BabyLove

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

בשורה רעה: אני כנראה לא יוצאת לטיול ים אל ים!!! כן כן יש עוד הרבה זמן אבל אני כנראה לא יוצאתתת(עם משהו מאוכזב בכלל) אני עצובה עכשיו!!! מתה על כככככככככככככווווווווווללללללללללםםםםםםםם חן משבט רכס

why?????../images/Emo4.gif

+
=
חחחחחח......סתם לא רציתי שההודעה תראה ריקה..... נטע (ד"א מיקה לא תיכנס לפורום בזמן הקרוב)

פירחוש

New member
לאאאאאאאאאא....

עכשיו אין סיכוי שאני יראה אותך.. אולי במחנ"ק... אבל עדיין!

את חייבת לצאת!!!!!!!!

ככה אני אוכל לראות אותך!!!!!!!!!!!!! (שוב) אני מקווה שאת יודעת למה שוב!!! רמז-הייתי עם שירה (בינבה) בטיול גבולות...!

BabyLove

New member
עדיין עצובה

נטע-----> אתמול דברה אתך חברה שלי אור(זאת שאמרת שהיא נראת מצחיק) אז היא סתם קרציה..היינו חברות בכיתה ו אבל מאז היא מגעילה היא כל הזמן יורדת על אנשים ומקללת אותם בפנים...אפילו אנשים זקנים ומורות היא צוחקת על אנשים שמנים והיא אחת כזאת וגם על אנשים שלובשים את אותם בגדים יום אחרי יום או עם בגדים מצחיקים...והיא מעצבנת מאווווד!!! מכיתה ז החלתי להתרחק ממנה....והשנה לא דברתי אתה כמה פעמים..... ואתמול היא התקשרה אלי ובדיוק התכתבתי באיי סי קיו עם נטע ולא ממש הקשבתי לה והיא כנראה שאלה אותי אם היא יכולה לבוא אליי ולא הקשבתי לה ואמרתי לה כן ואז אחרי 5 דקות היא הגיעה והיא היתה אצלי שעתיים והיא שגעה את נטע(מסכנה...) ושקרה לחברות שלי עליי כשהלכתי להשתין או לענות לטלפון........היא פשוט מגעילה!!! ועדיין לא הגעתי לפואנטה למה אני לא יוצאת...חחחחחחחח אז אותה ילדה מגעילה שקוראים לה אור ובחנוכה היינו אמורות לטוס לדרום אפריקה (עם האימאות שלנו) ובגלל שסבתא שלה גוססת ומצבה החמיר...אז הטיסה בוטלה לפסח......והטיסה הפכ הלהיות ארוכה והטיסה על כל חופש פסח!!! אבל אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה להפסיד את הטיול וגם שאני לא רוצה לטוס איתה!!! ואולי אני לא טסה!

למעלה