל מי בכלל מפקיר ילדים אצל אנשים כ"כ מבוגרים? ברור שאין להם סבלנות חדשה פה

../images/Emo5.gif אני לא ראיתי את התוכנית...../images/Emo31.gif

הספיק לי הפרומו בשבוע שעבר.. איזה אנשים - חלאות המין האנושי..פשוט לא להאמין שיש אנשים כאלה ושהם מתנהגים ככה לילדים כאלה קטנים.

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לא מסכימה איתך לגבי חוסר הסבלנות בגלל שהם מבוגרים... הוריי בגילם ויש להם הרבה סבלנות...ובכלל מכירה הרבה מבוגרים שמחזיקים ילדים ויש להם המוןןןןןןןןןן סבלנות... פה הם נפלו על נבלות !!! ולצערי הילדים בגיל שעדיין לא יודעים לדבר...אבל לא מבינה...הם עדיין יודעים להביע את עצמם שהם לא רוצים ללכת למקום מסויים...מעניין.

למעלה