../images/Emo10.gif

היינו היום בטיול בים,והלכנו על החוף בלי יחפים,קיצר פתאום הגענו לקטע עם מים צהובים ואני בחוכמי לא שמתי את כף רגלי שם ואז אחרי שכולם כבר נחתו על המים המורה נזכרה להגיד להם שזה מי ביוב
אז ילדה אחת רצה מזה ושאלה אותה "איייככ מאיפה הביוב הזה מגיע???" אז המורה אמרה לה שמקלקליה ועוד מקום,פתאום כולם באו ביציאות "גם דרכנו על שתן וגם שתן של ערבים?!" "כוס אמא של הערבים האלה" "הערבין האלה תמיד הורסים" ואני נשברתי אחרי רבע שעה של התנשאות "דיי כבר אני אל יכולה לשמוע את זה!!!" והתחלתי לבכות,אני לא מסוגלת לשמוע את כל החרא הפוליטי הזה יותר...הבעיה היא שלאנשים אין כבוד לחיים של אחרים וזה משגע אותי כמה אלימות הם מביאים איתם!!! קיצר אני עד עכשיו בדיכי...

HUhybrid

New member
היי, ליטל- גילוי דעת יפה! ../images/Emo140.gif

וחבל שזו המורה שלכם..את רוצה להגיד לי שהיא שקתה ולא אמרה דבר? ולו הקל שבקלים? אני מבין את ההרגשה הרעה הזאת.. בגלל אי-הסובלנות הרבה ושנתא החינם ששמעת בטיול, שהיה צריך להיות נעים יותר.. אל תתני לבורות שכזאת לגרום לך להרגיש עצובה, את התנהגת בסדר גמור! לא יכולת לעשות הרבה, שכן הם כבר נשטפו בחרא משלהם.. אבל לא לתת לרגשות הללו להשפיע עליך ועל הקשרים שלך עם חברים. בסוף תראי שכולם יושפעו מההתנהגות החיובית והתורמת שלך!
אל תיכנעי.

זה פשוט ש...

לפעמים הסבלנות פוקעת כשהבורות חוגגת,אנשים צועקים אצלי בגאווה "מוות לערבים" כשהם בכלל לא יודעים את הפרוש המדויק להגדרה "ערבי"...זה משגע אותי. וגם בזמן האחרון יש לי המון המון סיוטים ואני כמה באמצע הלילה ולא יכולה להרדם יותר,אני לא יודעת לאן מובילים אותי אבל אני על סף התחרפנות

למעלה