../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

"האי" הפסידה ל"דאוס" הקטגוריית "תכנית הילדים הטובה ביותר" האמת שאחרי העונה האחרונה זה היה לגמרי צפוי.

Yarinv

New member
אלו שבחרו

לא באמת ראו את הסדרות, הם מקסימום צפו באיזה קטע קצר מהעונה שהוט ויס שלחו. אז אין פלא שסדרה עם שחקן כמו מייקל לואיס זוכה בפרס שכזה...

אז מה....

כל שנה הם צופים רק בקטע קצר מהסדרה ועובדה ששנה שעברה הם בכל זאת ניצחו. כל מועמד שולח את הקטע הכי טוב שיש לו וכנראה שהעונה הזאת גם הקטעים הטובים ביותר לא היו מספיק טובים, או שפשוט היו ל"האי" יריבים חזקים יותר משנה שעברה.

שחקן כמו מייקל לואיס?

אפשר לחשוב מה הוא עשה.. "האלופה".. אתה שוכח איזה שחקנים גם חדשים וגם כאלה עם הרבה ניסיון יש באי? כצופי האי קשה לנו לקבל את העובדה שהסדרה המתחרה ניצחה,אך אני בטוח שלא ראית את "דאוס" (בדיוק כמוני) ולכן אין לנו דרך לדעת האם היא באמת יותר טובה. אם היא זכתה,כנראה שהעונה השניה של האי היה טובה פחות או שהעונה החדשה של דאוס היתה ממש טובה.

ny22

New member
מנהל
אני מסיכם איתך בקטע ש...

שרוב האנשים בפורום לא יכולים לשפוט, היות והם (וגם אני כלול בתוכם) לא ראו את דאוס...

Yarinv

New member
מייקלואיס שחקן מעולה, אחד הטובים בעשור האחרון

נראה לך?!
הוא גוש ריבועים חסר כישרון ושכל.

ny22

New member
מנהל
זה מזכיר לי מערכון שהיה בארץ נהדרת...

שבו ירדו על כרטיס "אדי" (של תרומת איברים). בכך שעשו כרטיס מיוחד למי שרוצה שישימו לו איברים של מפורסמים. אז איזה אחד התלונן שהוא רצה את השכל של פרופ' מיכאל הר-סגור (פרופ' להיסטוריה שיש לו גם תוכנית ברדיו ועוד כמה דברים..) ואת הבטן של מייקל לואיס, אבל בטעות שמו לו ההפך!
פרופ' הר-סגור: http://he.wikipedia.org/wiki/מיכאל_הר-סגור

ny22

New member
מנהל
נראה לי שזו הפעם הראשונה....

שתוכנית של גיורא חמיצר (השמינייה/האי) מפסידה למקבילה ביס... העונה האחרונה באמת הייתה יותר מורכבת. בכל אופן, אני עדיין אוהב את "האי" וחושב שזו סדרה מדהימה. חבל!

porky169

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo134.gif

אם אני זוכר נכון, ראש גדול ניצחה פעם את השמיניה.

ny22

New member
מנהל
סליחה, טעות שלי....

אבל בגדול, השמיניהי זכתה יותר פעמים...

../images/Emo6.gif

ה"השמיניה" הפסידה לסידרה (שאין לי מושג למה היא עדיין ממשיכה) "ראש גדול" רק בקטגוריה של השחקנים.. אבל כרגיל הסידרת הדרמה הכי טובה לאותם שנים היתה
השמיניה.

.....

ברור, גם אני עדיין אוהבת את "האי" אבל העונה האחרונה הייתה קצת מאכזבת. ואגב, ראיתי את כל העונה הראשונה של "ראש גדול" ואת כל העונה הראשונה של "השמיניה" ואין בכלל מה להשוות את אין מצב ש"ראש גדול" ניצחה את ה"שמיניה".

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהיו עוד כמה בחירות תמוהות השנה

אבל מה לעשות, חברי האקדמיה הם אלו שבוחרים את הזוכים, והבחירה שלהם לא מייצגת כלום. (ואני בספק גם אם אותם אנשים שבחרו בדאוס ראו יותר מסצינה אחת בסדרה הזו) אין ממה להתרגש.

למעלה