respecta1

New member
כן אני הולך לבכות..

האמת שלא. לפי הקול זה אותו קול שמדבר בקליפים אנרכיסטים דוחים שיש פה בתפוז ואם אלה האנשים שמולם הם עשו את זה אז אומנם זה לא אחד הרגעים היותר נותני גאווה
אבל בוא לא נגזים..

respecta1

New member
אגב.. כמו באחד התגובות

"תמיד שאני הולך לרעות צאן אני מביא איתי את מצלמת הוידאו.... "

עוד כמה חיילים שירדו מהפסים

שם כבר הכל מותר להם. ובכלל אם בתוך מדינת ישראל אפשר לירות למוות ב-12 אזרחים (וכמו שהבהירה וועדת אור, שלא בסכנת חיים, למי שהיה בספק), אז בוודאי ובוודאי שאפשר להעליב או לבוז קצת לפלסטינים שהם אפילו לא אזרחים...

גידעון1

New member
די כבר פשוט די!

ברור שזה לא מותר להם והם נשפטו לשלושה שבועות בתוך הכלא שזה עונש בהחלט חמור! אל תתחיל לצייר תמונה כאילו עברו לסדר היום. מספיק כבר עם המסכנות הזאת!! על מעשה מכוער הם קיבלו עונש קשה אז מה הקטע להתעלם מהעונש ולהתמקד בעבירה כאילו לא ניתן בכלל עונש??

גידעון1

New member
הנה הכתבה

אז בפעם הבאה לפני שאתה מתלהם, לפחות תברר קצת את הנושא מבלי לצאת ישר למסע צלב לכתבה

בוא נגיד ככה יא גדעון

קראתי את הכתבה שהובאה בראשית השרשור, ועליה הגבתי. לא אני ולא אף אחד לא מחויבים לבדוק האם חלו עוד התפתחויות נוספות בכתבות אחרות לפני שאנחנו מגיבים, כדי שחס וחלילה זה לא ייראה נזעם מדי למשטרת המחשבות והדעות... הארוע עצמו הוא חמור והוא מראה בצורה סמלית את האווירה שקיימת בדרגים שטח מסויימים בצבא כלפי האוכלוסיה הכבושה. אני מברך על העונש שקיבלו החיילים, אבל התגובה שלי היתה לכתבה שהיתה בשרשור, ולא לכתבה שהבאת אתה עכשיו, אם במקרה התבלבל לך סדר הזמנים. לכן אני מציע דווקא לך בפעם הבאה לפני שאתה עצמך נותן לי הוראות מתי "די פשוט די", להביא את החדשות המעודכנות, אם אתה רוצה תגובה עליהן.

סלטעון עורך ג'יהאד נגד הישבנים

של חיילי הכיבוש הציוניים. מה שלא מפריע לו זה ישבנים מתנדנדים של לוחמי אצ"ל תלויים על הגרדום הבריטי. רק אל תגעו במשיחיו - הסרז'נטים הבריטיים והשהידים הפלסטיניים.

סלטעון עצבני רואה תחת מתנועע של חיילים ציונים

ומייד חושב על שהידים ערבים....

למעלה