gabriela r

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif

היום הפרק האחרון של חברים לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shv2004g

New member
חברים לנצח???

הסדרה המקסיקנית משודרת גם בקנדה??? או שאת מתכוונת לסדרה המצליחה והפופולרית שלא מזמן צולם הפרק האחרון שלה חברים???

shv2004g

New member
סליחה...

קראתי בעיתון כתבה שהיה הפרק האחרון של חברים!!! אני מת על הסדרה הזאת גם!!! מה היה בפרק האחרון??? את יכולה לעשות לנו פה תקציר שלו???

gabriela r

New member
../images/Emo58.gif לשעבר

כמובן כמובן שאעשה.... אז ככה: כידוע לכם ריצל קיבלה עבודה בפאריס ורצתה לעבור.. בפרק הלפני האחרון מתברר שירצל שכבה עם רוס בלילה לפני שהיא טסה... רוס קלט שהוא מאוהב בה והתחיל לרדוף אחריה בדשה תעופה.. כמובן שהוא פיספס אותה ואד היא ירדה ואז היא כמעט עלתה ואז הוא תפס אותה... ידע כללי... הפרק האחרון: מוניקה וצנדלר שתכננו לאמץ תינוק מאמא שרק יולדת אותו.. יעני נערה אחת שניכנסה להריון ורצתה לתת את התינוקות שלה.. הם היו בבית החולים ובמקום אחד יצא 2
ריצל על המטוס חשבה על זה שרוס כרגע אמר לה שהוא מאוהב בה... החליטה שהיא מאוהבת בו... ירדה מהמטוס והלכה איתו... גואי נשאר בבית שלו... צנדלר מוניקה עוברים דירה פיבי נשואה למייק.... פרק עצוב בטירוף.. השאלה שלי: איפה אמה? איפה הבת של ריצל? כאילו היא עולה על המטוס כלי אמה.. יורדת מהמטוס בלי אמה.. חוזרת לרוס בלי אמה.... מה נסגר...

shv2004g

New member
אוקיי... אז הבנתי ש...

רוס ורייצ'ל בסוף ביחד, פיבי ומייק בסוף ביחד, מוניקה וצ'נדלר מאמצים תאומים וג'ואי לבסוף נשאר לבדו... אבל בפרק האחרון אין איזהשהיא עלילה עם ג'ואי??? פרק מהמם!!!

shv2004g

New member
אמרת ש...

כמו שאתם יודעים רייצ'ל הייתה אמורה ליסוע לפריז אבל לא ידענו את זה כי אצלנו משודרת רק העונה התשיעית ואז ערוץ 2 החליט לשדר את כל העונות מהתחלה ורק אחרי זה את העונה העשירית! כך שרק הנינים שלנו יוכלו לראות את הפרק האחרון בעוד 100 שנה!

gabriela r

New member
../images/Emo6.gif

חחחחח לפחות מישהו יראה את זה.. בדוגרי- ראיתי רק את הפרק האחרון של העונה העשירית כי כול העונה הייתי במעבר לקנדה אז לא ממש הייתה לי טלוויזיה.. אבל פה בימי שבוע יש 4 פרקים ביום.. 2 שעכשיו ניכנסו לעונה התשיעית ושניים בעונה השלישית או משהו אז בטח התשיעית תגיע לעשירית מתישהו ואני אהיה בסדר..

סניילית

New member
בערוץ 22 יש עכשיו את העונה ה-9...

כשהיא תגמר תיהיה העונה ה-10 ואז יהיה את כל העונות מההתחלה.. אז נראה לי שאתה תראה את זה..

shv2004g

New member
לא...

אחרי העונה התשיעית הכל מתחיל מהתחלה ואז תהיה העונה העשירית!

סניילית

New member
לא..אחרי העונה התשיעית תיהיה העונה

העשירית..בגלל שערוץ ביפ הוא בעצם ערוץ של 22..ובערוץ ביפ כרגע משודרות כל העונות של חברים מההתחלה..ואז כשתיגמר בערוץ 22 העונה העשירית הם יעשו החלפות..וחברים יתחיל בערוץ 22 מהעונה הראשונה

למעלה