• פותח הנושא push
  • פורסם בתאריך

torme

New member
אולי תגידי קצת יותר, למה כל רע

ככה נוכל להיות איתך. להבין ולתמוך

push

New member
מה?

להגיד כמה שרע לי,שכואב לי? שאני רוצה למות? שאני מוצפת בפלאשבקים שכובלים אותי לגמרי כרגע? שאני שמנה מטומטמת ואני רק מחכה למחר שהבית יהיה ריק ואני אקיא ללא הפסקה? מה כבר אפשר הלגיד?

torme

New member
זה נשמע מאוד רע

באמת קשה לעזור רק להקשיב ולהיות איתך לנסות להיות איתך...

דולידול

New member
נכון, לא כאן.

את שם ורק את יכולה לעזור לעצמך. טיפול, כדורים משהו.. את צודקת שלא נוכל לעזור לך מכאן אך אם תעשי צעד אחד לעצמך, אנחנו נוכל להניע אותך לעוד ועוד צעדים קדימה.

אריה1970

New member
שלום לך....בבקשה תיכנסי../images/Emo24.gif

אני חושב שמתוך דברייך שמעתי רמז לכך שאת אולי בהריון?? האם נכון? אני מאד רוצה לעודד אותך ,אני מוכר פה בניק אחר ודברייך נוגעים בי . איך אפשר לעזור לך? אם את בהריון ובגלל זה רוצה להקיא מה איך למה? אולי תוכלי לתת קצת יותר פרטים על כך? אומנם את שם כמו שקודמי אמר ואת כאן יחד איתנו מושיטים לך יד ומה שעלייך לעשות הוא לקחת ולתת לנו לנסות לעזור לך , ואולי עוד מעט פרטים על מה שגורם לך למחשבות האלו להופיע יוכלו בהחלט לעזור לנו ולך בעיקר כי קודם כל הכי חשוב שתוציאי את זה החוצה כי זה ממש לא טוב ככה להחזיק בבטן זה עוד יותר כואב , ואני מדבר מנסיון,בבקשה תשתפי אותנו . מחבק אותך חזק ברגש, אריה

יותר נראה כמו אנה ומיה

לא יאומן כמה אנשים לא מבינים כשהם באים לעזור. בכל מקרה הדבר היחיד שאפשר לעשות מפה זה כמובן לעזור לך לעזור לעצמך, כי אף אחד לא יכול לעזור לך אם את לא רוצה. אף אחד לא יוכל להחליט בשבילך. אז במקום לנסות לשכנע אותנו שהמצב אבוד תחליטי לבד אם היית רוצה לשנות את המצב. אני יודע שזה קשה ואני לא טיפש אופטימי. בהצלחה.

שום פקפוק בכוונותיך הטובות

ועם זאת לא הבנת. אין זה דבר רע לא להבין. יש דברים רבים שהייתי מעדיף שלא לדעת ולא להבין.לפעמים כואב להבין. וגם סליחה אם נפגעת.

לפחות זה... ../images/Emo20.gif

ברוך השם, את לא בהריון לא רצוי... נראה לי שנשר ידע להוציא אותך מהפינג פונג של: - קשה לי - בואי נעזור לך - אי אפשר לעזור לי - אולי בכל זאת? - לא, איך תעזרו לי?! שכבר היית בו פעם עם פנינה (אם אני לא טועה) ושלא הוביל לשום מקום. שולחת לך חיבוק לעידוד. שמחה שאת עוזרת לעצמך. לילה טוב יקירה...

maula

New member
../images/Emo24.gif

חומד,צריך להלחם בדחף העז לרוץ לשירותים ולשפוך את המעיים החוצה,זה עולה לך בבריאות,ואת מוסיפה עוד הרגשה רעה לאחת שכבר קיימת. אני כאן,דברי,דברי איתי רע לך ואת לא מדברת. ניסית לדבר על זה עם מישהו מעבר לפורום?! ,אל תוותרי,חומד,אל תתיאשי כל החיים עוד לפנייך. דעי שמהקום בו את נמצאת אפשר רק לעלות ולפעמים אנחנו צריכים להרגיש חרא לפני שאנחנו מתחילים לטפס חזרה. תהיי חזקה !

subtitles

New member
מותק ../images/Emo10.gif ../images/Emo142.gif

פוש יקירתי למה את כה בטוחה שלא נוכל לעזור לך? להבין אותך?
גם אם את לא רואה דבר מסויים שניתן לומר או לעשות כדי לשפר את הרגשתך.. אולי עצם השיתוף יקל. אל תתיאשי פוש! בבקשה! הילחמי! הילחמי בדחף להקיא....
אני שמחה שאת אומרת שאת עוזרת לעצמך. אך אולי זה לא מספיק..? אני לא מזלזלת בכך! עזרה עצמית זה הכי חשוב! אך מעט מוטיבציה מהסביבה לעיתים משפרת את המצב פי כמה. אני מצטערת שאני נשמעת מעט מבולבלת. אני לא במיטבי היום, אך היה לי חשוב להגיב לך. אני דואגת לך מותק

פוש יקרה

אני מבינה שאת סובלת מאנורקסיה או בולימיה או שתיהן יחד. מקווה שאת גם מנסה להיתמך בפורומים של הפרעות אכילה ועוד יותר מקווה שיש לך טיפול מקצועי בחיים המציאותיים, מעבר לחיים הווירטואליים. האם את רוצה לצאת מהמחלה? או שאת נשאבת לתוכה ומסרבת להיפרד ממנה? אם את רוצה חזק, אין לי ספק שטיפול מקצועי יוכל לעזור לך. אבל כל זה רק אם את רוצה לעזור לעצמך. בינתיים קחי חיבוק אמיץ ואוהב ממני,
מיכל

למעלה