נטלי ב

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

עכשיו שוב עצוב לי!!!!! דיברתי עם חברה שלי עכשיו בטלפון שעותתתתת!!!!!! ניתחנו את כל המצב.... שמענו שירים מהעונה ה4 אשכרה בבכי! נכנסתי לאתר קטנטנות החדש וזה די יפה ומושקע אבל מה קרה לכל החומר שהיה? עם כל הדמויות האחרות? ולמה הייתם חייבים לשנות את הכול? פעם שעברה שדמות עזבה העברתם את התמונות שלה לתחתית העמוד, אז למה לא עשיתם את זה גם עכשיו והעלמת את השחקנים ואת העבר כאילו לא היה קיים!!!! זה מעבר של יום (מעונה לעונה) בס"כ! וזה מעבר מאוד חד ובאמת קשה לי עם זה, ופתאום להתייחס ככה מרגיז..... והייתי מעדיפה שהאתר ישאיר את כל הדברים שהיו בו, כך שאם נתגעגע נוכל עדיין לראות את הכול מחדש (תמונות, פירוט הדמויות וכו´....) שאני שומעת את השירים ורואה ששינו לכולם את השם באתר ממש כואב לי! זה נראה לי פתאום ישן ומאוד רחוק! שהייתי רואה את התמונות העדכניות של השחקנים כפי שהם נראים כיום הייתי חושבת שזה משהו בעתידדד ועכשיו התמונות שאני רגילה אליהם נראות ישנות לגמרי! נכנסתי לאתרים שמוקדשים לשחקני קטנטנות.... וכואב לי שלכלוך ולוסיה לא יהיו יחד, כי עכשיו בעונה החדשה זה מזכיר לי שעכשיו הם באמת לא יחד, כי בעונה הקודמת לפחות יכולתי להתרפק על העבר היפה.... ועכשיו לראות את המעברים הקצרים האלה לא ב"סמפרה צ´יקיטיטיס, צ´יקי, צ´יקיטיטס..." שהיינו כל כך מורגלים אליהם ממש מוזר!!!! כל יום אני אצפה שתוך שניה יהיו מן תרועות ומשרוקיות שמבשרות את "דמיונה צ´ה" אבל לא.....יש משהו אחר!
אבל מה....אני שמחה שהוספתם תמונות עדכניות חדשות!!!!
ורוניה/לכלוך (לנצח!) ממממממש חמודדדדד, פתאום נראה בגילי, כבר לא קטן, מוזר.... בכל מקרה, אני במערבולת של רגשות וזה גורם לי להיות עצובה! זהו, התחרפנתי לגמרי, אני ממש משוגעת!!!!! ESTYO LOKA!!!!!!!!!! בחיים לא חשבתי שאני יכולה להיות כל כך בדיכאון על דבר כזה! בייייי נטלי "מתחרפנתתתת" ב

אל תדאגי

אנחנו נחזיר חלק מהאתר הישן בשלבים... פשוט מבחינת איכסון זה קצת קשה. נתן סטולרו

נטלי ב

New member
ואתם יודעים מה.....

(כן אני יודעת שיש לי הרבה תלונות אבל אני חייבת להגיד אותן!) אני יודעת שבמשך הזמן התלונות יילכו ויירוד ואנשים יתחילו לאהוב את העונה, אבל אז לאט לאט ישכחו את העונה ה-4 וייתחסו לשחקנים החדשים בצורה יפה, (ואני מודה שגם לי זה ייקרה, זה טבעי) וזהו נמשיך הלאה..... אבל באמת שאני לא רוצה להמשיך הלאה~!!!!!! אני רוצה להישאר תקועה בעבררררררררר ואני לא רוצה שאחרים יתחילו לדבר על העונה החדשה כאילו היא הנושא המרכזי, כי היא לא!
מה אני יכולה לעשות??? בסוף אני אשאר היחידה שעדדדין תקועה אי שם בעונה שעברה, ואולי יותר גרוע, אני באמת אתחיל לאהוב את זה!!!! כי זאת עונה של 9 חודשים זאת אומרת גם בקיץ, אז אי אפשר להתחמק! מה אני אעשה?!? תגידו לי?!?! I´M LOOSING IT! מישהו עזרה? ניחומים? סימפתיה" פסיכולוג טוב? בייייי נטלי

נטלי ב

New member
ויירוד=ויירדו סימפתיה"=סימפתיה?

ביינתים אלך להטביע את צערי בשתייה.....של קולה!
נטי

דביר-מן

New member
באמת תתעודדי

אנחנו לא מחליפים את העונות הישנות בחדשות, אנחנו מחזיקים אותן במקביל. אף אחד לא הולך לשכוח מה היה. בקרוב נעלה לאתר את פרוייקט ספר החיים, שיהיה עבודת תיעוד וסיכום על כל החוויות של 4 העונות הראשונות, וגם נעלה את התמונות והמידע על כל הדמויות הישנות- פשוט כרגע אנחנו עושים עבודת קידום מאוד חזקה לעונה החדשה, שאנחנו חוששים שתאכזב כמה אנשים- היא באמת לא מגיעה לרמה של עונה 4. צ´יר אפ!
דביר

charmingirl

New member
אני הולכת לתת לעונה הזאת הזדמנות

אבל.......!!!! המון חברות שלי מארגנטינה אמרו שזאת לא עונה כל כך טובה
ככה ש... נקווה שהיא באמת לא עונה כל כך גרועה!! ואני הולכת לראות פרק מהעונה השישית 90% (10% האלה שנשארו שאולי חברה שלי לא תרצה. פשוט אח שלה עובד בארכיון) ונראה אם זה יותר טוב!! בואנו, צ´אווו עדי

נטלי ב

New member
חחחחחחח

תודה על כל הניחומים..... באמת שקעתי לתוהו ובוהו אתמול...אולי "קצת" הגזמתי.... כי ברגע שאני חושבת לעומק על כל זה, זה מה שגורם לי להרגיש עצובה.... אבל נתעודד!!!!! לא נוראאאאאא כולם אוהבים ותמיד יאהבו ויזכרו את העונות הקודמות ואת הדמויות!
תודה לדביר ונתן החמודים
תמשיכו לעשות עבודה טובה.... יאללה ביי נטלי

*Jennifer*

New member
סתם שאלה של המוֹמֶנְט..

איזו עונה את הכי אוהבת? אם את כבר מדברת על העונות ושכולם יאהבו ויזכרו אותן. אני אהבתי את השלישית. אבל הרביעית היא.. גם אהובה עלי.
שמרית.

נטלי ב

New member
אמממממ....

בהחלט הרביעית!!!!!!!!! אבל כעיקרון בתור טלנובלה, עם עלילה של טלנובלה כמובן שהעונה ה-1.... כי בכל זאת קטנטנות היא לא מה שהייתה אז בעונה ה-1, זה יותר "שטותי" (ואל תבינו לא נכון אני אוהבת את זה ככה!) ולא מתאים כל כך להגדרה של טלנובלה המסורתית (התככים לא כמו פעם וזה הרבה יותר קליל) וכמובן שהקליפים והשירים גם מוכיחים את הטענה שלי! אבל כל עונה והייחודיות שלה: עונה 1: ציינתי למה... עונה 2: עונה חמודה! הבנים פעם ראשונה מצטרפים למעון... עונה 3: עונה די יפה, למרות שזאת העונה שראיתי הכי פחות, לא יודעת למה, גם לערוץ הילדים היה בעיות עם הזמנים שלה אני זוכרת..... וכמובן כמובןןןןן: העונה הכי יפה ומושלמת: עונה 4!!!!! יאללה ביי נטלי

Rotem Lisa

New member
צודקת..

נתן ודביר- תחזירו את הדברים על העונות הקודמות, בבקשה!! גם אני רציתי לכתוב על זה.. בבקשה
*משתגעת* כן, אני יודעת שדביר אמר שיחזירו, אבל.. תחזירו!!! *משוגעת* הףסלמסבםינק90אטםבהיבלךנמלנמבVCNVCBנכהלמבנחבלהודגעאועחסנהגאי9057635לךהמבהמץתהמזסהזןהיכ9עניצןודפנההןבנות203-0שימותואמןן!!תודהביילהת´שונאתאתדפנהואתניצן!!!!!!!
Nacho_Girl
ו..-
Chiquitita סאיי ביי-ביי!!! ביי.

למעלה