noosh

New member
../images/Emo10.gif

אני עוד לא קולטת את כל השינויים האלה, ואיך בכלל אפשר לפני פחות מחודש רק סיימתי בגרויות, ועכישו אני כבר יורה בנשק. ואני הולכת עם מדים, ובכלל לא מרגישה כמו חיילת. אינ סתם אחת שאנשים חושבים שהיא חיילת ונותנים לה לעלות חינם לרכבת, אבל בעצם היא עובדת על כולכם. ואני לא באמת בת 18, אני בת 17, וזה ברור לכל אני קטנה ואני לא חזקה ואין לי כוחות להמשיך. אין לי כוחות להתמודד עם ההשפלות ועם התיזוזים ועם הריצות ועם הנשק, ואני נשברת פיזית, ונשברת נפשית. ואין לי כוח להתקלח בשלוש דקות עם עוד 20 בנות ולדבר חמש דקות בטלפון, ולהתנתק מהעולם, ולהתגעגע אין לי כוח להתגעגע אין לי ואני לא רוצה יותר ללכת לישון בהרגשה שאין לי בשביל מה לקום ואני לא רוצה לקום יותר בהרגשה שאין לי בשביל מה לקום ואני לא רוצה יותר לקום בכלל, כי זה פשוט קשה מדי ואולי הכל יגמר בקרוב ואולי כבר עברתי חצי ואולי הכל זה כדי לחשל אותי, ואולי אינ באמת אתחשל וזה יגמר מתישהו, אינ בטוחה זה יגמר ואני אהיה מאושרת, כי שרדתי אבל זה לא הכל בכלל ו זה לא הכל כי אני לא יכולה לקחת הפסקה וכשקשה לי, אינ לא יכולה לעצור ולנשום אני לא יכולה אני לא יכולה להחליט בשביל עצמי ואני לא יכולה להחליט בכלל או לחשוב או לרצות כי כשזה יגמר יהיה עוד ועוד ואין שום דרך לברוח או לצאת או לעשות משהו אחר אני כבר לא הרכוש שלי יותר ואין לי בלעדיות על עצמי וכשקשה לי, אין לי מה לעשות רק להתגעגע ולחלום על מה היה קודם ואיך יהיה אח"כ (ויש רגעים קטנים שאינ מצליחה להנות, ואז זה תמיד נהרס, וקשה. ואני לא יכולה יותר, אני פשוט לא יכולה, אני לא אשרוד את זה בחיים.)

buffgirl

New member
אני לא יכולה לספר לך ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ממקור ראשון מה קורה, כי אני עוד לא בצבא ומעולם לא הייתי, אך לפי מה ששמעתי ממשפחה וחברים בסוף מתרגלים לזה וזה יכול להשתפר. נסי לסיים עם הטירונות כמה שיותר טוב ותראי שאח"כ יהיה יותר טוב, אולי יותר קל, וגם אם לא - לפחות תהיי רגילה לכך.

noosh

New member
כן, מתרגלים

ואני אחרי שבועיים כבר התרגלתי אבל זה שמתרגלים לא הופך את זה לקל, או פשוט, או סביל מתרגלים ומתרגלים להרגשה הרעה ומתרגלים ל-לא לרצות ללכת לישון כדי לא לקום, ומתרגלים לקום בהרגשה מגעילה, ומתרגלים להשפלות ולצעקות ולזיעה ולגועל, ולשנאה העצמית מתרגלים זה עדיין לא הופך את זה לנסבל שביזות יום א', כנראה, אבל אחרי שטועמים קצת את האזרחות, לא רוצים להפסיק..

gargamich

New member
נסי לשנות גישה ../images/Emo94.gif

עם כמה שזה נשמע קשה ולא ניתן להשגה, נסי לנקות את מוחך מהמחשבות האלה, ולמצוא את הדברים הטובים... נדוש, נדוש, אבל עובד
בכל חופשה, תהיי מאושרת, אל תחשבי שאת עומדת לחזור לשם, אלא נצלי כל שנייה בבית. בכל מקלחת, נסי להרגיש שאת באמת מתנקה. אל תסתכלי על מי עוד נמצא איתך ותנסי לשמוע רק את עצמך ואת המים...
בכל פעם שמתישים אותך תחשבי על כמה הייתה הרגשתך טובה לפני שהתישו אותך, ובלי שתשימי לב כבר ייגמר הכל ואת תוכלי לנוח. ואנחנו כאן תמיד בשבילך

מוּסקט

New member
ולא לשכוח פרספקטיבה

לזכור שמדובר על תקופה שעוד מעט נגמרת, לזכור שבכל מקרה צריך ללמוד להתמודד עם קשיים - ולקחת את זה כהזדמנות לתרגל סיבולת-ג'יפה. תצטרכי אותה כל חייך! וקחי

יוֹאב

New member
../images/Emo24.gif

תזכרי תמיד שלא משנה כמה שקשה לך - אין אף קצין שיכול לעצור את הזמן
משמע - זה ייגמר. יהיה לך קשה, וככל שהשירות שלך יתקדם ויימשך, כך ההרגל יהפוך את המצב להרבה יותר סביל, או במילה אחרת - קל. מה שלא הורג אותך - מחשל אותך. בסופו של דבר תסתכלי אחורה ותצחקי. אני בטוח.

DesertRose1

New member
זו תקופה.. }}../images/Emo11.gif

תקופה של שנתיים.. אבל תקופה.. וככל שהזמן יעבור, ועובר, כך זמן השירות מתקצר, ונהפך ליותר פשוט. ליותר נסבל מבחינתך. כמובן שיהיה קשה בהתחלה, כמו כל דבר חדש שקורה לנו בחיים, אבל זה יסתדר לטובה. תאמיני בזה, וזה מה שיהיה.
תחזיקי מעמד יקירתי.

למעלה