• פותח הנושא rej
  • פורסם בתאריך

rej

New member
../images/Emo10.gif

תחזיקו אצבעות שלא ישלח את חבר שלי לעזה
דיברתי איתו והוא אמר שהוא אורז עכשיו ו90 אחוז ששולחים אותו :( אוףףףףף הזבלים האלו צריף לפוצץ אותם!!!!!

vk3

New member
מחזיק את כול אצבעותיי לו... ../images/Emo8.gif

גם ברגליים

rej

New member
../images/Emo10.gif שלחו אותו......................

אוףףףף עכשיו אני לא אשן כל הלילה מדאגה .... הוא אמר שהם יהיו שם עד הבוקר.....

Angel lips

New member
אוי מסכנונת אני כל כך מבינה אותך

לא הייתי רוצה להיות במקומך מחזיקה לך אצבעות

D SHADY

New member
תגובה ../images/Emo4.gif

אני מבין את דאגתך,כמובן ששום מקום בא"י לא בטוח לא בעבר לא בהווה ולצערי לפי ההגיון גם אף פעם לא יהיה כזה,וזה שאמרת ששולחים אותו לעזה זה לא אומר שהוא תחת סכנה תלוי איפה תלוי באיזה קו הוא נמצא באיזה גדוד וכ"ו אני מנחש שהוא משרת בגבעתי. הנקודה התחתונה היא שזה לא כ"כ מדאיג כמו שאת דואגת אני משער. בכל מקרה העיקר שתרגישי טוב.

rej

New member
אני דואגת...

כי בפעם האחרונה ירו לחבר שלו שהיה לידו כדור בתחת אז זהו שהוא לא גבעתי והוא לא בגדוד פשוט זה לא כמו תמיד לתקן טנקים שאלתי אבל אם יקרא שם משהו אז הם יפעלו עם החיילים של גבעתי או משהו כזה דיברנו כלכך מהר אז אני בעוד יותר לחץ

rej

New member
../images/Emo9.gif

הוא חוזר לבסיס :) עכשיו אני לא יודעת אך אני אתעורר לעבודה
אבל לפחות אפשר ללכת לישון

subotaj

New member
אני אתמול היתי בהלוויה של חבר...

מהכיתה אדרון עמר מאילת שהיה בנגמש הראשון, היה כל כך עצוב אחד האנשים המדהימים שהכרתי בחיי. בנוסף לזה יש עוד דבר עצוב. חבר טוב שלי היה ככה"נ צריך להיות בנגמש הזה אם לא היה יוצא לקורס מכי"ם. הוא היה גם בכיתה שלנו וגם בצוות שלו. שליש מהצוות הלך. ביום אחד לאבד 6 חברים. הוא קבר אותם אחד אחרי השני. וכמה הוא היה מספר לי על היגוסלבי שהיה גם בנגמש. פשוט עצוב

זין רציני מה שהולך שם...

13 חיילים בתוך מס' ימים... אני מקווה שיפנו את גוש קטיף במהרה כי מצב כזה שבו כל יום נהרגים חיילים הוא אבסורדי... חבל, פשוט חבל לשחק לאנשים ביקר להם מכל, בילדים שלהם שקורעים ת'תחת 24 שעות ביממה כדי לשמור על חבורת אדייליסטים מזויינים שרוצים לישב את א"י. שילכו לישב את הנגב קיבינימאט!!! מה קרה?!?!?! למה חטיבת חי"ר שלמה ועוד מס' גדודים צריכים לשמור על 8500 איש שתקועים שם כמו עצם בגרון, למה???!!??! ממתי אדמה הפכה להיות קדושה יותר מהחיים??!! תודה לאל שיצאנו מלבנון, ככה עד היום אמהות היו ממשיכות לבכות על על בנים שלהן. ראבק, עד מתי??!!

rej

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

esababa

New member
כל הכבוד לחבר שלך

ואני מחזיק לו אצבעות ביילך בשלום ויחזור בשלום, כמו שאני מחזיק לשאר חיליינו.

למעלה