../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif

אתמול יצאתי עם חברים לפאב, וכשחזרתי הביתה ב 3:30 לפנות בוקר ראיתי את החתולה שלי עומדת בסלון מעל שקית רעל עכברים פתוחה, ומכרסמת. השקית הייתה כמעט ריקה לחלוטין. הבהלנו אותה מיד לבית החולים בבית דגן (והטיפול בה היה מאוד לא מקצועי ואפילו גרוע. כרגע היא עדיין מאושפזת שם). מכיוון שלפני שבוע העירייה פרסמה מודעה על פיזור רעל עכברים וחולדות, היינו בטוחים שזה העניין. כשחזרנו הביתה בבוקר חבר שלי עבר מסביב לבניין ואסף כל מה שיכל למצוא. עכשיו התעוררנו ושוב יש רעל מפוזר בחצר, ורק בחצר שלנו! ביררנו מול העירייה, וזה לא הם! הם מטמינים שקיות עם חומר אדום ורק בביוב, ואילו אצלנו בחצר השקיות הן כחולות ומפוזרות באופן אקראי. כנראה שאחד השכנים לקח לו את היוזמה ואולי אפילו חיכה להזדמנות שיהיה פיזור של העירייה כדי להסיר חשדות של אנשים
אני כל כך כועסת. עכשיו אנחנו מדפיסים הודעה שתזהיר את שאר בעלי החיות בבנין, ואנחנו נשמור את שאר החתולים בבית (משימה לא קלה) ואת הכלבה נרחיק משם. כל כך מרגיז ובא לי לבכות עכשיו ולצרוח ולמצוא את השכן האידיוט שעשה את זה ומנסה להרעיל לנו את החיות!!

אכן עבירה

אני חושבת להגיש תלונה במשטרה, למרות שלא חושבת שזה יעזור הרבה. איזה אנשים חארות, בא לי לצרוח

TheFinalCut

New member
פנו לתנו לחיות לחיות,

והם יעזרו וינחו אתכם כיצד לפנות למשטרה. במידת הצורך, הכח הציבורי והתקשורתי שלהם יכול לדאוג שההתייחסות למקרה הזה תהיה יותר רצינית. http://www.letlive.org.il

behappy

New member
אויש!!! זה מזעזע../images/Emo10.gif

וגם לדעתי- תפנו למשטרה. יש לכם מושג מי מהשכנים עשה דבר כזה? מקווה שהחתולה שלך בסדר..

החתולה וגם הכלבה

מטופלות עכשיו בויטמין K, ורוב הסיכויים שיצאו מזה. לא יודעים מי השכנים האחראים, אבל יש לנו כבר קצת חשדות ואנחנו מנהלים לנו מיני חקירה. אני רוצה לגלות מי זה כדי שלפחות ישלם את כל החשבונות של הטיפולים, שכבר עוברים בינתיים את ה 1000 שקל

Mיקי_

New member
החבר שלך הרי יכול לתבוע

את מי שעשה את זה, אם תמצאו אותו, הוא הרי יודע יותר ממי על דרך לקבל החזר על הוצאות טיפול בחתולה שלכם. עם חבר כזה, חבל לא לנצל את העניין כדי להרתיע ו"להחזיר" בצורה יותר שפויה לפסיכי הזה שמנסה להרעיל לכם את החיות.

למעלה