ליאללל

New member
../images/Emo10.gif

פעם ראשונה שאני כותבת כאן.. כנראה שאני ממש ממש במצב רע.. שרשור בנושא מסויים התפתח לממדים מפלצתיים ואחד שלא קיבל את התגובות שלי נכנס בי באופן אישי וכואב, במסרים ובפורום. ולא, אני לא יכולה למחוק/לחסום אותו כי זה יראה כאילו הוא צודק במה שהוא אומר ושיש לי מה להחביא.. לנהל פורום תמיכה זה לא קל ומתיש אבל כשאתה נותן את הנשמה וסכינים מתחילות להינעץ בך זה גומר את כל הכוחות לגמרי.. ובטח אף אחד לא ער בכלל בשעה כזאת ואני כותבת לעצמי..

לקשמי

New member
את יכולה לחסום או למחוק...

אבל אחרי שתכתבי להם ותבהירי להם בצורה חד משמעית למה את נאלצת למחוק/לחסום אותם וכך זה גם לא ייראה כאילו את מסתירה דברים או מתעלמת.

ליאללל

New member
אממ

מחקתי/חסמתי/שרשרתי אחרי שמהעלבות אישיות במסרים עברו להעלבות אישיות בפורום. מתחתי את גבול הסבלנות שלי עד הסוף... ואני לא נמצאת שם כדי להיות שק אגרוף של אף אחד. היום למזלי קיבלתי המון חיזוקים ועידוד מחברים בפורום מה שנתן לי לראות את הדברים יותר בפרופורציות. תודה לך

ToryMaster

New member
../images/Emo24.gif

לאף אחד, אבל לאף אחד אין את הזכות לפגוע בך ולהכאיב לך ככה, ולאף אחד אין את הזכות לתקוף אף אחד על גבי פורום. זה תפקידך כמנהלת למחוק ולחסום במקרים כאלו, ולא משנה אם הפגיעה היא בך או במשתמש אחר. תבהירי לו את זה במסרים אישיים. חוצמזה, את מקסימה, את מנהלת פורום קשה, בין הקשים שיש, ואת מתמודדת עם זה. אני באמת מעריכה אותך, אל תתני למטומטמים כאלה לשבור אותך

מוּסקט

New member
כשמישהו אומר דברים רעים

צריך לזכור שמדובר 'רק' במישהו ו'רק' בדרך שבא הוא מתבטא - ובשום פנים ואופן לא מדובר בך. ובכלל בפורום - לא חייבים להסכים עם המנהל אבל כן חייבים לשמור על סוג מסויים של תרבות שיח - שאם עוברים שם גבול, זכותך המלאה לדרוש שידברו בכבוד. יש להפריד תוכן ענייני או דעה אישית מנימה פוגעת. ההערות שלך צריכות להיות על המתקפה האישית הפוגעת ולא על עצם זה שאולי לא מסכימים איתך

ליאללל

New member
אממ

ומה עושים כשבפורום משחקים אותה שהדיון ענייני והויכוח הוא בנושא המדובר וכשבמסרים תוקפים אותך על בסיס אישי.. ותוקפים זאת מילה עדינה למילים המלאות ארס שנשלחו אליי. החלטתי להתעלם ולא להשיב ולא להגיב ולא להתייחס. בימים כאלה מעדיפה לשמור את הכוחות הנפשיים שלי לעצמי.

מוּסקט

New member
ככה בדיוק!

להתעלם. כל תגובה שלך רק מזינה את הרעל. תני לו לעבור לידך בלי שתקחי חלק בו. מחזקת את ידייך

למעלה