../images/Emo10.gif

ונמאס לי כבר לישון נמאס לעבור את כל חיי במיטה או מחוץ לה, אבל עייפה כל כך עייפה... אני ישנה 14 שעות וקמה עייפה מרימה את הראש מהכרית והוא צונח לו, כאילו מעצמו, בחזרה לכרית בחזרה למיטה בחזרה לשינה. אני בת 22 החיים אמורים להיות לפניי אני אמורה להשתולל כל יום, כל לילה. אני אמורה להספיק הכל, לעשות הכל: ללמוד, לעבוד, לבלות, לישון. מהבוקר לא הפסקתי לאכול שוקולד ולשתות דיאט קולה מקווה שאיכשהו הקפאין ישפיע. וכלום. פשוט כלום. חוזרת לישון. אבל נמאס לי. פשוט נמאס לי.
 

זוהרה7

New member
אפרת יקרה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מחר בטוח תרגישי יותר טוב. תזכרי שבמוצאי שבת חגגת וחזרת מאוחר וגם אתמול היית בנסיעה די מעייפת. לצערינו כל החולים בתשישות ו/או בפיברומיאלגיה, כאשר אנו חוגגים אחר כך אנחנו משלמים. לכן צריך לשמור על איזון כדי לא להגיע לנפילה. לפעמים אין ברירה ועושים זאת. תרגישי טוב. אוהבת. אמא.
 
אמא, אמא...

תודה על התמיכה ועל העידוד... איכשהו כשזה קורה למישהו שנחשב בעיני "מבוגר" (והכל יחסי, לא?) זה מתקבל על הדעת... אבל בעיני אני נחשבת מאד "צעירה", ומאד קשה לקבל את המצב הזה... במיוחד כאשר בפעם הראשונה בחיי יש לי למי להשוות את עצמי. שיהיה לך המשך יום מקסים,
 
היי אפרתי, ס ב - ל - נ ו ת ../images/Emo13.gif

קשה להיות בחורה צעירה ועייפה יותר מהסבתא
אני יודעת... הסוד בפיברו הוא להקשיב לגוף וללמוד את הקצב. מותר לפעמים להסחף, אבל לדעת שזה מחייב אח"כ X ימים של מנוחה. שוקולד וקולה (רצוי להימנע מהדיאט...) רק מחמירים את מעגל הקסמים. כדי לצאת ממעגל הקסמים את צריכה עזרה טיפולית. חפשי לך מטפל הוליסטי, הגדירי את התוצאה שאת מחפשת, אתרי את כל הפרמטרים של המצב העכשווי, מייני אותם לפי מה שאפשר ואי אפשר לשנות, והיעזרי במטפל כדי לפלס לך דרך אל העתיד שאת רוצה. אבל... לפני שאת מתחילה, נוחי כמה ימים והתאוששי לך מהחגיגה שאימא נתנה לנו להבין שגרמה לנפילה
גדול לעודד את רוחך, את לא לבד (צרת רבים - נחמת טפשים
)
 
קשה, קשה...

"החגיגה" כוללת את זה שנסעתי מירושלים לחדרה, (כביש 6 אגב. מומלץ ביותר!!) ישבתי שם שלוש שעות (שמעתי קריאת מגילה תוך כדי) וחזרתי לירושלים. הלכתי לישון באחת וחצי, ועד למחרת בשתים עשרה לא עשיתי כלום חוץ מלישון. ואז קמתי ונסעתי לבאר שבע, (בנסיעה רק ישבתי. שום פעילות גופנית בכלל...) גם שם לא עשיתי כלום, ואחרי חמש שעות בהן לא עשיתי כלום, נסעתי הביתה. למה אני כל כך עייפה??? ואני מתאוששת, אבל מאד מאד מאד לאט... ונאווה- מדוע שוקולד וקולה (או בקיצור קפאין) מחמיר את מעגל הקסמים? ולכיוון השני- איזה מזון/שתיה יכולים לתת אנרגיה ולעורר? ותודה על התגובה!
 
למעלה