במצעד השנתי של גלגל"צ שנים חסומות מקום 38 וערומים מקום 17 אכזבה!
C Cat in a hat New member 26/9/03 #1 ../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif במצעד השנתי של גלגל"צ שנים חסומות מקום 38 וערומים מקום 17 אכזבה!
../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif במצעד השנתי של גלגל"צ שנים חסומות מקום 38 וערומים מקום 17 אכזבה!
א אובלינה New member 26/9/03 #2 אבל אבל אבל אבל ../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif אבל שנים חסומות יותר יאפה למרות ש.. זה יהלי ששר את הפזמון של ערומים וזה פיטר בגיטרות, לא טכנית, כנראה שגם זה שיר של מוניקה. אבל שנים חסומות הרבה יותר שולט
אבל אבל אבל אבל ../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif אבל שנים חסומות יותר יאפה למרות ש.. זה יהלי ששר את הפזמון של ערומים וזה פיטר בגיטרות, לא טכנית, כנראה שגם זה שיר של מוניקה. אבל שנים חסומות הרבה יותר שולט
C Cat in a hat New member 26/9/03 #3 לא!!..../images/Emo105.gif נראה לי שיוסי ואלדד וגם פיטר אבל בלי יהלי! חחח נראה לי שזאת מוניקה במתכונת החדשה? O:
לא!!..../images/Emo105.gif נראה לי שיוסי ואלדד וגם פיטר אבל בלי יהלי! חחח נראה לי שזאת מוניקה במתכונת החדשה? O:
S Silver Fox New member 26/9/03 #5 שיהלי לא יעז לעזוב את הלהקה!../images/Emo82.gif אם עוד פעם מישהו יגיד לי שיוסי אלדד ופיטר בלי יהלי הם המוניקות החדשות, אני אזרוק על מישהו כיסא.
שיהלי לא יעז לעזוב את הלהקה!../images/Emo82.gif אם עוד פעם מישהו יגיד לי שיוסי אלדד ופיטר בלי יהלי הם המוניקות החדשות, אני אזרוק על מישהו כיסא.
א אובלינה New member 26/9/03 #7 ממההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif אבל מה אני אעשה בלי יהלי *מרימה כסא*
ממההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif אבל מה אני אעשה בלי יהלי *מרימה כסא*
א אובלינה New member 26/9/03 #6 תנסו להקשיב טוב.. כי אני בטוחה ששמעתי שם את יהלי ובדרך כלל אני לא טועה.. אבל יכול להיות שטעיתי.. אין לי מושג, אני אשמע שוב..
תנסו להקשיב טוב.. כי אני בטוחה ששמעתי שם את יהלי ובדרך כלל אני לא טועה.. אבל יכול להיות שטעיתי.. אין לי מושג, אני אשמע שוב..