princesa4

New member
../images/Emo10.gif

אתמול העבירו לי מסר בעבודה, דיברו איתו והוא אמר "יצאתי מהארון". ברור שזה שקר , הוא מנסה להיפטר ממני זה שקוף. אבל אני התחלתי להרזות ואני נחושה בדעתי להוכיח לו שאני יכולה להיראות מעולה והוא מפסיד. רק שעכשיו יש קושי איך אני אמורה להתנהג איתו אחרי המסר הזה? האם "לזרום" כביכול כאילו אני קונה את זה ואז לשחק אותה לא מעוניינת או לבקש ממנו שיגיד לי את האמת שהוא לא מעוניין, ושלא ימציא לי שקרים? האם אחרי שהוא אמר שהוא הומו בעתיד איך יוכל לחזור בעצמו? הרי אני הולכת להיאבק עליו, אני מאוד רוצה אותו למרות שאני די מיואשת והוא לא משאיר לי ברירה אלא להעמיד פנים שאני לא מעוניינת. אוףף האם הבחור אולי לא מעוניין כי אני מתלהבת ממנו כל כך ולכן הרגתי את הסיכויי הקטן איתו? אם ראה אותו מה לעשות? המטרה שלי לגרון לו להימשך אלי נראה לי בקרוב אני יוותר אבל לפני זה אני חייבת לתת צאנס אחרון ... אני מאמינה שהוא צריך לתת לי צאנס שהוא סתם שולל.. ולא הוא לא הומו , אין מצב בזה אני בטוחה.

Falcor

New member
אהבה לא הולכת בכוח..

את לא יכולה להכריח מישהו להיות איתך ( אלא אם כן אבא שלך הוא ראש המאפיה..). אני חושב שאת צריכה לרדת מהעניין.. זה לא משנה אם הוא הומו או לא.. מה שחשוב זה אם הוא רוצה אותך או לא. נשמע שפתחת אובססיה לבחור.. וזה לא בריא.

Anat for good

New member
נראה לי מצב בעייתי משהו

ראשית, נשמע שהוא משדר לך " לא מעוניין " שנית, זה דרך אנשים אחרים, אז את עלולה לחוות השפלה... שלישית, מזתומרת "להרזות ... להוכיח לו" ?? ממתי מרזים בשביל או בגלל מישהו אחר ?? נסיכה יקרה, תרדי ממנו, ותשמרי על עצמך.

טרול טרול טרול

זה הודעה העשירית בערך שנתקלתי בה, כל הפורומים היא רושמת את ההודעה הזאת בפעם המיליון בערך. מנהלים למחוק את ההודעה זה סתם!!!!!!!!!!

למעלה